Şimdi Ara

BMW 5 SERİSİ F10 (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
115
Favori
812.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
  • geçen hafta babam adana borusanı aramış beyaz renk 525 81200€ fiyat vermişler donanımdan çok anlamadığı için sormamış ama geri görüş kamerası filan varmış araçta sadece onu hatırlıyo çarşamba günü bende gidicem adana borusana bakalım hesabıma uyarsa 525 alıcam olmazsa m paket 320d sipariş geçicem.. şu galerilerde de gayet dolu araçlara çok iyi fiyat veriyolar oda çok kafamı karıştıroyor

Orijinalden alıntı: dsg35

geçen hafta babam adana borusanı aramış beyaz renk 525 81200€ fiyat vermişler donanımdan çok anlamadığı için sormamış ama geri görüş kamerası filan varmış araçta sadece onu hatırlıyo çarşamba günü bende gidicem adana borusana bakalım hesabıma uyarsa 525 alıcam olmazsa m paket 320d sipariş geçicem.. şu galerilerde de gayet dolu araçlara çok iyi fiyat veriyolar oda çok kafamı karıştıroyor

Sanırım o aracı bir arkadaşım aldı. 81.350 Avro, Comf+Tch paketli beyaz 525XD...
  • merhaba arkadaşlar biz yeni 2005 model 520 aldık. aldıktan sonra arka stopda geri vitese taktıgımda geri vites ışıgının tekinin yanmadıgını farkettim. acaba bu arabanın bir özelligimi yoksa ampülmü yanmıs yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: onurcanyucel

merhaba arkadaşlar biz yeni 2005 model 520 aldık. aldıktan sonra arka stopda geri vitese taktıgımda geri vites ışıgının tekinin yanmadıgını farkettim. acaba bu arabanın bir özelligimi yoksa ampülmü yanmıs yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Oncelikle hayirli olsun.
    Tahminim %99 elektrik arizasidir. Bi elektrikciye ya da servise gorunun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İşlemci: i5 9600Kİşlemci Soğutucu: H115i Pro RGB Ekran Kartı: MSI Gaming X RTX 2060 Super Anakart: Maximus XI Formula Psu: Corsair HX1200 Kasa: Phanteks P350x Ram: HyperX Predator DDR4 RGB 4x8GB 4000mhz Monitör: Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz Mouse: Razer Naga Trinity Klavye: Corsair K70 RGB MK.2 Kulaklık: Razer Hammerhead V2 Pro
  • Ata motors getiriyor. Sahibinden de ilanlari mevcut.

Orijinalden alıntı: sepulturgay

Ata motors getiriyor. Sahibinden de ilanlari mevcut.

teşekkürler.aradım görüştüm 1750euro fiyat verdiler.boyası dahil değilmiş.fiyat yüksek geldi açıkçası
    İşlemci: i5 9600Kİşlemci Soğutucu: H115i Pro RGB Ekran Kartı: MSI Gaming X RTX 2060 Super Anakart: Maximus XI Formula Psu: Corsair HX1200 Kasa: Phanteks P350x Ram: HyperX Predator DDR4 RGB 4x8GB 4000mhz Monitör: Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz Mouse: Razer Naga Trinity Klavye: Corsair K70 RGB MK.2 Kulaklık: Razer Hammerhead V2 Pro
  • Arkadaşlar şu aracın fiyatı hakkında yorumlarınız nedir acaba,ilk göze batan km si biraz fazla gibi geldi bana...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-ciksli-ozel-plakali-f1-li-orjinal-116423770/detay/

Orijinalden alıntı: reymor01

Arkadaşlar şu aracın fiyatı hakkında yorumlarınız nedir acaba,ilk göze batan km si biraz fazla gibi geldi bana...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-ciksli-ozel-plakali-f1-li-orjinal-116423770/detay/

bence fiyat normal...Ama siyah zor bir renk....60 bınde bmw ıcın çok değildir..

