Bildirim
Bmw 525d xdrive f10 alınır mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
5.25'ler çok iyi araçtır hele ki f10 kasalar efsanedir de fiyatlar çok saçma bi hal aldı karşı taraf ne çekiyor makinaya ? -
Sahsen 250 bin kmdeki hicbir araci almam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
525 'in temizi zor bulunuyor. Hele 250 binde ki 525 çok sakat
170 binde ki 525 3 ayda 1 20 bin lira masraf açardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden öyle dediniz hocam o motorun kronik sorunları mı var?quote:
Orijinalden alıntı: SHIHAD
525 'in temizi zor bulunuyor. Hele 250 binde ki 525 çok sakat
170 binde ki 525 3 ayda 1 20 bin lira masraf açardı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
250 k araba almak yerine segment düşürüp km daha düşük almayi tercih ederdim.
5.25xd f10 ancak 100 bin km altındaysa alınır yoksa uğraşılmaz masraflarıyla... -
250bin kilometrede hiç bir turbo benzin ya da turbo dizel araba almam
250bin kilometrede hiç bir otomatik vites araba almam
250bin kilometrede hiç bir bmw marka otomobili satın almam
3 hayırla uğurluyoruz
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 14 Mayıs 2020; 13:18:3 > -
Neden bmw ? Yüksek kilometreli olacaksa mercedes tercih edilmeli. Aksi taktirde bmw size binebilir masraflarıyla.
bmw 100 bin km altı alınır üstü hiç şaşmaz üzer aksi imkansız
aracın önceki kullanım şekli çok önemli. oto rapor, tarcanlar gibi firmalarda ekspertiz yaptırmak lazım. eğer önden kazası yoksa, motoru üflemiyorsa, enjektörleri, turbosu, şanzımanı, diferansiyeli sorunsuzsa ve triger zinciri değişmişse bir de araçta yazılım yoksa niçin alınmasın ki. ben geçen sene 260.000 kilometrede 320d sattım. kullandığım en masrafsız ve sorunsuz araçtı. herşeyi ile orjinaldi. alıcı bir tur attı, aldı gitti. -
Bir kere aks ve direksiyon sistemi ile ilgili bir problem çıkmıştı. Kosifler de 27 bin liraya değişmiştiquote:
Orijinalden alıntı: blacklotus01
Neden öyle dediniz hocam o motorun kronik sorunları mı var?
Alıntıları Göster
Motorda yine masraflı bir arıza çıkarmıştı şimdi tam hatırlayamadım
Bunun dışında ufak tefek bolca sorun çıkardı. Servise her gittiğinde 1000, 1500 lira bırakırdı
Turbo benzinli 520i'lerin fiyatları daha uygun, MTV avantajı da var.
250.000km'de 525 alacağın fiyata 100 - 130 bin km'de 520i alınabilir ve çok daha mantıklı olur. -
250binde marka bağımsız sıfır donanımlı, klimasız, hidrolik direksiyonu dahi olmayan atmosferik manuel bile almam.quote:
Orijinalden alıntı: Donald Draper
250bin kilometrede hiç bir turbo benzin ya da turbo dizel araba almam
250bin kilometrede hiç bir otomatik vites araba almam
250bin kilometrede hiç bir bmw marka otomobili satın almam
3 hayırla uğurluyoruz
.
bu araba bir şanzıman arızasında adamı oyar resmen.
yalnız arkadaşım önce bunun dizelini, sonra da benzinlisini aldı. bu üçüncü xdrive 5 serisi 535 bu seferki. başka araba almam diyo artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 14 Mayıs 2020; 16:42:49 > -
Araba harika, onu söyleyeyim. Yol tutuşu çok iyi, beni sadece bagajı hayal kırıklığına uğrattı.
Yalnız bu tip araçlarda sonraki sahipleri biraz sıkıntı yaşıyor.Çünkü bilhassa yetkili serviste bunların bakımı pahalı.
Rutin bakımı da çok ciddi, hele bir arıza durumunda vehamet atıyor.
O yüzden dikkatli olun lütfen. Genelde üst segment bmw mercedesler sonraki sahiplerinde perişan oluyor. -
Çevremde f10 binipde motorunda sorun yaşamayanı görmedim tavsiye etmem arızası bol bir araç
Yetkili servis bakımlı ve çok el değiştirmemiş bir araçsa alınır, buradaki uzman yorumcuların hepsi BMW eskitmiş anlaşılan, bir aracın km den ziyade bakımları ve kullanımı önemlidir, on bin km de bir bmw motor indiriyor turbo patlatıyor, birebir tanıdıklarımda e60 kasa 520d var 350 bin km araba hiçbir sorunu yok, o yüzden ön yargılı yaklaşmayın bence, her arabanın riski var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X