Şimdi Ara

BMW 5 SERİSİ F10 (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
115
Favori
812.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
  • birkaç gündür özellikle arabamın ilk çalışmasında gaza yüklenince egsozdan hafif siyah-mavi karışımı bir duman geliyor.motor biraz ısındıktan sonra gelmiyor.arabam lpgli.geçenlerde shellden benzin aldım ilk çalışmada malum benzinde çalışıyor.benzinde sıkıntı olacağını da tahmin etmiyorum.arabamın bakımını 10 bin km önce yaptırdım.cartrol 10w-40 yağ koyduk arabada hiç bir sıkıntı yoktu.çekişi hala on numara hiçbir sıkıntı yok.sebebi ne olabilir

teşekkürler
  • peki ne yapmam gerekiyor.bakımı yapalı 700 km oldu hiçbir problem yoktu.masraf falan çıkar
    2004 Opel Vectra - 2005 Hyundai Accent Admire - 1997 BMW 5.20i - 1997 BMW 3.18is - 2012 Opel Astra Classic III - 2014 VW Tiguan Chrome Edition - Sıradaki ???
  • hocam gidip bir gösterin servise, aksatmayın.. gerçi sürekli mavi duman atsa artık direk yağ yakıyor diyebiliriz ama ısınana kdr ki süreç içerisinde ve hafiften mavi dumanda atıyorsa bir şekilde yağ yakıyor diyebiliriz..
  • tam olarak mavi değil aslında.siyaha yakın ama çok hafif.sadece devir 4500-5000 civarına çıkınca oluyor.dün ustaya gösterdim herhangi bi cihaza takmadık sadece kontrol etti sesine falan baktı.bu aralar çok oluyor kirli yakıttan kaynaklanıyordur dedi.dediğim gibi arabanın çekişinde hiçbir sorun yok.sadece ilk çalışmada ısınana kadar oluyor
  • arkadaşlar ben de e39 kasa bmw almak istiyorum.fakat şöyle bir sorunum var.bmw nin 5.20i modelini mi alayım?5.23 i modelini mi almalıyım?yoksa 5.30i modelini mi almalıyım?en az 2 yıl kullanacağım.genelde şehiriçi kullanacağım için şehirdışı senelik iznimde kullanırım.bu 3 modelin şehiriçi şehirdışı 100 km'de ki yakıt değerlerini yazarsanız çok memnun olurum.bir de 5.20 nin 2 tipi varmış biri 150 beygir digeri 170 beygir.önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • merak ettiğim bir şey var ilanlarda bakıyorum özellikle m paket olanlarda var kimisinde deri döşeme varken kimilerinde siyah kadifemsi(tabi öle değilde adını bilmediğimden) döşeme oluyor....hangisi daha üst düzey?? deri olmayan döşeme de hoş duruyor aslında:D

birde opsiyon olarak soğutmalı koltuk da alınabiliyormu 520 lerde???

alacağımdan falan dğil hastasıyım 5 serisinin merak sadece :)

Sentetic

Dakota

Nappa

En kalitelisi ve gercek deriye en yakını nappa deridir..

Opsiyon olarak soğutmalı koltuk alabiliyorsun.. Ancak soğutmalı koltuklar sadece konfor koltuklarla birlikte alınabiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 7 Ağustos 2011; 14:33:18 >
  • sağol abi bilgiler için işte böyle kendimizi avutuyoruz napalım:D
  • Merhaba, TechZone ustaya soralım, Hocam bende 2010 320D model dolu syılacak (zenon perde tavan prfsynl teyip dijital klima katlanı ayna 17 orj jant borusan garanti devam 40 binde beyaz renk) bir aracım var simdi bir 5.20 dizel alacağım kısmetse grey market araçta benim istediğim nerdeyse herşey var ama benim beğendiğim elektirkli bagaj yok Aracın donanım listesi şöyle bir herkes bu ayda araç alma eylülü bekle 2012 olsun diyor diğeri bu elektirikli bagaj bende takıntı değil ama begeniyorum snnradan taktıabilirmiyim acaba birde benim aracımı 37 bine kendi araçlarını 83 euroya veriyorlar aşagıdaki donanım listesine göre fiyat sizce nasıl banada bir cevap verirsen cok memnun kalacağim görüşmek üzere

BMW Model : 5.20d Limousine

Paketler : M Sportpaket

Dış Renk : 300 Opak Alp Beyazı

Döşeme : LCEZ Dakota Deri Tarçın Kahve (M Sportpaket)

