Şimdi Ara

(BMW 320cd)ACİL GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
6.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir aya kadar araba almayı düşünüyorum aklımda BMW 3.20cd var.Yaklaşık 95.000 ile 100.000 arasında bir bütçem var internet ilanlarına baktım 2010 70.000 km de dışı m paket temiz coupe buldum 2 tane çok sevdiğim bi araba ama 3.20d sedan modelini sürekli aklıma sokan bir abim var yanlız henüz evli deilim ve spor araba kullanmak isterim ama yakıt konusunda hiç bir fikrim yok yani fabrika verileri dışında tabi ama kullanan arakadaşlar varsa ve bilgilendirirse beni çok sevinirim şimdiden çok saol herkese.Ha bu arada o paraya araba alıosun yakıtına mı bakıosun demeyin arabayı babamın büyük yardımıyla aldım yakıtı düşünmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mervan34 -- 16 Eylül 2013; 21:50:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mervan34

Merhaba arkadaşlar,

Bir aya kadar araba almayı düşünüyorum aklımda BMW 3.20cd var.Yaklaşık 95.000 ile 100.000 arasında bir bütçem var internet ilanlarına baktım 2010 70.000 km de dışı m paket temiz coupe buldum 2 tane çok sevdiğim bi araba ama 3.20d sedan modelini sürekli aklıma sokan bir abim var yanlız henüz evli deilim ve spor araba kullanmak isterim ama yakıt konusunda hiç bir fikrim yok yani fabrika verileri dışında tabi ama kullanan arakadaşlar varsa ve bilgilendirirse beni çok sevinirim şimdiden çok saol herkese.Ha bu arada o paraya araba alıosun yakıtına mı bakıosun demeyin arabayı babamın büyük yardımıyla aldım yakıtı düşünmek lazım

Evlensen de kullanırsın hocam büyütmeyin bu kadar. B sınıfı araçlardan daha ferahtır emin olun. Ayrıca şu an piyasadaki bmw 3-4 coupe-sedan modelleri dahil olmak üzere en güzel tasarıma sahip araç bence. Ben evlensem bile 100 bin bütçem olsa direk alacağım araçtır 3.20cd

• Yakıtı düşünmeyin.
    Gidişinin yanında yakıtı çok makul.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol hocam zaten henüz evli değilim bahanesi babaya coupe araba almak için kurduğum bi bahane sadece ama yorumları da alıp öyle kesin karar vermek istedim
  • Kesinlikle gidişi duruşu hakediyor ama sizlerdende öneri tavsiyeleri alıp öyle almak istedim.Çok saol görüşleriniz için
  • İstediğim tam olarak bu
  • Ben beyaz renk kırmızı recaro koltuklu m paket idrive 3 serisi cabrio ve dizeli 1 yıl kullandım,şahsen hardtop olayın 3 serisi cabrio kadar şık ve kullanışlı başka bir cabrio görmedim ve cabrio modeller arasında da en çok kaslı ve duruş olarak asil duran 3 m-technic'dir.yakıt olarak inanın 184 hp 380nm tork ile gaz'a bastığınız an o tork'un yere uyguladığı baskı ağzınızın yer yer kulaklarınıza kadar yayılmasına sebebiyet veriyor keza m-technic ile sert bir yol tutuşu olsada m ayrıcılığı ile sert kıvam direksiyon ve yol tepkimelerinde dışı krokanatlı içi marşmellovlu bir çikolata gibi :) bu kadar tork,hız ve sürüş zevki ardına yakıt sarfiyatı cidden çok cimri.hele ki uzun yolda cruise control yada sabit hız da seyir aldığınız zaman örneğin ben antalya'ya giderken 120'e sabitledim 100km de 4lt gibi bi tüketim söz konusu oldu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 serisi ile fiyatları dahada dibe vuracak olan model.
  • Biraz önce bende bu aracı araştırdım ama e90 olanı araştırdım
    Cidden çok güzel araçlar bütçeniz yetiyosa alınası bir araç
  • Cabrio modelleri E93 Coupe modelleri E92 olarak geçer 2010 model ve sonraları makyajlı kasadır 184hp 380nm araçlardır.
  • SuperSantorelli kullanıcısına yanıt
    quote:

Ben beyaz renk kırmızı recaro koltuklu m paket idrive 3 serisi cabrio ve dizeli 1 yıl kullandım,şahsen hardtop olayın 3 serisi cabrio kadar şık ve kullanışlı başka bir cabrio görmedim ve cabrio modeller arasında da en çok kaslı ve duruş olarak asil duran 3 m-technic'dir.yakıt olarak inanın 184 hp 380nm tork ile gaz'a bastığınız an o tork'un yere uyguladığı baskı ağzınızın yer yer kulaklarınıza kadar yayılmasına sebebiyet veriyor keza m-technic ile sert bir yol tutuşu olsada m ayrıcılığı ile sert kıvam direksiyon ve yol tepkimelerinde dışı krokanatlı içi marşmellovlu bir çikolata gibi :) bu kadar tork,hız ve sürüş zevki ardına yakıt sarfiyatı cidden çok cimri.hele ki uzun yolda cruise control yada sabit hız da seyir aldığınız zaman örneğin ben antalya'ya giderken 120'e sabitledim 100km de 4lt gibi bi tüketim söz konusu oldu :)

Bende 2010 model dusunuyordum 70.000 km de buldum 2 tane 99.000 ve 100.000 istiyorlar almadan once kullanan birinden tavsiye almak istedim.cok saol

