Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1510. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
17 Misafir (8 Mobil) - 9 Masaüstü8 Mobil
5 sn
30.791
Cevap
454
Favori
2.338.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15081509151015111512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oktaysomethingwrong O kullanıcısına yanıt

Size genel olarak katılıyorum. Fakat benim G20’de garip bulduğum olay, mesela biraz dik bir rampada trafik durduktan sonraki ilk kalkışta durup düşünür gibi yapması.😜 Yoksa 120 ve üzerindeki hızlarda birk fark hissedemedim iki araç arasında. Yalnız 200 km sonrası-ki 2-3 kez deneme fırsatım oldu- mercedes ayağınızın altında daha fazla güç hissettiriyor.

• Alın arkadaşlar edition m ve m sport burada açıklanmış

Erdal Gülümyoutube
    BMW 320i EDITION M SPORT İNCELEME.PAKET FARKLARI NELER?BROOKLYN GRİ #bmw320i
    https://www.youtube.com/watch?si=2h4HiS6xiDXkiJR0&v=K4l99jhk9K0&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Selamlar. Yatırımlık ev alma fırsatı doğdu maalesef çok sevdiğim aracımı elden çıkarma gibi bir durum oluştu. 2024 16binde connectedlı edition sizce şu an ne kadar eder ? opsiyon olarak araçta 360 kamera da var. Piyasayı bayadır takip etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Urla ya gittik depoda az yakıt vardı. Dönüşte menzil 40-30-8-5 km derken - - - işareti çıktı ve tam o esnada bir benzin istasyonuna girdik. - - - işaretinden sonra daha ne kadar giderdik bilemiyorum tecrübe eden oldu mu hiç ?

Bir de geçenlerde ilk defa acil fren yaptı araç. Yalnız mahalle arası ve boş yol idi. Tahminim kedi veya fare algıladı sistem. Trafikte önde araç varken çok uyarı vermiş ama hiç fren yapmamıştı. Onu da boş yolda tecrübe etmiş olduk 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 19 Mayıs 2025; 11:11:8 >
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt
    Standartlar 80km yanlış hatırlamıyorsam, 50 de yanıyorsa ışık 30 km daha gider sensörler en dipte degil. bir kereden elbette bir şey olmaz ama turbolar boş depoyu sevmez sürekli yaparsanız turbo ya zarar verebilirsiniz.dip tortu nedeni ile de pompa tıkanabilir en az çeyrek depoya yakın tutmaya çalışmalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sunroof fotodaki gibi tam kapanmıyor, orda takılı kalıyor. Başına gelen oldu mu ve çözümü nedir? Basit bir şeyse servise gitmeyelim durduk yere.
    BMW 3 serisi (G20)

• Salvatuon kullanıcısına yanıt

Eğer mekanik bir problem yoksa ilk aşamada kalibrasyon ile sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz. Sunroof kontrol tuşuna yukarı doğru basılı tutun, cam ve perdenin tamamen açılıp kapandığı sekanslar olacak, bittiğinde bırakabilirsiniz. Umarım bu şekilde çözülür.

BMW 3 serisi (G20)BMW of Freeportyoutube
    BMW Sunroof or Moonroof won't close? Watch this video on how to reset your moonroof in the event it gets stuck temporarily. This is the first thing you should try in order to get your moonroof/sunroof closed. If the problem persists, contact our service center at www.bmwoffreeport.com
    https://www.youtube.com/watch?v=9FDYTQ0W_cQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azengin -- 19 Mayıs 2025; 14:43:21 >
    Ben bir kere menzil sifirlandiktan sonra 40 km gittim. Yolda kaldim 😂😂.

