Şimdi Ara

BMW 5 SERİSİ F10 (168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.597
Cevap
112
Favori
767.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana normal geldi hocam tüketiminiz.Ben 15-18 lt yi %20leri geçen eğimli rampalı yolu inip çıkarak hiç durmadan elde ediyorum.Malesef bu araç kısa mesafede bu şekilde tüketiyor.Ancak muadil ağırlıkta 1.6 dizel yada benzinli tüm araçlar bu şekilde tüketime sahip.Sıcaklıkların düşmesi ile 1 lt lik artışlarda görülecek.

Kurum bağlama vs bunlar eski karbüratörlü arabalarda kalmış eğitimsiz sanayi ustalarının tabileri.22 bin km deki aracın tüketiminde değişimini beklemeyin derim.

f30 3.20i ed aracım vardı.Herkesin çamur attığı psa motoru 1.6 170 hp çok verimli.Bu motordaki veriler herkesi yanıltıyor.o araçta 1600 kg bu araçta 1700 kg.Aynı şartlarda onu ankarada eskişehir yolunda aşırı aşırı titiz kullanımımda 4.8 lt görüyordum.Bu araçta en az 5.7 gördüm yani en düşük tüketimde bile aynı verilere sahip arabaya göre 1 ltden fazla yakıyor.Aynı kullanımda onunla 7 yakarken bunda 10ları görürüm.Ancak bende çok dikkatli kullanıyorum 7.5-8 ile kullanıyorum.

Açıkcası sizin kullanımıza uygun bir araç değil tüketim düşünüldüğünde.Ama eklediğiniz resime bakınca 4 km yi 15 dk da gidiyorsunuz.Rahatsız bir araçta da bu ızdırap çekilmez imkanlar dahilinde.

Karışılaştırmak gerekirse f10 muadili 1.6 dizel e180 alınsa 8-9 lt mazottan az yakacağını da düşünmüyorum.

Ayrıca akaryakıt fiyatları malum artık dizel ve benzin fiyatları aynı olarak görüyorum.Arada ki tüketim lt bazında asıl farkı oluşturuyor.Bmw tutkunu biri olarak 2.0 dizel olduğu içinde 1.6 her türlü mantıklı geliyor.

• Linkte bulunan araç satılıktır, ilgilenen arkadaşlar linkte bulunan telefon numarasından iletişime geçebilirler. Araç 520i 2016 model ve 8.500 KM'de.

https://www.arabam.com/panelim/ilanlar/ilan/7836208
  • tk152 T kullanıcısına yanıt
    Babamın kullandığı yeni kasa Passat 1,6 TDI DSG araç 3-4 km lik kısa mesafe dur kalklarda 10-10,5 arası yakıyor.

Yani her araç kısa mesafede fazla yakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nist

Linkte bulunan araç satılıktır, ilgilenen arkadaşlar linkte bulunan telefon numarasından iletişime geçebilirler. Araç 520i 2016 model ve 8.500 KM'de.

üye olmadan girilemeyen bir yere ilan vermişsiniz.
  • Herkese iyi akşamlar. Bir F10 kasaya niyetlendik ancak kafamızda 3 soru işareti var. Birincisi, araç 120km/saat civarı hızlarda az da olsa titriyor, daha düşük ya da yüksek hızlarda titreme kesiliyor (araç 530D). İkincisi, rüzgar sesi şu an kullandığımız 2012 Passat kadar alıyor. E segmenti araca pek yakıştıramadım gibi. Passat kadar rüzgar sesi alması normal midir? Üçüncüsü, ön koltukların döşemeleri (deri) sanki yatak yapılmış gibi koltuğun alt kısmına sokuşturulmuş. Kumaşın bitip koltuk iskeletinin başladığı yerde ne fermuar, ne dikiş, ne çıt çıt düğme, hiçbir şey yok. Elimizi atıp döşemeyi çıkarabiliyoruz. Normal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erotomaniac

Herkese iyi akşamlar. Bir F10 kasaya niyetlendik ancak kafamızda 3 soru işareti var. Birincisi, araç 120km/saat civarı hızlarda az da olsa titriyor, daha düşük ya da yüksek hızlarda titreme kesiliyor (araç 530D). İkincisi, rüzgar sesi şu an kullandığımız 2012 Passat kadar alıyor. E segmenti araca pek yakıştıramadım gibi. Passat kadar rüzgar sesi alması normal midir? Üçüncüsü, ön koltukların döşemeleri (deri) sanki yatak yapılmış gibi koltuğun alt kısmına sokuşturulmuş. Kumaşın bitip koltuk iskeletinin başladığı yerde ne fermuar, ne dikiş, ne çıt çıt düğme, hiçbir şey yok. Elimizi atıp döşemeyi çıkarabiliyoruz. Normal midir?

