Şimdi Ara

BMW angel eye gündüz ledleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba E87 kasa dairesel olan gündüz ledlerini değiştirmek istiyorum orijinaller var fakat görünmüyor neredeyse
    söyle birşey buldum acaba bu tamam mıdır ?
    bunu alsam bir farcıya gitsem takabilirler mi bunu ?
    sitedeki feedbacklere baktım çok alan var resimlerde baya iyi duruyor.
    son olarak 40W mı yoksa 80W mı almak mantıklı

40W:http://www.aliexpress.com/item/2Pcs-2-40W-H8-LED-CREE-HID-Bulb-6000k-Angel-Eyes-light-For-BMW-E60-E61/32397790614.html

80W:http://www.aliexpress.com/item/2Pcs-Angel-Eyes-light-2-80W-1300LM-6000k-H8-LED-Cree-HID-For-BMW-E60-E61/32433421097.html

edit: her lot da 2 tane var. yani 4 tane daire olduğunu düşünürsek bunlardan 2 çift almamız lazım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 23 Mayıs 2016; 11:54:39 >

• Hocam E87'yi bilmiyorum ama E90'da aracı lifte kaldırıp, ön iki teker ve davlumbaz sökülüp yapılıyor, parlaklık isteğinize göre watt seçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Hocam E87'yi bilmiyorum ama E90'da aracı lifte kaldırıp, ön iki teker ve davlumbaz sökülüp yapılıyor, parlaklık isteğinize göre watt seçin.

anladım hocam bunlardan 2 çift almak lazım o zaman değil mi ? toplam 4 tane olacak şekilde.
    alırım şimdi farcılar takamazsa elimde kalır
    parlak olması iyidir ama 80W alırsam çok parlak olursa sıkıntı olurmu acaba ?
    son olarak akşam kısalar yandığında bu gündüzler yanmaya devam ediyormu yoksa kapanıyor mu ?
  • Elinizde kalcak bişey değil hocam, özel Bmw servislerine götürseniz 15-20dk'ya takarlar, he bilmeyen mehmet amcanın elektrik dükkanına giderseniz anlamayabilir bile
    Benim aracımda 60 lık lar vardı, fotosunu atayım siz karar verin parlaklık isteğinize. Benim aracımda yanmaya devam ediyor hocam, orjinalide öyle çünkü.

• quote:

Elinizde kalcak bişey değil hocam, özel Bmw servislerine götürseniz 15-20dk'ya takarlar, he bilmeyen mehmet amcanın elektrik dükkanına giderseniz anlamayabilir bile
    Benim aracımda 60 lık lar vardı, fotosunu atayım siz karar verin parlaklık isteğinize. Benim aracımda yanmaya devam ediyor hocam, orjinalide öyle çünkü.

çok güzel görünüyor gerçekten kesin alacağım o zaman dediğiniz gibi özel bmw servislerine giderim.

birde şöyle resimdeki gibi 1 kutudan 2 tane çıkıyor. bu iki tanesi ile sizdeki gibi 4 daireyide aydınlatabilir miyiz ?
    yoksa bu kutudan 2 tane toplamda 4 tane ampul mu almak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 23 Mayıs 2016; 12:35:53 >

• Tek çiftle aydınlatırsınız, ama yine e90 için konuşuyorum, halkalar arası bağlantı varmı acaba e8'de bilemiyorum, bir bakın isterseniz, yada internetten araştırın, ona göre sipariş verin, ama arıza ışığı yakmayan ve led olan modellerden satın alın mutlaka, n11,gittigiyorda vs. var.
  • caspento kullanıcısına yanıt
    makinenin maşallahı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tek çiftle aydınlatırsınız, ama yine e90 için konuşuyorum, halkalar arası bağlantı varmı acaba e8'de bilemiyorum, bir bakın isterseniz, yada internetten araştırın, ona göre sipariş verin, ama arıza ışığı yakmayan ve led olan modellerden satın alın mutlaka, n11,gittigiyorda vs. var.

anladım hocam peki şu linke bakabilir misiniz bunu almayı düşünüyorum
    http://www.aliexpress.com/item/2Pcs-Angel-Eyes-light-2-80W-1300LM-6000k-H8-LED-Cree-HID-For-BMW-E60-E61/32433421097.html

acaba bunun arıza ışığı yapıp yapmadığını nasıl anlarız satıcıya sordum ama onun anlayacağını sanmıyorm
    birde n11 gg den baktım da bulamadım bir türlü uygun fiyatlı coğu 300 lerde fiyat koymuş
    varmı bildiğiniz sizin n11 de filan ürün linki
    kusura bakmayın çok uğraştırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Tek çiftle aydınlatırsınız, ama yine e90 için konuşuyorum, halkalar arası bağlantı varmı acaba e8'de bilemiyorum, bir bakın isterseniz, yada internetten araştırın, ona göre sipariş verin, ama arıza ışığı yakmayan ve led olan modellerden satın alın mutlaka, n11,gittigiyorda vs. var.

http://www.aliexpress.com/item/2Pcs-Angel-Eyes-light-2-80W-1300LM-6000k-H8-LED-Cree-HID-For-BMW-E60-E61/32433421097.html

acaba bunun arıza ışığı yapıp yapmadığını nasıl anlarız satıcıya sordum ama onun anlayacağını sanmıyorm
    birde n11 gg den baktım da bulamadım bir türlü uygun fiyatlı coğu 300 lerde fiyat koymuş

Hocam 220Tl ye buldum bende n11de en ucuz, ya oradan yada biraz bekleyip yurt dışından getirmek siizn seçiminize kalmış, can-bus dedikleri olay arıza yakmayan.

• Teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Hocam 220Tl ye buldum bende n11de en ucuz, ya oradan yada biraz bekleyip yurt dışından getirmek siizn seçiminize kalmış, can-bus dedikleri olay arıza yakmayan.

aliexpress e göre pahalı hocam yurtdışı 80W olanı 130 TL ye geliyor.
    sanırım oradan alacağım ama inş sizin dediğiniz gibi arıza ışığı yakmayan modeldir.
    satıcıya sordum ama oda anlamıyor.
    baya bir feedback var onları inceledim ama kimse bahsetmemiş bu arıza ışığı durumundan sanırım sıkıntı çıkmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.