Şimdi Ara

bmw 3.20i manuel ve yarı oto. Fark nedır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oncelıkle herkese merhaba, kısa süre ıcerısınde 2000 2001 bmw 3.20i almayı düsünüyorum.genelde ılanlarda ve aracların yanına bakmaya gıttıgımde cogunlukla yarı oto. Az sayıda olsa manuel vıtes araclar cıkıyor. Yarı oto. Alsam üzer mi beni? Km. Olarak genelde 160 k ıle baslıyor fıkırlerınıze ıhtıyacım var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yarı oto. denilenden kasıt triptronik vites olması gerekir diye düşünüyorum.

bmwler genellikle hırçın kullanılırlar ve triptronik vitesin manuele göre arıza çıkarma olasılığı yüksektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quadream

yarı oto. denilenden kasıt triptronik vites olması gerekir diye düşünüyorum.

bmwler genellikle hırçın kullanılırlar ve triptronik vitesin manuele göre arıza çıkarma olasılığı yüksektir...

bır tane buldum duruyor arac 163 k muhendıs kullanıyor. Inanın sıfır gıbı ama oyle gorunuyor. Bu araca sahıp olmak ıstıyorum. Tek eksıgı ıse cam tavanın olmaması.

• Valla hocam E46 kasa bence BMW nin cikardigi en guzel kasa. Ben de cok almayi istedim ama saolsun arkadaslar vazgecirdiler beni. Bu arabalara binenler %99 basiyor motoru zorluyor ve arabayi eziyor.

Yari otomatige gelince; istenildiginde manuel olarak kullanabilecegin otomatik vites demek. Triptonik vites demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Valla hocam E46 kasa bence BMW nin cikardigi en guzel kasa. Ben de cok almayi istedim ama saolsun arkadaslar vazgecirdiler beni. Bu arabalara binenler %99 basiyor motoru zorluyor ve arabayi eziyor.

Yari otomatige gelince; istenildiginde manuel olarak kullanabilecegin otomatik vites demek. Triptonik vites demek.

benım ıs arkadaslarım cok baskı yapıyor vazgecırmek ıcın ama nafıle :) bu arabaya uzun süre bınmek ıcın alacagım. Yarı oto. Sorunu varmı ? Baska araclara bakmıyorum o derece

• bazı arkadaşlar manuel inin daha sorunsuz olacağını söylemiş ama birde şöyle birşey var performans isteyen manuel araç kullanır yarı oto ları daha az zorlama ihtimalleri de var..
  • arkadasim bence manuel dusun cunku bende 330ci icin cok arastirdim hatta yari otomatik olanindan bi cok kez test surusu yaptim kesinlikle surus zevki denen birsey yok performans desen bariz torpuleniyor. bence ikisinide test et sonra karar ver birde o yaslardaki bmw lerin otomatik sanziman durumu supriz cikarabilir sonra arabandan sogursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar dediklerinize katılıyorum fakat, manuel vites araçlarda var ama temizi yok. çok arıyorum halen bulamadım.
  • Bir tane buldum 99 model manuel vites araca bakmaya gidecegim.umarım dediği gibi cıkar arac.

Dün yine araba bakarken mavi bir arac denk geldi bmw 3.20i 2000 model araba ici dısı cok temız fakat belden altı boyalı dediler. sizce ne demek bu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.