84 bin euro gibi bir rakama geldi. Aracı alıp İstanbuldan Ankaraya gelirken nekadar güzel bir araç aldıgımı anladım 230 km hızı gördüm, yol sesi yan rüzgarlardan etkilenme gibi bir durum yok. Trafikte ise herkez dönüp uzun uzun bakıyor ilgiden hiç bukadar sıkılmamıştım :)

İstanbulda Beylikdüzünde fulledim yola çıktım köprüyü geçip otobandan Ankaraya yola çıktım. Ankara merkezde tekrar fulledim 178 lira yaktıgını görünce birkez daha sevdim aracı köprü trafiği zaten çok etkiledi yakıtı ve otobana çıktıktan sonra 140 km altına hiç düşmedim bu kulanıma göre yakıtın çok ekonomik oldugunu düsünüyorum, Polo 1.6 dizel aracım ile benzer güzergahta 1 hafta önce 125 130 lira yakmıştım ve bukadar hızlı kullanmamıştım.

Aracı almayı düşünen Herkeze almalarını tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NosWagen -- 11 Mart 2013; 0:22:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efe01

quote:

Orijinalden alıntı: reymor01

Arkadaşlar şu aracın fiyatı hakkında yorumlarınız nedir acaba,ilk göze batan km si biraz fazla gibi geldi bana...

bence fiyat normal...Ama siyah zor bir renk....60 bınde bmw ıcın çok değildir..

Teşekkürler,gayrimenkulle bir takas durumu varda,o yüzden bi sormak istedim,yani ha deyince 145e satılırsa yeterli benim için...

• quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

Arkadaşlar bu hafta itibariyle F10 sahibi olmuş bulunuyorum. Aracım 2013 BMW 5.25 XDRİVE M.PAKET

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-karaoglu-motorstan-5.25xdrive-115673650/detay/

Bu ilandaki yerden bu hafta içi teslim aldım ilandaki aracın aynısı ellerinde yeterli adet aynı donanımda araç vardı. 84 bin euro gibi bir rakama geldi. Aracı alıp İstanbuldan Ankaraya gelirken nekadar güzel bir araç aldıgımı anladım 230 km hızı gördüm, yol sesi yan rüzgarlardan etkilenme gibi bir durum yok. Trafikte ise herkez dönüp uzun uzun bakıyor ilgiden hiç bukadar sıkılmamıştım :)

İstanbulda Beylikdüzünde fulledim yola çıktım köprüyü geçip otobandan Ankaraya yola çıktım. Ankara merkezde tekrar fulledim 178 lira yaktıgını görünce birkez daha sevdim aracı köprü trafiği zaten çok etkiledi yakıtı ve otobana çıktıktan sonra 140 km altına hiç düşmedim bu kulanıma göre yakıtın çok ekonomik oldugunu düsünüyorum, Polo 1.6 dizel aracım ile benzer güzergahta 1 hafta önce 125 130 lira yakmıştım ve bukadar hızlı kullanmamıştım.

Hocam hayirli ugurlu olsun.
    Hayalimdeki araci hayalimdeki donanimlarla almissiniz. Ustelik ankarada kullanacaksiniz belki bir gun rastlasiriz :)

Bir sey soracam: bu tarz araclara borusan kendi garantisini veriyor mu 2 yillik?

Guzel gunlerde kullanin aracinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

quote:

Ata motors getiriyor. Sahibinden de ilanlari mevcut.

teşekkürler.aradım görüştüm 1750euro fiyat verdiler.boyası dahil değilmiş.fiyat yüksek geldi açıkçası

Bir sey degil hocam.
    Duyduguma gore adamlar orj. urun getirdigi icin borusana yakin fiyattan geliyormus. O yuzden fiyat biraz fazla.

quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

Arkadaşlar bu hafta itibariyle F10 sahibi olmuş bulunuyorum. Aracım 2013 BMW 5.25 XDRİVE M.PAKET

84 bin euro gibi bir rakama geldi. Aracı alıp İstanbuldan Ankaraya gelirken nekadar güzel bir araç aldıgımı anladım 230 km hızı gördüm, yol sesi yan rüzgarlardan etkilenme gibi bir durum yok. Trafikte ise herkez dönüp uzun uzun bakıyor ilgiden hiç bukadar sıkılmamıştım :)

Hocam hayirli ugurlu olsun.
    Hayalimdeki araci hayalimdeki donanimlarla almissiniz. Ustelik ankarada kullanacaksiniz belki bir gun rastlasiriz :)

Bir sey soracam: bu tarz araclara borusan kendi garantisini veriyor mu 2 yillik?