Model Yılı : 2011

Ücretli Aksesuarlar

: 258 Run-Flat Lastikler

: 2TB Sport Otomatik Vites

: 322 Konfor Erişim Anahtarsız Kilitleme-Kilit Açma

: 323 Vakumlu Otomatik Kapılar

: 3AG Geri Görüş Kamerası

: 403 Elektrikli Cam Tavan

: 416 Elek.Arka Manuel Yan Perde

: 430 Elektrokrom İç-Dış Aynalar

: 441 Sigara Donanımı

: 459 Sürücü Koltuğu Hafıza Fonk.ve Ön Koltuk Ayarı

: 494 Ön Koltuk Isıtmaları

: 4UR İç Aydınlatma Paketi

: 502 Far Yıkama Sistemi

: 508 Park Mesafe Kontrolü Akustik-Ön ve Arka

: 522 Xenon Far Sistemi

: 534 2 Bölge Kontrollü Otomatik Klima

: 5DL Surround Görünüm

: 601 TV Fonksiyon

: 754 M Arka Spolier (M Sportpaket)

: 761 Güneş Korumalı Arka Camlar

: 7SP Prof.Navigasyon+Bluetooth Telefon Hzr.

Standart Aksesuarlar

: 216 Servotronic

: 225 Seri Süspansiyon (M Sportpaket)

: 240 Deri Direksiyon Simidi

: 2NC HM MJant 18"Çift Kol 350M (M Sportpaket)

: 2PA Kilitli Bijonlar

: 362 Elektrikli Arka Camlar

: 415 Elektrikli Arka Cam Perdesi

: 423 Velur Halı Paspaslar

: 428 İkaz Üçgeni

: 431 Otomatik Karartmalı İç Ayna

: 442 Ön Bardak Tutucuları

: 473 Ön Kol Dayama-Koltuktan

: 481 Spor Ön Koltuklar (M Sportpaket)

: 497 Arka Kol Dayama

: 4MR İç Kaplama Aluminyum Hexagon (M Sportpaket)

: 520 Ön Sis Farları

: 521 Yağmur Sensörü

: 540 Cruise Control

: 550 Bordcomputer

: 575 İlave 12V Çıkış

: 609 Navigasyonsistem Profesyonel

: 612 BMW Assist

: 614 İnternet

: 616 BMW Online

: 620 Sesli Konuşma Sistemi

: 633 Bluetooth İle Cep Telefonu Hazırlığı Arayüzü

: 698 DVD Alan Kodu

: 704 M Spor Süspansiyon (M Sportpaket)

: 710 M Deri Direksiyon (M Sportpaket)

: 715 M Aerodynamikpaket (M Sportpaket)

: 760 BMW Individual Shadow Line Parlak (m Sportpaket)

: 775 Anthrazit Tavan Döşemesi (M Sportpaket)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkayceylanlar -- 8 Ağustos 2011; 1:52:06 >

• ithal araç tavsiye etmem çünkü amortisörler TR'ye uyumlu değildir.. artı listede yazan BMW Online, Internet ve BMW Assist sistemleri TR'de ne yazık ki desteklenmemektedir..

eğer bunları kabul ediyorsanız aracın fiyatı iyi alabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkayceylanlar -- 8 Ağustos 2011; 2:18:31 >

grey market arac aldiginizda gumruk faturasini iyi inceleyin.. galerilerin araclari aksesuarsiz olarak gosterip aradaki otv farkini cebe attiklari, daha sonra maliyenin bu farki arac sahibinden talep ettigini duydum.. astari yuzunden pahaliya cikmasin, konuyu iyi arastirmanizi tavsiye edecegim..

sn techzone'un bahsettigi
    durum su; sizin araciniz m spor paket ve bu pakette sert m spor suspansiyonlar mevcut.. bu suspansiyon sert ve duzgun almanya asfalt yollarina gore dizayn
    edilmis.. aracinizda adaptif suspansiyon olmadigi icin her sartta bu sert suspansiyona mahkumsunuz.. ingilizlerin bile cok sert diye sikayet ettiklerini duymustum, tr yollarnda ne olur siz dusunun.. borusan ithal ettigi m paket araclarin hemen hemen hepsinde bunu iptal ediyor bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemUsUs -- 8 Ağustos 2011; 2:54:15 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.