Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİ E90 (537. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.712
Cevap
105
Favori
1.276.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim bildiğim SRSAirbag olan araçlar için geçerli yani her araç aynı değil mesela Mercedes srs kullanıyor ama Opel ona gerek duymuyor her durumda Airbag patlayabilir diyor....yani benim bildiğim bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChanningTatum

    quote:

    Orijinalden alıntı: secospacos

    kemer takılı olmadan airbag nasıl patlıyor ben de onu anlamadım?
    kemer takılı değilse airbag otomatik iptal oluyor diye biliyorum..

    İsterseniz ve yanlış anlaşılmayacaksa bi kanıt koyayım. Bi tanıdığım takla attığım için açılmış olabileceğini söyledi. 160la girdim bi de viraja hızla alakası da olabilir tam bilmiyorum ama hayatımı kurtardı. Yani ülkemizde benim gibi kemer takmayan salaklar çok. Kim bilebilir ki 5 dakika sonra kaza yapacağını? Tamam çok büyük hata ve beyinsizlik onu kabul ediyorum zaten de kemer takmadı diye ölsün mü yani?

    Kemer takılı olmadığı için sağ tarafa geçmişim ve burnumu orada çarpmışım yolcu airbagine. Ufak da olsa kan lekeleri var.

    Geçmiş olsun.

    Airbag ile kemer ilişkisinin mantığı şudur. Kemer sizi tutar, ve siz ileri doğru azıcık hareketlenerek airbag'e çarparsınız, airbag de bu sırada şişmiş olur ve sizi karşılar.
    Ama kemer yoksa ve siz airbag açılmadan hızlıca airbag'e doğru giderseniz, ve airbag o hızla (bayağı ciddi bir hızdan söz ediyoruz) sizin üstünüze/yüzünüze açılırsa, kötü sonuçlar doğabilir.

    ekleme: merak edip baktım. airbag yaklaşık 300km/s hızla açılıyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 20 Temmuz 2014; 16:31:44 >




  • Çok teşekkür ederim. Kemer takmak şart her ihtimalle. Allah canımı bağışladı, bir sefer daha hayat şansı verildi bana resmen. Kemer takmadan çıkmam asla artık.
  • Büyük geçmiş olsun. Bende BMW kullanıyorum kar yağdığı zaman açıkcası kendime güvenip çıkamadım ama normalde hiç bir sıkıntı çekmiyorum. Önden çekişli bi arabaya göre çok daha hızlı girebiliyorum virajlara. Viraj performansı bence gayet iyi.
  • Yarın sabah Köprülü Oto'ya(Konya) gideceğim. Koltuk altı bass hoparlorlerimden sikayetçi oldum. Randevu verdiler. Değişim talep edeceğim. Umarım sorun çıkartmazlar. Duyduğuma göre Borusan bu hoparlor hatasını kabul etmişti zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BrkGny95

    Büyük geçmiş olsun. Bende BMW kullanıyorum kar yağdığı zaman açıkcası kendime güvenip çıkamadım ama normalde hiç bir sıkıntı çekmiyorum. Önden çekişli bi arabaya göre çok daha hızlı girebiliyorum virajlara. Viraj performansı bence gayet iyi.


    Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Ben alışkınım arkadan itişli arabaya hatta bi 4 ay Ankara'da kullandım o zamanlar Dikmen'de oturuyordum kış lastikleri olmasına rağmen bi sağa bi sola göt ata ata gitmekten usanıp Konya yoluna park ederek gitmeye başlamıştım okula. Ama önden çekişli arabaya alışmamış birisi için önden çekişli araba da resmen işkence. Fiesta'da patinaj çektiğimde direksiyon kendinden geçiyordu adeta. Viraj açısından benim için çok önemli o yüzden arkadan itişli araba. Gerçi dersimi aldım artık pek sürat yapmam saçma sapan virajlara girerken de işte garip bi kişiliğim var başkasına sinirlenip viraja 170-180 le girebiliyorum başkası için kendi canımı riske atıp.




  • E90 kasaya 3.20i ed motoru şanzuman değişmeden takılabilir mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • posterity P kullanıcısına yanıt
    e30 lara s54 takılıyor.
    e90 kasaya tabiki takılır, ama uğraşıp para harcaman gerekli
  • Cruise control kodlama işi için istanbulda bildiğiniz elektronikçi var mı acaba. Parça elimde, sadece kodlama işi için 400lira dedi sorduğum iki yer. Daha uyguna bulursam iyi olacak yoksa gidecem paşa paşa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

    Cruise control kodlama işi için istanbulda bildiğiniz elektronikçi var mı acaba. Parça elimde, sadece kodlama işi için 400lira dedi sorduğum iki yer. Daha uyguna bulursam iyi olacak yoksa gidecem paşa paşa

    elinde cihaz olan biri bedavaya bile yapabilir. çok basit bir işlem. f30 retrofit kodusundaki arkadaşlardan rica edin bence
  • Öncelikle resmin bozukluğu için özür dilerim, ekran görüntüsü alabildim sadece resimleri kaydedemedim. Bayramdan sonraki ilk hafta nasipse 2006-2009 arası E90 almayı düşünüyorum. Bu aracın arka tamponu çok hoşuma gitti bunu daha önce uygulayan var mı yada bu tamponu uygulatabileceğim bir yer bilen var mı? Yalnız tamponda biraz gariplik var normal E90'larda 2 bölüm varken (plakanın altındaki kısım ayrı) bu araçta tek tampon (plakanın altındaki kısım ayrı değil).

