Şimdi Ara

Suzuki Vitara 1.6 GL Plus AT Yorumlarınız Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam herkese;

    Başlıkta belirttiğim araba hakkında ne düşünüyorsunuz? 2 senedir piyasada galiba makyaj yeme durumu var mı? Peder Beyle ortak kullanacağız daha önce Leon vardı sattık onu. Corollaya niyetlenmiştik ama uzun süre kullanacağımız için yerden yüksek ve geniş olmasını istiyoruz. Sıfırı 73.5 TL. Kullanan ya da inceleyen var mı? Bulunduğum şehirde Suzuki bayisi yok ve sokakta da denk gelmedim alıcı gözüyle inceleyeyim. Şanzımanı nasıldır, performansı sizce iş görür mü? Dik rampalarda performansı üzer mi? Örneğin 5 kişi Sümela Manastırına gidelim dersek Sümelanın yolunu dolu bir şekilde çıkabilir mi :) Manuel olsa korkum olmaz ama otomatik vites kafamda soru işaretlerine neden oluyor. Çünkü alınırsa en az 10 sene kullanılacak. Açıkcası gönlümüz Kadjardan yana ama otomatik kombinasyonuyla çok pahalı oluyor. Capturu da beğeniyorum ama Vitara ayarında değil gibime geliyor. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.







  • Merhaba. Araç güncel. Makyaj olmaz henüz.
    Suzuki kendini kanıtlamış ve ürünleri kaliteli bir marka.
    Yokuşların sorun olacağını sanmam. Zaten şanzımanın manuel modu vardır.
    Fiyatı çok çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkcası güzel araba ama ben çok gördüm öyle çok heybetli değil. Ama güzel duruyor. Yolda bırakacağını sanmıyorum zira suzuki suv konusunda oldukça başarılı
  • otomobil yerine bu araç daha mantıklı bence,yakışıklı mütevazi suv ucuz daha ne olsun üstelik kaliteli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sene kullanacaksanız doğru seçim yaparsınız

    Şanzımanı oldukça sağlamdır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi aracımı servise götürdüğümde inceleme fırsatım olmuştu. Araç ne çok heybetli ne de çok küçük yani ş.içi kullanımı için ideal büyüklükte. Tasarım olarak ta bence güzel. İç malzeme sert plastikten ama dokununca kalitesizlik hissi oluşmuyor, tek dikkatimi çeken nokta kapılarını kapatmak için çok sert vurmak gerekiyor, uzun vadede kapı fitillerinin aşınmasına sebep olur ama büyük bir problem değil. Fiyatına göre güzel araç bence. 4 çekerleri de 81,5 tl idi şu an ne kadar oldu bilmiyorum. Lpg ile uyumlu bir motoru var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.facebook.com/groups/1605968029663916/1641645686096150/?notif_t=group_activity&notif_id=1474717598958629

    Aradığınız soruların bütün cevapları burada, yakıt tüketim verileride mevcut...
  • Kısa Test sürüşü yapmıştım 120hp motor gayet canlıydı araç zaten hafif çekiş yeterliydi. Sadece motor sesi kabine fazla geliyordu. Genişlik olarak B suv olmasına rağmen için çoğu C segment hb ve sedandan daha geniş. Fiyatı da donanımına göre güzel. 4x2 modellerde elektronik ön diferansiyel kilidi var. Artık çoğu binek araçta da var zaten ama olmayan modeller var ve bunun olması karlı yollarda epey avantaj sağlar.

    Kısaca fiyat performans olarak güzel bir araç. Garanti bitince LPG de takılabilir. Benzinli hali de epey ekonomik. Klima full açık 5km lık kısa güzerhahta 7.2 litre tüketimle tamamlamıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.