Guzel gunlerde kullanin aracinizi.

Üstadım 2 yıl borusan garantisi geçerli, faturasını ise tam fatura kestikleri için ilerde mali acıdanda bir sıkıntı yok 3 ay araştırdım borusanda aracın boş halini 89bin euro fiyata 2 ay sıra bekleyerek almak üzereyken başladı araştırmam ve borusan fiyatı 128bin euro olan m-sport full aracı 84 bin euroya almış oldum :) bir arkadasım başka bir galeriden sıfır m-sport 87bin euroya anlaşmıştı oda benim aracı ve doluluğunu görünce caydı ve onunla birlikte aynı dolulukta 2 araç sparişi daha verdik arkadaşlarım için. Beklemeden aynı donanımda 2 araç daha gelicek çarşamba gününe teslim tarihi aldım adamlarla aram iyi almayı düşünürsen boş araçlara yüksek para ödeme uğrarsın yanıma bakarsın benim arabaya arar konusuruz istediklerini söylersin arac varsa hemen yoksa 1 hafta içinde bulup teslim ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NosWagen -- 11 Mart 2013; 0:21:46 >

• Dur su bizim paraciklar bi gelsin de ondan sonra bi konusuruz :)

NosWagen Hocam aranız hayırlı uğurlu olsun allah güle güle binmeyi nasip etsin benim bir sorum olucak ithal araç olmak daha mantıklı araç menüsü türkçe mi almanca mı ? Birde ithal araç alınca borusan garantiye almıyor aldığınız araç 2 yıllık garantilimi görüküyor ?
  • Garanti olayi benim bildigim soyle oluyor;bu araclarda global bmw garantisi var ve borusan bunu uygulamaya mecbur burda sikinti arabanin uretildigi tarih onemli mesela(borusanda sana fatura kesildigi tarih onemli o tarihten itibaren garanti basliyor) birde garantiden parca degisecegi zaman onaylar direk almanyadan alindigi icin tedarik suresi biraz uzun oluyormus diye okudum.Bu arada f30 forumunda bir arkadas greyden aracini almis ve borusandakiler bu garanti olayini arkadasa soylemisler(tekkemal)isterseniz onada sorabilirsiniz kendisi birkac defa servise gidip geldi garantiyle ilgili hicbir sikinti yasamamis..burda onemli olan devletin belli bir sure sonra araca el koymamasi(sibel can olayi gibi)

Orijinalden alıntı: dsg35

Garanti olayi benim bildigim soyle oluyor;bu araclarda global bmw garantisi var ve borusan bunu uygulamaya mecbur burda sikinti arabanin uretildigi tarih onemli mesela(borusanda sana fatura kesildigi tarih onemli o tarihten itibaren garanti basliyor) birde garantiden parca degisecegi zaman onaylar direk almanyadan alindigi icin tedarik suresi biraz uzun oluyormus diye okudum.Bu arada f30 forumunda bir arkadas greyden aracini almis ve borusandakiler bu garanti olayini arkadasa soylemisler(tekkemal)isterseniz onada sorabilirsiniz kendisi birkac defa servise gidip geldi garantiyle ilgili hicbir sikinti yasamamis..burda onemli olan devletin belli bir sure sonra araca el koymamasi(sibel can olayi gibi)

Katılıyorum tam fatura kesenlerde sıkıntı olmuyormuş diye duydum güvenilir yerlerden ismi tanınmış firmalar daha iyidir..

• Mart ayı itibariyle BMW 525xd araçlarımız sadece ekteki konfigürasyonda gelecekmiş ; Ağustos ayında araca yapılacak LCI ( makyaj ) öncesi fiyat avantajı yaratmak için tek tip otomobil siparişi verilmiş.

Hepsi Metalik boya ve gerçek ( Dakota ) deri ile gelecek , aksesuar detaylarını da ekte görebilirsiniz ; bunlara ilave ve çıkartma yapamayacağız.

Araçlar 2013 model olmak üzere Mart üretim Nisan sonu teslim edilebilecektir. Ağustos ayı itibariyle üretilecek LCI araçlarda ise farlar , tamponlar ve belki teknik iyileştirmeler yapılacaktır
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.