Şimdi Ara

BMW 5.20 (E60) & PASSAT 1.4 TSİ COMFORTLİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize iyi günler dilerim. Bir konuda fikrinizi almak istedim. Müsait olduğunuzda cevaplarsanız sevinirim.
    60.000 tl ye kadar bütçem var ve 2 araç arasında kaldım. Sizce ne yapmalıyım. Tercihlerimi aşağıda sıralıyorum:

1) 2004-2005 Model 5.20i (E60 Kasa) Eğer bunu alırsam LPG taktırmak istiyorum

2) VW Passat 1.4 TSİ Comfortline Eğer bunu alırsam 0 Km almayı düşünüyorum.

Lütfen nedenleriyle braber yardımcı olur musunuz?

Şimdiden teşekkür ederim.

Bir de ayrıca şu an kullanmakta olduğum araç 2011 model toyota corolla 1.4 d-4d elegant

• Aracınızdan memnunsanız değiştirmenize gerek yok. Çünkü bu 2 araçta aracınızdan fazla yakacaktır. Konfor yönünden ise Bmw başı çeker. Passat ardından da kendi aracınız.

Ben her zaman 0km araçtan yana olmuşumdur. Passatta hiç fena araç sayılmayacağı gibi birde 0 km olunca bence gayet alınası bir araç. Fakat Bmw'yi alacak olursanız birde lpg taktıracaksınız. Öyle yapmayıp Bmw'ye lpg taktırırken ki vereceğiniz paraya Comfortline Passat'a + opsiyon ekletebilirsiniz
  • BMW almaktan çekinmemin tek sebebi bakım maliyetlerinin gözümü korkutmasıdır. Hani bilmiyorum şimdiye kadar hiç BMW kullanmadım. Çevremdeki arkadaşlar servis yerine sanayide daha ucuza getireceğimi söylüyorlar ama sanayideki usta da BMW gibi bir araçtan ne kadar anlayabilir onu da bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemircelik

BMW almaktan çekinmemin tek sebebi bakım maliyetlerinin gözümü korkutmasıdır. Hani bilmiyorum şimdiye kadar hiç BMW kullanmadım. Çevremdeki arkadaşlar servis yerine sanayide daha ucuza getireceğimi söylüyorlar ama sanayideki usta da BMW gibi bir araçtan ne kadar anlayabilir onu da bilmiyorum

Sanayide anlayan ustalar var fakat bence kalbinizin değilde mantığınızın sizi yönlendirmesine izin verirseniz yolunuz 0 Vw passata çıkacaktır.

Lpglerin fiyatını tam bilmiyorum fakat kaliteli bir şey 2 Bin TL'den aşağı olmaz diye tahmin ediyorum. Vw sitesine bakacak olursanız 2 Bin TL'ye full cam tavan yaptırılabiliyor.

Siz aracınızı beyaz alıp üstüne full cam tavan yaptırdığınızda Bmw'den daha güzel ve yeni bir araca ve görünüş olarakta daha dikkat çeken bir araca sahip olursunuz.

Ben bir Honda kullanıcısı olmama rağmen bunları söylüyorsam kesinlikle siz Bmw sevdasından vazgeçin

Ama tabi illa ben bmw kullanmak istiyorum diyorsanız da iyi bakılmış bir Bmw 5.20 sizi asla üzmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondaPower -- 6 Kasım 2012; 15:26:10 >

• Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi LPG Kiti fiyatı 2.450 TL civarında. Mantığım sizinde tahmin ettiğiniz gibi passatatn yana ama şeytana uymaktan korkuyorum. :)
  • quote:

Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi LPG Kiti fiyatı 2.450 TL civarında. Mantığım sizinde tahmin ettiğiniz gibi passatatn yana ama şeytana uymaktan korkuyorum. :)

Bmw alacak olursanız + 250 TL gibi bir rakam daha fazla vergi ödeyeceksiniz. Günümüzde para kolay kazanılmıyor. Siz hesabınızı kitabınızı yapın öyle karar verin derim ben.

Ama dediğim gibi 0km araç ilk teslim alındığında isterseniz 70 yaşında bir insan olun çocuk gibi sevinçli oluyorsunuz. Onun içindeki fabrika kokusu bile sizi mutlu etmeye yetiyor
  • :) Aynen öyle. 2005 yılında 1.6 FSI pasaat aldım 2010 yılında sattım. Çok mutlu olmuştum ilk aldığımda ama yakıtı canımı sıkmaya başladığı için sattım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mondeo 1.5 ecoboost?
    6 yıl önce açıldı
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi LPG Kiti fiyatı 2.450 TL civarında. Mantığım sizinde tahmin ettiğiniz gibi passatatn yana ama şeytana uymaktan korkuyorum. :)

Elbette ki 5 serisine passat veya D sınıfı araçlar uymaz,ancak araba 8 yaşında bunu göz önünde tutmak lazım.
    Şu an dizel corollaya biniyorsunuz,benzinli araba size ağır gelecektir.
    Avensis garantili lpg sunan 1.6yı öneririm,size en hitap edecek araç o olur.
  • Kalite,performans,konfor,sürüş zevki açısından BMW 5.20 daha üstün bir araç düşünülebilir ancak yakıt olarak biraz fazla yakabilir.
  • 60 bine alınacak 520den hayır gelmez.Passat alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.