Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1511. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
31.259
Cevap
457
Favori
2.379.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15091510151115121513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yanıt için teşekkürler. Videoda belirtilen şekilde denedim ancak sorun hala devam etmekte. Servis yolu gözktü sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Le_Penseur kullanıcısına yanıt

Arac g22 (2021)

BMW 3 serisi (G20)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 20 Mayıs 2025; 9:27:23 >
  • Son Sahibi Olursun kullanıcısına yanıt

Dogrudur hocam. 2021 pandemi zamanında gelen araclarda bu durum söz konusu sanırım.

• Edition, First Edition, One Edition, 40th Year Edition, 50 th Year Edition, Special Edition gibi grup paketler Borusan'ın uydurması olduğu için aynı isimli paket içeriği bile modele veya yıla göre de değişiklik gösterebiliyor.

• kelkitli kullanıcısına yanıt

Cuma günü llumar air 80 yaptırdım. Haftasonu çok kullanmadığım için sıcaktan koruma etkisini henüz değerlendiremedim.

Ancak dışarıdan içerisi rahat görünüyor. Eskiden mercedeslerin camlarının hafif mavi rengine benzeyen bir rengi var. Ayrıca gece görüşü engelleme gibi bir durum da yok.

Sıcak engelleme konusunda daha sonra yorum yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycakir -- 20 Mayıs 2025; 11:42:20 >
  • arkadaşlar,menüdeki sürüş güvenliği kısmından şerit uyarıyı kapattım ancak hala şerit değiştirirken direksiyon tepki veriyor.bunu tamamen kapatamıyormuyuz?

Oracal ws 70 kullanıyorum memnunum.

Lumar'da kampanya var air 80'i düşünebilirsiniz.

air 80 sadece ön cam icin 7500tl.

• icecube_fb kullanıcısına yanıt

Malzeme kalitesi gerçektende çok kötü gözüküyor.

sanki arabayı 3d printer'dan basmıslar gibi. O kapı kolu nedir?BMW 3 serisi (G20) 

• Merhabalar, ilk defa karşılaştığım bir yedek anahtar problemi için sizden yardım rica ediyorum.

Bugün aracın anahtarı üzerimdeydi, eşim ise yedek anahtarı kullanmak istedi. Ancak kapıyı komşuların yardımıyla manuel olarak açmak zorunda kalmışlar. Aracı çalıştırmak için de kumandayı direksiyona tutarak işlem yapabilmişler.

Kapı kilitlenmesine gelince, alarm devre dışı kalmış ve aynalar da kapanmamış.

Bu durumda yedek anahtarın yeniden kodlanması veya araca tanıtılması mı gerekiyor?

ChatGPT, bu işlemi yalnızca yetkili servisin yapabileceğini ve maliyetli olabileceğini söyledi.

not: pil değiştirildi.

• hakisalapaki kullanıcısına yanıt

Bir arkadaşım ikinci el g30 aldı. Bazı sorunlar yaşayınca servise gitti ve galericinin yan sanayi anahtarlar verdiğini söyledi. Tüm anahtar mekanizmasını ve anahtarları 1600 euro civarı bir paraya değiştirdiler.

Eğer ikinci el aldıysanız belki yedek anahtarın böyle bir durumu vardır. Öyle ise orijinal anahtar kimin elinde bilemeyeceğiniz için tüm anahtarları ve kontrol modülünü değiştirin hırsızlık riskine karşı.

• pistachio kullanıcısına yanıt

Hocam ben de m koltuk istemediğim için tüm opsiyonları eklenmiş bir m sport aldım. Oyster istiyordum koltukları. Oyster zaten m koltukta yoktu. Ama şimdi biraz pişmanım. M koltuk için değil de oyster nedeniyle. Çok fena kirleniyor. Ayda bir silmek zorunda kalıyorum. Gerçi 10 dk iş ama can sıkmaya başladı.

• aycakir A kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. Sıcaklık için yorumunuzu bekliyorum. Air 80 fiyat ne oldu?

• Le_Penseur kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. Sunroof'a da yaptırmayı düşünüyorum. Uzun yolda baş ağrısı yapıyor sıcaklık.

önceki araca sunroofa da yaptırmıstım. Acıkcası çok bir farkını göremedim.

• the_gunner kullanıcısına yanıt

cevabınız için teşekkürler. Ben aracımı borusan 2.ci elden aldım. yan sanayi olacağını tahmin etmiyorum ama Borusan a bir sorayım işin prosedürü nedir diye.

• azengin kullanıcısına yanıt

güncel 2025 için doğru ama öncesi için kaskoya işlenen ve buna göre kasko değerini ve 2 el değerini belirleyen bir konu kafasına göre model uzantısı belirlenemez fabrikadan edıtıon olarak çıkartılan bir araca poliçe kesiliyor ve sen söylemeden de sigortacı aracın şaseden zaten görüyor veya başka birşey fırst veya düz m sport. 2025 de sadeleştirmişler m sport ve sportlıne kasko da sadece ıkısı görünüyor ama önceden paketler kasko birliğinde fazlaydı tek tek fiyatlaması vardı. eski alanlar için bu ayrım devam ediyor 2. elde elbette.

• ozc.elk. O kullanıcısına yanıt

Sigortacılar da şasiden göremiyor, daha doğrusu önceki senelerde ne beyan edildiyse onu görür. Kesin bilgiyi Borusan Next aracın faturasından görebiliyor sadece. Mesela benim yakın zamanda aldığım araç daha önce Edition M Sport ve M Sport olarak poliçesi kesilmiş veya 50th Year da olabilirdi ne olduğu belli değil, sigortacılar doğru bilgiye ulaşırsanız ona göre zeyil yapıp güncelleyelim dediler. Borusan'dan faturaya ulaşıp M Sport üzerine Edition M Sport'taki ek 8 donanımdan 5'inin eklendiğini öğrendim ona göre ek teminat ile kestik poliçeyi. Konunun odağı da kasko değil Edition paketlerinin aya veya MY'ye göre içeriğinin değişebileceğiydi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azengin -- 20 Mayıs 2025; 18:1:30 >
  • azengin kullanıcısına yanıt
    6 tane araba satıp aldım daha saseyi soyleyipte benden önce arabanın model uzantısını söylemeyen bir tane sigortacı olmadi ama size denk gelmiş olabilir şase girildiğinde arabanın tüm fabrika bilgileri gelir ve size teyit için de sorar.yani bende bu güne kadar hiç farklı uygulama olmadı diyelim.2022 de edition da var 50 yıl da m.sport da kasko listesinde ayrı yani kafasina göre olamaz demek istedim bunların sigorta birliğine bildirimi var siz baz model üstüne ekletirseniz elbette beyan esası geregi revize edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozc.elk. -- 20 Mayıs 2025; 18:25:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakisalapaki kullanıcısına yanıt

aracın anahtar menüsüne girince hangi anahtara hangi profil atanmış, digital key kiminle paylaşılmış vs görüyorum diye hatırlıyorum. Geçen gün vale moduna aldım sonrasında kendi profilimi atadığımda birkaç özellik değişmişti, aynalar otomatik kapanmadı, ayarlardan düzelttim.

• 
Sayfa: önceki 15091510151115121513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.