Bildirim
BMW 520i
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun kazasız kullanmanızı diliyorum da yazdıkların biraz karışık olmuş düzgün Türkçe ile tercüme edebilirmisin:) -
quote:
Orijinalden alıntı: mebat
Hayırlı olsun kazasız kullanmanızı diliyorum da yazdıkların biraz karışık olmuş düzgün Türkçe ile tercüme edebilirmisin:)
valla ya bunun türkçe meali yok mu? -
diyo ki babam ikinci el bmw aldi, oof felaket biseymis cok begendik. ailecek hastasinizim... -
Bende babama geçenlerde bahsetmiştim.bir tane 520 alalım falan diye.Ancak arabanın boyutları çok büyük.2.0 lt motor ona yeter mi diye çelişkiye düştük.Yeterse de fazla yakar diye düşünüyoruz.Yakıt tüketimi nedir acaba bu arabanın? -
benim çok beğendiğim bir kasadır.yaklaşık 12 litre yakıyor.ama son kasanın hem yakışı hemde gidişi (5 20 d)çok çok iyi.2009 5 20 d yaklaşık 7,5litre mazot tüketiyor.gayet başarılı. -
12 litre??? -
Arkadaşıon yazdıklarını tam olarak anlayabilen ve güzel türkçemize çevirebilecek olan var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X