Şimdi Ara

Bmw 530 mu honda type s mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben yurtdisinda yasiyorum ve su arabalari almak istiyorum ama karar veremedim.
    BMw 2008 530 272ps benzinli otamatik 15000 euro
    bmw 2008 530 235ps diesel otamatik 16000 euro
    honda accord type s 2009 201 ps otamatik yada düz vites benzinli. 13000 euro

Hangi arabayi alsam benim icin daha iyi olur. Performans ve saglamlik önceligim.
    diesel arabalarin sürekli masraf cikardigini bildigim icin disel araba 2. tercihim , benzinli az yakan sportif saglam bir araba almak istiyorum. Siz hangisini tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secbur -- 14 Temmuz 2013; 4:29:15 >

• 535d bulabilirseniz daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans onceligim yazmissiniz , sonra az yakan demissiniz. Bu yuzden yardimci olmuyorum. İyi geceler

• 530D
  • Tesekkür ederim yorumlar icin . Bir arkadas yazmis performans bide az yakarmi diye mesela bmw 530 272 ps benzinli ve yakiti 8-9 litre. Benim icin maximal 9.5 litre yaksin ve sorun cikarmasin. Japon arabalarinin saglam sorunsuz ama biraz fazla yaktigini internette arastirarak ögrendim. Bmw yi cok seviyorum benim icin en iyi araba ama tek korkum masraf cikarmasi ve bu masraflarin bitmemesi. Cogu kisiyi taniyorum bmw cikardimi cok büyük masraf cikariyormus.
  • 2009 Araba durduk yere arıza çıkarmaz hor kullanılmadıysa tabi. 3 Bin motor benzinli araç 9 lt yakmaz dizeline yönelin siz

• bence 530 benzınlı al hem hızlı hemde sağlamdır kolay kolay masrafı olmaz ama bı dağıldı mı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2009 530 i uzun yolda 5.8 carsida 10.5 ortalamasi 7.7 litre. Bende inanamadim ilk basta ama gittim ekstra sordum servise. Üstelik otamatik bide. Tabi firma degerleri ne kadar dogrudur bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

535d bulabilirseniz daha iyi olur.

535d 272 ps mi yoksa 286 ps hangisini tavsiye edersiniz535d 272 ps mi yoksa 286 ps hangisini tavsiye edersiniz
  • 200.000 km üzerindeki bmwleri tavsiye edermisiniz. Fiyat farki bayagi var en az 3-4 bin euro
  • Yurtdışı fiyatlarıyla nispetmi yapıyorsun hocam :)

• Şöyle söylersek yanlış olmaz sanırım: Alacağınız araç seçeneklerinizden hangisi olursa olsun aşağı yukarı aynı masrafı çıkartacak. Accord ile 5.30 arasında çok fazla yakıt farkı olacağını düşünmüyorum. Yani seçim sizin, ya aracınız birazcık çok yakacak ya da tamir bakım masrafı daha düşük olacak. Ben yurtdışında olsam buralarda kullanamıyor olmanın verdiği açlıkla BMW'ye yapıştırdım benzinlisine üstelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secbur

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

535d bulabilirseniz daha iyi olur.

535d 272 ps mi yoksa 286 ps hangisini tavsiye edersiniz535d 272 ps mi yoksa 286 ps hangisini tavsiye edersiniz

286 ps alın tabii ki.Bir kullanın,yazdıklarınızdan diğerlerine bakmazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD deysen benzinli bmw al. Ama elektrik aksamında sorun çıkması muhtemel, km si yüksek olursa
  • Avusturyada yasiyorum. Bmw 535 d gercekten güzel secim olur ama sigortasi aylik 150 euro , Türkiyede araba pahali ama sigorta ucuz.
  • BMW 35 benzinli ile 35 dizelin arasında neredeyse hiç performans farkı yok,dizelin yakıtı da cabası.
  • Yurtdışı araç tercih konuları yasaklansın forumda
    zira kanımıza dokunuyor.
    15.000 euro diyor tövbe tövbe
  • Yok Artık

Hondayı gözünüzde büyüten nedir yapmayın Bide BMW ile kıyaslamışsınız

Renault Dacia=Honda bu kadar basit kalite düzeyi konfor performans yol tutuş mantığı aynı hatta Renault motor konusunda çok daha başarılı Yol tutuşta keza öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secbur

2009 530 i uzun yolda 5.8 carsida 10.5 ortalamasi 7.7 litre. Bende inanamadim ilk basta ama gittim ekstra sordum servise. Üstelik otamatik bide. Tabi firma degerleri ne kadar dogrudur bilemem.

İmkansız o kadar yakması.14-15 litre'den aşağı yakmaz.Dizelide 11-12 litre yakar.
    Benzinli de gazlarsanız 20 litre,dizel de gazlarsanız 13 i-13 litre olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RutkayErg -- 14 Temmuz 2013; 17:35:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw nin kalitesi tartisilmaz ama problem cikarmasindan korkuyorum.Hondayi sormamim sebebi problemsiz motoru olmasi ve az masraf cikarmasi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.