Şimdi Ara

BMW 3 Serisi Gran Turismo Sızdı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
5.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 gt alcaktım cok pahali geliyodu salak bi fiyata satmazlarsa alaaim geldi. Ne zaman cikacak acaba, reklamini cektiklerine gore eli kulaginda olsa gerek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Tam bizim geniş arka koltuk fetişcisi türk milletine göre.

5 serisi GT pek satmadı çünkü hep 3.0 dizelle satıldı, 2 ay önce 2.0 dizel getirmeye başladılar.

Ben bu araçtan çok umutluyum. Hem 3 serisi kadar güzel, hem koltuklar geniş, hem pratik(olduğunu düşünüyorum) hem de farklı bir araç.

320d'den €4-5 bin euro fazlaya satılır muhtemelen.

BMW 3 Serisi Gran Turismo Sızdı!
  • Mercedes rulezz.

5 Serisi GT gibi alıcısı olmayan gereksiz bir araç. Audi'den kopya çekip 3 ve 5 serisi arası spor bir araç yapamamışlar. Yazık etmişler resmen.
  • Keske f30un önü yerine bu aracın önünü yerleştirselerdi.

Orijinalden alıntı: bianconera

Bmw'nin GT serilerini ben seviyorum farklı bir havaları var.Fakat bu serinin de 5 GT gibi başarılı olmayacağını düşünüyorum.

+1
    Zaten 5 gt de 7 ayarında araç resmen. Buda şimdi 5 ayarında olur millet gider 5 alır

Orijinalden alıntı: 19can84

arka çamurlukta sıkıntı var bence.

Reklam cekimleri icin araci iyice alcaltmislar bence

Orijinalden alıntı: asoz

Yalnız f30'un önündeki çirkinliği düzeltmişler bu modelde..

Böbrekler büyümüş, far ile böbreğin birleştiği kısım kalınlaştırılmış..

Daha güzel olmuş..

Güzel omuş ben beğendim.
    Bence 3serisinin ön kısmı sonra makyajlar adam ederiz diye o şekilde bırakılmış.
    Makyajda farın böbrek bağlantısı kesilir diye düşünüyordum.
    Ama bu şekil de yapabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

sanırım bunu arkadaki diz mesafesi meselesine atıfta yaparak uzun versiyon olarak satacaklar.
    fena olmamış ama bence sedan karoser daha hoş.

Hayır direk GT olarak satılacak. Daha konforlu bir araç olacak 3 Serisi'nden. Alıcı kitleleri farklı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 3 Aralık 2012; 23:28:04 >
  • Hadi hep beraber senersongur a audi'deki sportback'in bmw deki karsiliginin "grancoupe" oldugunu soyleyelim. Bmwdeki GTnin mercedes ve audide karsiligini olmadigini da soyleyelim de yine foruma rezil etmesin kendisini yine ve yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: senersongur

Çekimleri de Mercedes ile yapmışlar. E mantıklısı da bu. BMW ile yapsalar kamera titremelerinden hiçbir düzgün görüntü alamazlardı. Mercedes yine Mercedes olarak üstünlüğünü ortaya koymuş.

Onun BMW ile alakası yok canım kardeşim. Çekim yapan prodüksiyon şirketinin aracı o. Her BMW haberinde BMW'ye bindirme derdindesin. A5'in rakibi de geliyor merak etme. A5 bu aracın rakibi değil zaten. Bu aracın sınıfında bir rakibi yok. Hayır bilmiyorsun bari yorum yapma.

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Hadi hep beraber senersongur a audi'deki sportback'in bmw deki karsiliginin "grancoupe" oldugunu soyleyelim. Bmwdeki GTnin mercedes ve audide karsiligini olmadigini da soyleyelim de yine foruma rezil etmesin kendisini yine ve yine.

Bi adam bilgisizliğini her yorumda nasıl gösterir gerçekten bunun canlı örneği senersongur. Birde laf çakmaya çalışıyor. Gerçekten trajikomik.
    İsviçresiz Bilim adamıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

BMW'ye bindirme gibi derdim falan yok. Odun gibi arka yapınca yazarım hepsi bu.
    Adam gibi tasarım yapmak varken, X3, X1, 5GT, 3GT gibi ucube araçlara imza atan BMW'ye ve onun fanatiklerine binlerce teşekkür. Ayrıca neden BMW avukatı rolüne bürünmeye ihtiyacınız var acaba? Ayrıca Honda'ya da bindiriyorum. Kütük CRV'sine, asimetrik tipsiz iç mekanlı Honda Civic'ine mesela.
    Forumda sıkça kullanılan ve sizlerin seviyenine uyan "YAV HE HE" klişesini bile kullanmaya değmeyecek karakterlersiniz hakikaten.

Cunku mantiksiz konusuyorsun.

Kimse burda birbirinin begenilerini sorgulayacak degil.

Audi sportback'in rakibi bu arac dersen tepki alirsin. Yeni gelecek 4 serisi grancoupe a5in direk rakibi olacak tabi kalibimi basarim senin en ufak bir fikrin yoktur bununla ilgili.

Bak mesela soyle anlatayim. A7 sportback = 6 grancoupe = cls. Hepsi ayni sinifta.

A5 sportback = 4 serisi grancoupe = mercedes cla(?) pek mercedesi bilmiyorum.

Bmw deki gt modellerin ise audide karsiligi yok.

Bosuna a5 gibi yapmaya calismislar yapamamislar deme de rezil olma yine foruma.

Arabayi begenmemene bisey diyen yok farkindaysan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.