• Le_Penseur kullanıcısına yanıt

Yanlis bilgi, aracim edition m ama m koltuk yok(tek parca kafalik olan)

• ÇağlarŞentürk KC0CI Ç kullanıcısına yanıt
    Evet işte aradığım bilgi 😃
    Nasıl oluyor peki. Yolda giderken aniden durmuyordur değil mi? Güvenlik açısından riskli olabilir çünkü

Araba teklemeye basliyor. Benzin gitmiyor sanirim pompaya.Yavas yavas duruyorsunz zaten. Ben yokus yukariydim hemen durdum. Daha da calismadi. Fazla meraktan basimiza is aliyorduk😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇağlarŞentürk KC0CI -- 19 Mayıs 2025; 17:3:45 >
  • Son Sahibi Olursun kullanıcısına yanıt
    M koltuk olmayan arac asla edition m olamaz.
    En belirleyici özellik zaten m koltuk😊

• Le_Penseur kullanıcısına yanıt

Ben de g22'yi alırken şöyleydi: hiçbir edition m sport araba m koltuk olmadan gelmiyordu ama m koltuk edition m sport'a dahil bir opsiyon değildi. Yani liste fiyatında ne yazıyorsa +90.000 eklemek gerekiyordu. Yani kağıt üzerinde m koltuk edition m sport için olmazsa olmaz değildi ama m koltuksuz edition m sport gelmiyor demişlerdi. Belki böyle söyledikleri halde getirdikleri arabalar olmuştur.

Ağustos 2024 öncesinde veya g20'de farklıysa bilemiyorum. Ama satış danışmanları da sorduğunuz zaman "edition m sport'ta m koltuk var" diyorlardı fakat çıkardıkları her fiyat teklifinde +80 küsür bin tl m sport koltuk diye opsiyon oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 19 Mayıs 2025; 21:23:18 >

3 Serisinin kapi ici ve cam dugmeleri, 5 serisinden daha kaliteli. 5 serisinin ic mekaninda ciddi maliyet durusmusler. Bazi noktalar gercekten rahatsiz edici. Sanki aracin icinden kisip. konfor ve yalitima harcamislar.

• Ön cama UV korumalı film için tavsiyeniz var mı arkadaşlar?

• husNUKE kullanıcısına yanıt

evet, G20'de "galvaniz" kaplama var. yanılmıyorsam bu bir donanım. belki 5'te de vardır da bize gelmiyordur.

• Reis-i Eagles kullanıcısına yanıt

5 icin opsiyon yok, sadece siyah plastik. 2026 modellerde siyah plastik yerine piano black oldu ama kalite yine ayni.Yeni 5te soft-close kapi yok, masajli koltuk yok, bunlar opsiyon olarak bile satilmiyor. Panoramik cam tavan acilmiyor, sky lounge diye bir opsiyon olarak satiliyor ama normalde boyle afilli isim ile satilan opsiyonlarda led aydinlatma oluyor ama 5 serisinde aydinlatma yok. Koltuk ayar dugmeleri siyah plastik, genelde 5 serisinde bunlar da galvaniz kapli oluyordu. Su an hem X7 hem de 5 kullandigim icin yapilan butun maliyet dusurmeleri kolayca farkediyorum.

• the_gunner kullanıcısına yanıt

G20’yi bilmiyorum ama G22 lci aracım, edition m sport ve m koltuksuz olarak 2024 ağustos ayında aldım. Belki önceden farklıydı tabi bilemiyorum. BMW 3 serisi (G20) 

BMW 3 serisi (G20)

• cyberjack kullanıcısına yanıt

hocam showroom da i5 vardı. uygulamalarda YouTube, oyun için bir uygulama ve connected market vardı.sizde durum ne, connected store ya da market acıldıysa uygulama indirebiliyor musunuz? YouTube ın geldiği iyi olmuş tabi açılıyorsa :)

• yeni x3 ü incelerseniz 5 serisinin trimleri malzeme kalitesi daha iyi gelecektir👍 x3 resmen yerlerde kalite, catır cutur ediyor parcaları. klima havalandırma kanalları ve içindeki akısı hareket ettiren parca inanılmaz dandik arka klima bölgesi keza öyle.kapı açma kolları(iç) boyası atıcak gibi tuhaf tuttuğunuzda hissediyorsunuz.i-drive 9 ile gelmiş bazı özellikler eklenmiş.

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 20 Mayıs 2025; 2:49:48 >

• 
Sayfa: önceki 15081509151015111512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.