     BMW 3 SERİSİ E90

     BMW 3 SERİSİ E90


    Bu resimi de normal E90 tamponunu göstermek için koyuyorum.
     BMW 3 SERİSİ E90



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü_Budun -- 22 Temmuz 2014; 18:54:09 >




  • böyle bilgileri biraz araştırarak bulabilirsiniz. zaten ilanda yazmış iç-dış m paket diye. aracın tamponları m olunca 2 parça oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChanningTatum

    Öncelikle resmin bozukluğu için özür dilerim, ekran görüntüsü alabildim sadece resimleri kaydedemedim. Bayramdan sonraki ilk hafta nasipse 2006-2009 arası E90 almayı düşünüyorum. Bu aracın arka tamponu çok hoşuma gitti bunu daha önce uygulayan var mı yada bu tamponu uygulatabileceğim bir yer bilen var mı? Yalnız tamponda biraz gariplik var normal E90'larda 2 bölüm varken (plakanın altındaki kısım ayrı) bu araçta tek tampon (plakanın altındaki kısım ayrı değil).


    Siyah aracın direksiyonu bile M değil, nasıl M paket olsun

    sonradan takılmış heralde tampon, orjinal olmayabilir.




  • arka difizör, burda biraz daha değişik modelleiri var. istanbul/maslak

    http://www.modifiyegaraj.com/urunDetay.php?urunID=385 maslak oto sanayi
  • Çok teşekkür ederim. Difüzör olarak arattığımda genelde biraz tabiri caizse serseri işi tamponlar çıkıyordu da bunu aklıma koydum. Ben tamponla bağlantılı olarak zannediyordum sadece difüzörünü bulabileceğimi düşünmemiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tbederli

    e30 lara s54 takılıyor.
    e90 kasaya tabiki takılır, ama uğraşıp para harcaman gerekli

    tabi takılır. ama o motorla birlikte aracın bir çok parçası da değiştirlimesi gerekir. benim merak ettiğim 3.20i ed'deki motoru E90 kasaya şanzıman vs. değişmeden direkt takılabilir mi
  • Falanslar uysa bile Otomatik vites ise olmaz beyin falan sıkıntı yaşatır.

    Her iki araç manuel ise ve flanşlar uyarsa belki olabilir

    Bu işlerde motor + şanzıman düşünmek lazım hep

    Bunun yanında ruhsata da motor işlenmesi gerekir bu çok önemli yoksa yasal olarak başın çok ağrır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SRS, supplemental restraint system.. patlamalı emniyet kemer gergilerine sahip hava yasttıklı araçlarda mevcuttur.. airbag açılırken aynı anda emniyet kemer kilidindeki patlayıcı ateşlenerek kemeri gerdirir ve koltuğa sabitlenmenizi sağlar...araçlardaki hava yastıkları emniyet kemeri takmasanız dahi açılır.ama yastığa çok büyük bir hızla çarpacağınızdan ciddi boyun ve yüz yaralanmaları geçirebilirsiniz... araçta tek kişi var ise yolcu airbagi koltuğun üzerine uçunca orda ağırlık algıladığı için açılmıştır.. bmw ler emsallerine göre daha güvenli olsalar bile emniyet kemeri takmak şart. mazallah araçtan bile fırlıyor insan..
  • Arkadaşlar merhaba,

    2011 model 320d almayı düşünüyorum. İlanlarda start stop özelliği işaretlenmemiş araçlar var. merak ettim bu standart donanım mı yoksa ek pakete mi dahil? düşündüğüm araç sunrooflu sanırım vardır değil mi? yani kırmızı ışıklarda filan araç duruyor mu yoksa sadece ilk çalıştırırken mi kullanılıyor?

    Bir de lastikleri kaç km'de değişmesi lazım run flat'larda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: borado

    Arkadaşlar merhaba,

    2011 model 320d almayı düşünüyorum. İlanlarda start stop özelliği işaretlenmemiş araçlar var. merak ettim bu standart donanım mı yoksa ek pakete mi dahil? düşündüğüm araç sunrooflu sanırım vardır değil mi? yani kırmızı ışıklarda filan araç duruyor mu yoksa sadece ilk çalıştırırken mi kullanılıyor?


    E90'da start/stop düğmesi motoru çalıştırma ve durdurmaya yarar. Kısacası "marş"tır.

    Yolda giderken durduğunuzda çalışan tasarruf amaçlı start/stop sistemi E90'da bulunmaz.
  • 
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.