Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİ E90 (618. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.713
Cevap
103
Favori
1.318.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Razorback

benim araç kosifler çıkışlı.

Kosifler'de servise gidince ne marka malzeme kullanıyorlar acaba? yani onların kullandığı parçanın aynısını alıp dışarda ustaya taktırsam diyorum.
    Bunu sadece balata için düşünüyorum.
    motorla ilgili olan şeyleri sadece Kosiflerde yaptırıyorum.

genelde en iyi ustalar merkez servislerdedir. özel servis olarak iyi bir usta bulsanız servise gitmekten daha karlı çıkarsınız çünkü yetkili servis mantığı farklıdır, tamir etmez değiştirir hem de arızayı çözene kadar birden çok parçayı değiştirir. Aracın sahibini yani sizi asla düşünmez ama özel servis arızaya teşhis koyarken 2 kere düşünür fiyatı makul tutmak için. Kasko kapsamı işlemler hariç asla yetkili servise gitmedim bugüne kadar ve memmnunum çünkü motor arızaları dahil çözemediğim sorunum olmadı. kendim de meraklı ve ilgili olduğumdan yeri geldi gece yarılarına kadar ustanın yanında durdum fikir ürettik ama çözülmeyen sorunum olmadı.
    Sadece yeni kasası birkaç ay önce çıkmış aracım olsa yetkili servise giderim çünkü yetkili servistekiler sorunların çözümünü kurslara giderek öğreniyorlar. Böyle de olsa yeni çıkan modellerin arızalarında araba deneme tahtasına dönüyor o nedenle bir karar aldım asla sıfır araca binmeyi düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpgod -- 13 Ekim 2015; 0:13:27 >

• arkadaslar kışlık lastikler için replica jant bakiyorum onerdiginiz marka varmi? rft leri sök çıkar jantlarin icine ettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drselcuk D kullanıcısına yanıt
    Selam ; 2012 320d Msport Sahibiyim.

M Kısmını ben Tamamlayayım.
    2009-2012 arası Borusan M sport İthal Getirdi. Msport Plus da var.

Aslında M Paket ile M sport Aynı Şey. AMAAAAAA
    Sonradan Çakma M Almayınız.
    M Paket İçeriği Aşağıdaki Gibidir.
    1- Ön Tampon
    2- Arka Tamon
    3- Marşpiyel
    4- Jant (M Yazar)
    5- Süspansiyon ( Çakmlarda Olmaz )
    6- Ön ve Arka Lastik Ebatları Farklıdır. ( Ön: 225/45/17 Arka 255/40/17) ( Çakmalarda Nadiren Olur)
    7- Direksiyon Farklıdır. BMW en iyi M Direksiyonu e90 lci dedir. ( Çakmalarda Olmaz.)
    8- Siyah da Tavan Altı Döşeme Antraist Oluyor.. Bejde Bej Oluyor

Benim Tercihim Yarı Deridir. Buda Yoksa Spor Kumaş Kultuklar Tercihimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehkoc -- 13 Ekim 2015; 10:02:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehkoc

Selam ; 2012 320d Msport Sahibiyim.

M Kısmını ben Tamamlayayım.
    2009-2012 arası Borusan M sport İthal Getirdi. Msport Plus da var.

Aslında M Paket ile M sport Aynı Şey. AMAAAAAA
    Sonradan Çakma M Almayınız.
    M Paket İçeriği Aşağıdaki Gibidir.
    1- Ön Tampon
    2- Arka Tamon
    3- Marşpiyel
    4- Jant (M Yazar)
    5- Süspansiyon ( Çakmlarda Olmaz )
    6- Ön ve Arka Lastik Ebatları Farklıdır. ( Ön: 225/45/17 Arka 255/40/17) ( Çakmalarda Nadiren Olur)
    7- Direksiyon Farklıdır. BMW en iyi M Direksiyonu e90 lci dedir. ( Çakmalarda Olmaz.)
    8- Siyah da Tavan Altı Döşeme Antraist Oluyor.. Bejde Bej Oluyor

Benim Tercihim Yarı Deridir. Buda Yoksa Spor Kumaş Kultuklar Tercihimdir.

