Şimdi Ara

BmW 5.40 e39 ve 5.35 e34

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar forumunuza daha önceden kayıt oldum işlerim nedeniyle foruma girememedim.benim sorunum önümüzdeki yaza başlıkta belirttiğim gibi 2 modelden birisini almayı planlıyorum ve ilk defa araç alacağım için bu konuda kararsız kaldım başlıkta belirttiğim gibi araçların maliyetleri ne kadar? (mtv vergisi,yedek parça,kasko km başına kaç ne kadar benzin yakar) bunları cevaplarsanız sevinirim ayrıca otomobilden anlayan bir arkadaşlarıma sordum çoğu bmw 5.40 e39 kasa dediler fakat masrafları ağırdır 5.35 almayı düşünüyorum size önerileriniz nelerdir?

• Kaç model?
  • araba hakkında tek bildiğim şey çok güzel görünüyor konforlu ve çok yakar
  • 5.40 ın vergi maliyeti çok yüksek benim tavsiyem 99-2001 arası 5.28 veya üstü 5.25 olacaktır.
    Yakıt olarak ise karışık 11-12 litre civarı yakar .Tüpte elde edilecek değerler yaklasık 25-30 kurul arası olur.(Şehir içi daha fazla olur tabi)

2003 model bir 5.25 yaklasık 35-37 civarı alınabilir.99 2000 modellerde temizi 30 a gelir daha ucuz da bulunur..
    Alıncaksa 150bin altı ve cidden kullanıcıdan almak gerekir.Bu araçlar galeriye çok düşer.Galeri de haliyle çakallık demek.

Sonuç->gidip kötü bir araca 30 vereceğime eski bir e39 a 30 veririm daha iyi.Bu benim kafa
  • verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

Burhan:Modeli farketmiyor.Bmw 5.35 e 34 kasa almak düştü bana

Kick down:Araç senin dediğin gibi konforlu rahat güzel bir araba

Bmw e34 kasa 5.35i nasıl arkadaşlar,masrafları ucuzmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXo11 -- 2 Ekim 2011; 12:42:27 >
  • 4.4 V8 ocağına incir ormani inşaa eder arkadaşım. Eğer ki istanbulda yaşamıyorsan, ustası-anlayani bir dert, parça temini bir dert, temin etsen bile fiyatları ayrı bir dert. v8 nazlı motordur ve piyasadakilerin çogunun leşi çıkmış vaziyettedir. ben onun yerine sana makyajlı kasa 5.30 öneririm. 5.40 ile arasında performans bakimindan çokta uçuk bir fark yoktur, v8 in kahrını ve nazını çekicek kadar yok en azından...
  • e34 e ise hç bulaşma, hatta yanından dahi geçerken yolunu değiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @The Division Bell v8 neden ocağa incir ağacı diksin hocam benim kuzende v8 range rover var gayet memnun yakıtı ve körüklerin sorun çıkarması harincinde genel olarak v motor sorun çıkarır diyosanızda babamdada v6 dizel range rover sport var oda sorun çıkarmıyo gayet memnunuz
  • piyasadaki tüm beş kırkların ırzına geçilmiş vaziyette o yüzden arkadaşım.

temizini bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer.

o yuzden arkadasa sıralı altı önerdim. v8 e oranla cok daha sorunsuz ve rafine bir motor.
  • The Divison Bell:Dediğin gibi masrafları bir hayli ağır.Bu arada makyajlı 5.30 fiyatı ne kadar? bu arada e34 almaya karar verdik ama neden e34 kasayı önermiyorsunuz motor bakımında iyi bir araba benim bildiğim kadarıyla 3.500 6vlık motora sahip

Bir tane buldum temizhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-temiz-e34-1990-535i-53230892/detay/

yada motoru güçlü 15 25 arasında bi araç önerirmisiniz? 3500 6Vlık motora sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXo11 -- 4 Ekim 2011; 20:48:10 >
  • araç performanslı + marka fiyakalı + fiyat ucuz ise o araçlardan uzak durun....
    1000 de 1 düzgün kullanılmış olur.... kalanları gerçekten pekmezi akmış şekilde oluyor.....

şanzıman da ayrı konu oda unutulmasın.... kullanmayı bilmeyen insanımız anasını belliyor... bakım desen sıfır...
  • e34 ile e39 arasındaki fark, tuz gölü le hazar denizi arasındaki büyüklük farkı kadardır.
    e39 gerçekten efsane adayı müthiş bi kasa.
    5.40 ultra güçlü ve hızlı bir araç fakat 2002 model bi e39 5.30i onun yakıtını ve vergisini anlamsız kılıyor.
  • dediğin gibi e39 5.40 en iyisi hastasıyım fakat vergi maliyetlerini duyunca başka araca yönelmek zorunda kaldım bir düşük sınıflarına fakat fiyatları pahalı 30 milyar civarı ne olursa olsun e39 5.40 umutlarımı söndüren vergi oldu gerçekten her şey pahalı bu ülkede sanki dubai şeyhleri yaşıyor.Cevaplar için teşekkürler.dediğin gibi son modelleri acayip felaket komşumuzda vardı modeli yanılmıyorsam 98 model adamın durumu iyide masraflarını kaldırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXo11 -- 5 Ekim 2011; 9:14:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.