Aracın titremesi ciddi sıkıntı.Büyük kazası falan olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JN008

quote:

Herkese iyi akşamlar. Bir F10 kasaya niyetlendik ancak kafamızda 3 soru işareti var. Birincisi, araç 120km/saat civarı hızlarda az da olsa titriyor, daha düşük ya da yüksek hızlarda titreme kesiliyor (araç 530D). İkincisi, rüzgar sesi şu an kullandığımız 2012 Passat kadar alıyor. E segmenti araca pek yakıştıramadım gibi. Passat kadar rüzgar sesi alması normal midir? Üçüncüsü, ön koltukların döşemeleri (deri) sanki yatak yapılmış gibi koltuğun alt kısmına sokuşturulmuş. Kumaşın bitip koltuk iskeletinin başladığı yerde ne fermuar, ne dikiş, ne çıt çıt düğme, hiçbir şey yok. Elimizi atıp döşemeyi çıkarabiliyoruz. Normal midir?

Aracın titremesi ciddi sıkıntı.Büyük kazası falan olmasın.

Ufak bir titreme hocam. Dikkat kesilince hissediliyor ancak ciddi değil. Kaza değil boya bile yok araçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: JN008

quote:

Orijinalden alıntı: Nist

Linkte bulunan araç satılıktır, ilgilenen arkadaşlar linkte bulunan telefon numarasından iletişime geçebilirler. Araç 520i 2016 model ve 8.500 KM'de.

üye olmadan girilemeyen bir yere ilan vermişsiniz.

İlanı kaldırdım hocam, isteyene buradan resimlerini atabilirim. Uyardığın için teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nist -- 4 Kasım 2017; 15:53:14 >

• quote:

Ses konusunda ya çok hassassın, ya da bir problem var hocam. Aynı yolda ikisini de sürmeyi dene bir de. Çerçeveleri kontrol ettirebilir veya yetkili servise sordurabilirsin.

• Arkadaşlar çeşmeye giderken izmir-çeşme arası yolda radar cezası yemişim sanırım. Oralarda hiç radar varmı ? Tebligatın içi boş gözüküyor sistemde benim elime yazılı belge ulaşmadı da. Tebligat var ama nerde girdigim yok birde hızı biliyorum sadece ayıptır söylemesi nası bi radarsa 237 ile yakalamış 460 lira gecikme faiziyle birlikte yazmış. O e250 ile yarışmayacaktık şaka bi yana daha detaylı bilgiyi nası öğrenebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

Arkadaşlar çeşmeye giderken izmir-çeşme arası yolda radar cezası yemişim sanırım. Oralarda hiç radar varmı ? Tebligatın içi boş gözüküyor sistemde benim elime yazılı belge ulaşmadı da. Tebligat var ama nerde girdigim yok birde hızı biliyorum sadece ayıptır söylemesi nası bi radarsa 237 ile yakalamış 460 lira gecikme faiziyle birlikte yazmış. O e250 ile yarışmayacaktık şaka bi yana daha detaylı bilgiyi nası öğrenebilirim?

var. radar var. ben de bi şey sorayım. nerden görüyorduk bunları e devlette. yazarmısın. geçmiş olsun.
  • Toxicated kullanıcısına yanıt
    Yarışın kazananı izmir trafik

• Arkadaşlar aracıma aşağıdaki adresteki havalandırmaya takılan telefon tutucuyu almayı düşünüyorum. Daha önce tecrübe eden oldu mu bmw 5 serisi için? Izgaraya zarar verme ihtimali ve sarsıntıda düşme durumu olur mu konusunda endişeliyim. Araçta telefon görüşmesi özelliği var ancak navigasyon eksikliğini böyle gidermek istiyorum. Ayrıca bildiğiniz gibi navigasyon olsa bile güncel haritaları ücretsiz kullanmanın tek yolu cep telefonu...

http://www.hepsiburada.com/spigen-kuel-qs11-arac-tutacagi-manyetik-evrensel-tum-cihazlarla-uyumlu-arac-tutucu-a203-000cg20879-p-HBV000006AC5D

• Comfort + Premium + Modernline + Harman Kardon + Fil dişi beyaz Nappa derili, metalik Jatoba Kahverengi Bmw F10 520i 2014 Mayıs çıkışlı 40 bin kmdeki aracımı satıyorum. Eğer ilgilenen olursa pm'den iletişime geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fhistle-X -- 7 Kasım 2017; 9:46:50 >
  • Kolay gelsin arkadaşlar

2013 5.20i comfort 100 binde , 7 bin hasar kayıtlı değişensiz 1 parça boyalı araç için 120 bin ₺ fiyat aldım.