• Hocam o kadar para veriyorsanız cabrio almanızı öneririm. Coupe'lara lafım yok ama bir cabrio havasıda yok
  • Elbette ki arkadaşın dediğin gibi cabrio alın muhakkak çünkü hardtop olduğu için coupe versiyonu almaya gerek yok ki cabrionun görüntüsü ve duruşu daha hoş.yazın'da üstünü açarak keyifle dolaşmasıda cabası.
  • mervan34 M kullanıcısına yanıt
    2010 model 60 70bin'de ki cabrio o fiyata vermezler lakin,hiç yoksa en kötü 115-120 arası bi başlangıcı olur makyajlı e93'lerin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperSantorelli -- 17 Eylül 2013; 14:18:53 >
  • Bende iki yıl önce böyle bir ikilemde kaldım ve kalbim yerine mantığımı dinledim M paket 320d sedan aldım. Yolda gördüğüm zaman keske alsaymışım diye iç geçiriyorum bazen ancak tüm motor özellikleri aynı olduğu halde bu kadar çok fiyat farkını hakketmiyor bence. yukarıda ki yorumlarda motoru öven tüm özelliklerin hepsi sedanda da mevcut zaten. geriye bir tek dış görünüm kalıyor. Aracın dışı için bu kadar fark ben vermek içinse mantık değil kalbini dinlemen lazım.
  • Coupe ve cabrio her zaman iyi para eder.4 serisinin çok ucuza geleceğini sanmıyorum,bu yüzden e92,e93 fiyatları çok değişmez.
    e93 gerçekten güzel fakat arkası binilecek gibi değil.Bu dert değilse alınabilir fakat ben olsam e92 tercih ederim.
    Evlenmeyi bırak,2 çocuğa kadar e92 çok rahat kullanılabilir.Aksine arka kapısı açılmayan araçlar çocuk küçükken avantaj oluyor.
    Mesela benim arabalarda arka kapılar içeriden hiç açılmaz,çocuk kilitleri açıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mervan34

İstediğim tam olarak bu

Hocam ben olsam direk alirdim.. Cabriolari sevmem fazla ama coupe on numara! Bosverin sedani medani

• Yardıma ihtiyacın varsa tamda burdasın eski konularıma bakarsan yaklaşık 15 20 gün önce aynı şekilde konuları bende açtım ve şuanda seninle aynı sorunları yaşarken artık yaşamıyorum çunku aracımı aldım benimde kafamdaki araba 3.20 cd veya 3.20d idi fiyat aralığım 100bin 110bin tl idi

ama baktım ki 3.20cd araç o paralara yok çok km li yada gerçekten doluluk olarak boş m paket falan değil m paket olanlarıda ya lokal boyalı yada değişenli yani model olarakta 2009 yılın üzerinde bulamazsın temiz ve ucuz bizzat araştırdım yaklaşık 3 ay birde tek kapı arabaları satması zordur binmesi çok keyiflidir senin gibi çok ikilemde kaldım ve tek isteğimdi ama mantıklı düşününce yaklaşık 100bin tl gibi bir rakama 2012 model 3.20d m sport paket 30bin 40bin km lerde araçlar buldum hemde m sport olması hem dış hem iç hemde bazı aksamları olarak çok daha doludur

sonradan düşündüm ve 2009 model az donanımlı sadece tek kapı olduğu için bir araca 100bin tl para vermektense

full donanımlı m sport 2012 içi bej rengi bir 3.20d bmw o parayı vermeyi tercih ettim ve şuanda çok memnunum hala içimde tek kapı hayali yok değil ama emin ol 4 kapı araba hem daha konforlu hem daha kullanışlı evli olup olmaman sorun değil ama en basitinden erkek veya kız arkadaşlarınla takılsan bile arkadaki kişileri indir bindir olayı çok sorun

2009 model bir araç almaktansa 2012 model full+full bir araç almak çok daha mantıklıdır 100bin tl az para değil
    eski konularıma bakarsan aynı ikilemleri bende yaşamıştım

tercih senin bunlar benim fikirlerim
    Bir incele derim 3.20 m sport 2012 model bir bmw yi

• İşi cabrio'dan,coupe'ye,coupe'den sedan'a kadar düşürdük :) öncelikle M-Technic bir E93'ün yerini bırakın E92,F30 serilerini kolay kolay bir çok coupe bilakis cabrio modeller alamaz.Herşeyden öte hardtop oluşu her türlü hava şartlarında kullanıma uygun softop branda gibi yağmur aldı,kar yağdı,çamur oldu vs gibi derdi tasası ve bakım ihtiyacı yok.Görsel olarak da E92'den daha al benili ve class bir duruşu var E93'ün.Arkadaşın dediği de doğru tabi bu fiyatlara da dolu bir F30 3.20d alınabilinir ama mukayeseleri ve karşılaştırmaşarı'da yukarıda belirttim,bu iş biraz görsellik ve zevk işi tabi.Lakin 3 serisinde tek kap seçeneği düşünüyor olsam tartışmasız cabrio modelini alırdım.
  • Hocalar haklisininiz cabrio herzaman daha guzel ama en ucuzu 120 bin benmde max cikabilecegim 100 bin Ne yalan soyliyeyim sedana 1 gr kanim isinmior sevemiorum :) ama sonradan pisman olmaktan korkuorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mervan34 -- 17 Eylül 2013; 16:19:37 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.