Şimdi Ara

BMW 3.16İ M paket - MERCEDES C180K AMG paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeze merhaba . Bu araçların bu şekilde donanımlı olan modellerine bakıyorumda bi türlü bakmaya doyamıyorum :) . 2 aracın orjinal spor paketli olan versiyonunu satılık olarak buldum ve sizlere sormak istiyorum . Bu 2 araç arasında kalmış olsanız tercihinizi hangisinden yana kullanırsınız .
    Herkeze iyi akşamlar.

• Motordan dolayı C180K tercihim olurdu.
  • Keşke gün gelipte bu araç arasında kalıp ve Bmw'yi alsam.
  • c180k amg

+bmw M paket amg ye gore cok daha serttir..

+bmw M paketteki jantlar baya buyuk sanırım bu nedenle lastik ince yanak..

+mercedes teki motor aşırı besleme bu nedenle one cıkıyor tabikide bmwye gore..

bide şöyle mod ettirirsen 10 numara olur..

ben arastırıorum bizim C 180k ya da dusunuorum..bence sende dusun

• BMW nin iç dış tasarımı daha hoş...Mercedes in dışı güzel de içi pek iç açıcı deil.

Ancak,o motor BMW ye yetersiz kalır kanaatindeyim..
  • 316'yı verimsizliğinden, 1.6 C kasayı da mevcut kullanıcı kitlesinden dolayı tercih etmezdim. Başka tercih şansımız yok mu:)
  • Bmw almışken 320d almak lazım en kötü.Yoksa ne anlamı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 highline vs bmw 118i joy
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3.16 nın her yeri M paket olsa ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

316'yı verimsizliğinden, 1.6 C kasayı da mevcut kullanıcı kitlesinden dolayı tercih etmezdim. Başka tercih şansımız yok mu:)

kullanıcı kitlesini nereden tanıyorsunuz? veya teker teker herbir c180k sahibiyle görüştünüz mü?
  • off mercedes kız gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Bmw almışken 320d almak lazım en kötü.Yoksa ne anlamı var

+1

fascination amg paketli c180k 48000 € , amg paketsiz fascination 45500€ 3.20d bu fiyatlara alınabilir m paket olmasada olur hele gelecek olan yeni motorlarda 184hp olmuş ki yıldızda bir yere kadar

konudaki seçenekleri göz önüne alırsak c180k ama o para elimdeyken c180 ' e yatırmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 27 Mart 2010; 20:53:15 >

• Normal şartlarda motordan dolayı Mercedes alınır ama arada ciddi fiyat farkı var
  • Mercedes akar
  • opak beyaz, amg body kitli c180k' yı, üstü siyah folyolu olarak kızılay dağıtıyormuş.

Kısacası her şartta BMW tercih ederdim.
  • kirmizi c180 k mümkünse tavanida cam olsun......
  • O değilde bu mercedesin direksiyonu çok çirkin yav. Ancak iç mekanı hariç, dış tasarıımı oldukça çekici.

BMW 3.20D olsaydı işler değişirdi ama 1.6 BMW ye c180k gözü kapalı tercih edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 28 Mart 2010; 0:34:46 >
  • Şimdiye kadar trafikte karşılaştıklarım veya yüzyüze tanıştıklarımın çoğu yetti bana. Ailemizde de C220 CDI AMG Pack Beyaz renkli piyasa aracından kullanan bir yakınım var ayrıca olay iğne çuvaldız meselesi değil rahat olun

Mercedes'i de gayet severim, çok sevdiğim arkadaşlarımın da Mercedes marka araçları var. Ama hiçbiri çakma Amg kitli 1.6 motor C değil ve trafikte kendilerini yolların efendisi zannetmiyorlar:)

quote:

Orijinalden alıntı: ZHERCO

quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

316'yı verimsizliğinden, 1.6 C kasayı da mevcut kullanıcı kitlesinden dolayı tercih etmezdim. Başka tercih şansımız yok mu:)

kullanıcı kitlesini nereden tanıyorsunuz? veya teker teker herbir c180k sahibiyle görüştünüz mü?

• Beyaz Mercedes derim. BMW'nin motoru iyi olsa bile artık yeni yüz lazım.
  • bu kasa bmw'nin tek kapısı daha şık özellikle cabrio olanı müthiş.4 kapıda c180 daha hoş duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: conquête

3.16 nın her yeri M paket olsa ne olur

+1000

c180k da çok yürüyor denemezki, bmw'den hallice diyelim

iki arabada dıştan mükemmel gözüksede o motorlarla kullanıcısını çok üzer diye düşünüyorum, o araçların hakkı 2.0 dizel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.