5- Süspansiyon ( Çakmlarda Olmaz ) - Türkiyedeki M Sport araçlarda M süspansiyon yoktur. Normal süspansiyon ile gelir
    7- Direksiyon Farklıdır. BMW en iyi M Direksiyonu e90 lci dedir. ( Çakmalarda Olmaz.) - BMW'nin en iyi M direksiyonu e90 lci'dedir ne demek?

• Teşekkür ederim meh koç .. 2011 model msport 78 binde kaç tl eder? Arka tampon değişikliği var . 3 ayrı yerinde lokal boya. Testtde 153 ps çıktı ..önden darbe yok. kaput tavan sağlam ..bej döşeme sunroof Xenon var idrive var

• M kapı eşiğini de ben ekliyim

• ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Bendeki mevcut balatlar BMW amblemli textar.

Bu arada textarin benim araca uygun 2 farklı balatasi varmis. Ist Kalite olanda epad diye bir ibare var. Ondan almak lazım.

Tekrar değiştirirseniz buna bir bakın.

• ahmethazine A kullanıcısına yanıt
    Merhaba ;
    Araba Orginal M Değil. Sonradan M yapılmış.
    Benimde Aynısı var. 2012 model M sport Direksiyon Farklı.

Direksiyondan Anlayabilirisiniz.
  • secospacos S kullanıcısına yanıt
    2012 320d M sport Sahibiyim.
    Orginal Sıfır Aldım.
    Süspansiyon Daha Sert Ve Konforsuz. (Yaylar Farklı.)
    Ayrıca Ön Lastkler 225/45/17 arkadalar 255/40/17 Geldi.

Direksiyon olarak Çok Yumuşak. ve Hissi çok iyi.(Malzeme Kalitesi Çok iyi). Bugun Bile Yıpranma Sıfır.
    Ayrıca Direksiyondan Yaptığınız en ufak Bir Değişiklik Anında Tekerlere İletiiyor. Ve Araba İstediğinize Anında Cevap Veriyor.
    Daha Önceki Bmw lerde Bu Sorun (Aslında Sorun Değil ) Çoğıu Kişi Farketmyordur Bile. Cevap konsunda Sıkıntı Var idid. (2006 - 2009 )

Benim Yaşadıklarıma okuduklarıma ve Duyduklarıma Göre Benim Yorumum...
  • quote:

Orginal Sıfır Aldım.
    Süspansiyon Daha Sert Ve Konforsuz. (Yaylar Farklı.)
    Ayrıca Ön Lastkler 225/45/17 arkadalar 255/40/17 Geldi.

Direksiyon olarak Çok Yumuşak. ve Hissi çok iyi.(Malzeme Kalitesi Çok iyi). Bugun Bile Yıpranma Sıfır.
    Ayrıca Direksiyondan Yaptığınız en ufak Bir Değişiklik Anında Tekerlere İletiiyor. Ve Araba İstediğinize Anında Cevap Veriyor.
    Daha Önceki Bmw lerde Bu Sorun (Aslında Sorun Değil ) Çoğıu Kişi Farketmyordur Bile. Cevap konsunda Sıkıntı Var idid. (2006 - 2009 )

Benim Yaşadıklarıma okuduklarıma ve Duyduklarıma Göre Benim Yorumum...

Ben de aynı model sport plus sahibiyim.

Şöyle bir durum var, satış teklif formunda sport pluslarda zaten m süspansiyon iptali diye bir ibare oluyor. Şu an mevcut satılan f30 m paket araçlarda dahi m süspansiyon iptali ile geliyor araçlar.

Zaten leylek gibi hepsi.

M süspansiyonu olan araç yok mu tabii ki var ama çok çok az sayıda. Mesela 2012 e92 alan bir arkadaşımda fabrika çıkış vardı m süspansiyon. Zaten aracın lastik çamurluk mesafesinden çok rahatça anlaşılabilecek durum.