Değerlendirilmelimidir sizce

• Cdoruell C kullanıcısına yanıt
    Şüphe duyulacak türden fiyatı ucuz
  • Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim.Çok kısa başımdan geçen bir olaydan bahsedeceğim fikri olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
    2016'nın ağustos ayında borusan esenboğa dan(premium selection onaylı 2 sene garantili) 2015 model 5.20i premium satın aldım.Araçta hata olmadığı sadece temizlik amaçlı tüm araçların ön ve arka tamponlarının boyalı olduğu söylendi.
    Geçen hafta aracımı bir galerici arkadaşla 2015 model x5 m sport la takas yapmak amacıyla anlaştık.Kredide onaylandı.

Benim aracın boyasını makine ile kontrole başladı ve sağ ön çamurluk sağ ön kapı sağ arka kapı sağ arka çamurluk bagaj kapağı boyalı dedi.
    Neyse ben olmaz öyle şey araba hatasız dedim tanıdık olduğu için oda şaşırdı.
    En yakın computeste gönderdi beni bide o baksın iyi anlar dedi.Oradaki arkadaşla makinayla kontrol etti ve dediki makina boyalı diyor ama dedi ben ilk defa görüyorum böyle bir şey elle ve gözle baktığımda bu arabada boya yok dedi dedim abi nasıl olur bu 5 parçada mikron hatası var dedi fabrikasyon aracın sağ tarafının mikron ölçüsü 100 civarı çıkıyor sağ tarafı 200-225 arası çıkıyor.

Aracı hafta sonu borusan a bıraktım kontrol edeceklermiş vs vs.. dedim benim maduriyetim var Türkiye piyasa şartlarında bu arabayı kim alma aşamasında göstermeye gitse 5 parça boyalı diyecek.
    Bana denilen şimdilik kontrolden sonra herhangi bir işlem yapılmadıysa aracın boyasının orjinal olduğuna dair bir belge verilecekmiş onunla sorunsuz satarmışım kendi görüşü neyse çok fazla yorumumu katmıyorum kurumsallık falan hikaye anlatıyorlar.
    Son dediğim benim mağduriyetimin giderilmesi konusunda bir hamleniz olacak mı ben aracımdan eminim yani ben satın aldıktan sonra hiçbir işlem görmediği BMW standartlarında 400 mikrona kadar olan farklılıklar normal olarak değerlendiriliyormuş.

Bunları yazarken esas amacım araç alırken sıfırda olsa kurumsalda olsa dikkat etmeniz ben genelde dikkat ederim de bir anda yeni araç heves falan bazı şeyler gözden kaçıyor işte.
    2. amacım hukuksal boyutta bir şey yapılabilir mi daha önce yaşayan varmıdır sadece bmw olarak.

• antimu A kullanıcısına yanıt
    SAHİP OLACAĞINIZ BAŞLICA AVANTAJLARIN ÖZETİ.
    Bir BMW Premium Selection onaylı otomobil seçmekle iyi bir karar verdiğinizden emin olabilirsiniz. Otomobilin BMW Premium Selection sertifikası alması kapsamlı kontrollerden başarıyla geçmiş olduğunu gösterir. BMW Premium Selection otomobiliniz en fazla 5 yaş ve 120.000 km aralığındadır ve 24 ay BPS garantisi altındadır.

Size mahkeme yolu görünmüş geçmiş olsun.En kısa sürece ihtar çekin avukatınızla.Geçmiş olsun
  • antimu A kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, geç olmadan dava açın bence. Forumda bir kaç kere bu tarz konu açan olmuştu hatta yanlış hatırlamıyorsam bir tanesinde aracı geri almışlardı. Böyle bir şeyin izahı olamaz. Biz de aracımızı Borusan Premium Selection ile aldık ama bilmem kaç nokta kontrollü ekspertiz raporu var nasıl olsa diye kontrol ettirmedik, Borusan'a güvenerek. Eğer gerçekten 400 mikrona kadar normal diye saçma sapan bir açıklama yaptılarsa bunlara bile güven olmaz...

Hatta şuan aracı satılığa koyduk, bizim bildiğimiz kadarı ile sadece arka tampon değişti olur da sizinki gibi bir durum çıkarsa vay halimize. Böyle bir şeyi kuralların katı olduğu, hukuki süreç sonucu büyük cezaların verildiği bir Avrupa ülkesinde ya da ABD'de yapmalarının imkanı yok ama işte burası Türkiye her şey mümkün maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fhistle-X -- 8 Kasım 2017; 16:24:58 >
  • Sıfır araç almaya bile boyaölçer ile gitmek lazım bu ülkede, Borusan'ın kaçıncı vukuatı bu. O fark normal diyen arkadaşla galerideki diğer araçların boyasını beraber ölçün bakalım başka o değerde araç çıkacak mı. 400'e kadar normal diye birşey olur mu, istatiksel olarak öyle bir fark olması mantıklı değil zaten, üretim standardı diye birşey var. O zaman 100 mikron olan arabayı 2 kere üstüne boyayıp devam edelim, standart dahilinde diye. Uzman değilim boya konusunda ama düz mantık aklıma gelen bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.