Bir tane de metalik gri sedan araçta görmüştüm İzmir özgörkey de vitrinde. O zamanlar sportplus araçlar 46600-47000 eur fiyatlara satılırken o araç için 51000 eur talep ediliyordu. Araçta deri döşeme vardı ama baldır destekli. Yani şimdiki 40. yıl araçlardaki gibi m paket m koltuk var ama alcantara değil de gerçek deri.
    Siparişi özel geçilmiş ve fiyatı da ona göre olan bir araçtı.

Sizin aracı bilmediğimden yorum yapmayayım ama genelde hepsi m iptal ile gelir. Yol tutuşa lafım yok , şu hali ile dahi çok çok iyi bir çok arabaya göre. Hatta spor diye satılan arabalara göre diyeyim.

• 4 tane cikma orjinal jant alıp mevzuyu kapadim

Araç Servis Bakılımı.
    Benim Başımdan Geçen layı anlatayım
    C180 Almıştırm 2011 model . sol çamurluk boyalı dediler. Servise Falan Sorduk. Ok dediler.
    Ama Sonradan öğrendim ki : Araç ön tampon sis farı ve radyatörü dışarda değişmiş.

Çok iyi Expertiz yaptırmanızı öneririm. 100 Tl lik ler değil. Araç Kaldrıp ön düzeni iyi bir ustaya kesinlikle gösteriniz.

Hangi Parçalarda Boya Var Acaba?
  • Sol arka camurluk üstü ,sağ ön ve arka kapı da el kadar boya var . Arka tampon degismis .. değişen tampon dada boya var. Toplam 3 kaza ve 7 bi tl hasar kaydı toplamda .ama bugün yeni ilanlarda boyasız f30 kasa 2012 ler 115 bin tl bu daha cazip geldi ..

F30 ların Kesinle M paket olanını tavsiye ederim. Diğerlerini çok beğenmiyorum.(Bence.)

Zannedersen Fiyata Bakacak olursak Araç 320i f30.

Benim Arkadaşta Var 2013 . Şanzıman Çok Başalı 9g iyi iş çıkartıyor ve gerçekten az yakıyor. Performance ve Yakıt orantısı Çok Güzel.
    Bu Motor 3 serisi için çok başaralı.
    Benzinli düşünüyorsanız tavsiye ederim.
    Ama 115 bine çıkmışken de e90 lci 320d temizde bulabilirsiniz.

iki seçimde bence güzel.

İyi Günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehkoc -- 13 Ekim 2015; 16:54:47 >
  • cedrix27 C kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 3.5 yıldır kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı Yok. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

İyi Günler.
  • Ali® kullanıcısına yanıt
    Valla İyi Bir Noktaya Temas Ettiniz.
    Bende de Geliyor 2012 M sport 320d.
    Bazen Fitil Oluyorum. Bazen Geliyor Bazen Gelmiyor Bende Bu Gıcırtı.
    Çözüm Kalıcı Oldumu ?
  • muhoi M kullanıcısına yanıt
    NAVI var ise muhtemelen Telefon Hazırlığı Vardır. Eğer Bu var ise
    1000 TL ye bir bluetooth aparat alıp. Sorunu Çözebilirisiniz..

Benim Usta Öyle Yapmıştı 1 Yıl önce..
  • erte2 E kullanıcısına yanıt
    Bütçe Meselesi Tabi. Ama Ben 3.16 Kesinlikle Tavsiye Etmem. 3.18 ve yeni motor 320i ler
    3.16 performance yakıt olarak çok farklı. Hiçbir Şekilde BMW gibi davranmıyorlar...
  • quote:

NAVI var ise muhtemelen Telefon Hazırlığı Vardır. Eğer Bu var ise
    1000 TL ye bir bluetooth aparat alıp. Sorunu Çözebilirisiniz..

Benim Usta Öyle Yapmıştı 1 Yıl önce..

Hocam mert elektroniğe sordum 2000tl fiyat çektiler. Combox için.
    1000tl olsa hemen yaptırıyım :)
  • aspava17 kullanıcısına yanıt
    Asil uyumlu model bu sanirim...
    http://www.luxangeleyes.com/products/lux-e90-lci-halogen-v2

• 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.