< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Tabi aynen öyle hanımlar önemli, sonra bitmez Haliyle gerçekten de istemediği bir şey olursa kötü olur. Zaten araçlara gidip bakacağız, ben bi oturacağım, kendimi onu sürerken düşüneceğim, hatta test edebilirsek ben de kullanayım, bu şekilde bi ısınmam gerekecek diyor, haklısın dedim ne diyeyim Hız konusu zaten benim isteğim, hoş bi yandan da bakıyorum benzer bütçelere ne olabilir, bunlardan başka da suv düzgün yok, diğerleri ya daha pahalı, daha büyük, ya da daha kötü marka modeller. 3-4 milyon TL para verip 0-100'ü 10sn 150hp araba almak istemiyorum. Kafadan bi 7-8sn olmalı, ki bu aletler daha da hızlı dediğiniz gibi, eh bu da yeter de artar bile. Çünkü şu an zaten evin arabası 170hp, yazılım mazılım 200hp'ye yakın. Çok büyük bir şey de istemiyoruz, gerekli değil, bu aletler optimum kalıyor gerçekten. Hatta önceki mesajımda da yazmıştım, henüz %100 elektrikli olmasın modundayız çünkü şehir dışı da yaptığımız oluyor. Bana kalsa ben yine kullanırım, Tesla mesla bişey alır geçerim de... Bu aşamada bu araçlar fişli hibrit modda kesinlikle çok güzel seçenek oluyor. Hem de iş yerinde şarja taksa akşam getirir, sabah götürür, tekrar şarja takar. Neredeyse bedava git gel. Sadece kilometre yapmış oluruz. Bakalım inşallah başarabiliriz. |
|
Merhaba arkadaşlar. Farklı başlıklarda çok paylaşımım oldu çok da bilgi aldım bu forumlarda.Sizin görüş ve önerileriniz çok önemli benim için. Halihazırda MINI Countryman Electric kullanıyorum ve eşim için önümüzdeki hafta içinde ikinci el 2025 model bir BMW 230e almayı planlıyorum. Genel kurallar dışında nelere dikkat etmemi önerirsiniz. Gelen araçlarda farklı seriler var sanırım koltuk ısıtma şarj hızı vs gibi. Bunlarla ve daha fazlası ile ilgili neler bilmem gerekir sizce? Mesela BMW LİVE COCKPİT PROFESSİONAL ve BMW HAREKETE DUYARLI KOMUT SİSStemİ. Bunlar nedir ve hepsinde standart mı? Şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pierrecardin -- 9 Eylül 2026; 13:34:41 > |
|
|
|
|
Benim aracimda hem koltuk isitma, hem karartilmis arka camlar hem de 11 kwh hızlı şarj var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeric -- 9 Eylül 2026; 15:44:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 9 Eylül 2026; 19:23:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Çok teşekkür ediyorum. Kullanımla ilgili aklıma bir şey takıldı onu soracağım izninizle. Yaklaşık 2 yıldır ve 60.000 km dir elektrikli MINI Countryman kullanıyorum. MINI'yi rejen seviyesi en yüksek ayarda ve tek pedal kullanıyorum. Adaptif rejenerasyonda BMW grubu gerçekten piyasadaki en iyisi bence. Ayağınızı gazdan çektiğinizde verdiği tepki trafiğe ve öndeki araca göre değişiyor. Örneğin önde araç varsa arkasında durana kadar frenleme yaparken otobanda veya boş yolda ciddi bir yığılma yapmıyor sadece yavaşlamaya başlıyor. Bu süre zarfında tabiiki kiralık, arkadaşlarınki gibi fosil yakıtlı araç da kullandım. Ve özellikle ayağı gazdan çekme ve frenlemeyi yadırgadım doğal olarak. Şimdi bu plug-in araçta kullanımı merak ediyorum açıkçası. Elektrikli kullanımda MINI gibi tek pedal kullanabilir miyim? Adaptif rejen gibi bir özellik var mı? Ya da benzinle giderken araç hemen benzinli araç kullanımına mı dönüyor? Misal ayağı frenden çekince hareketetme ya da ayağı gazdan çekince az yavaşlama gibi. Biliyorum biraz ayrıntı oldu ama özellikle elektrikli tecrübeleriniz de varsa değerlendirirseniz sevinirim. |
|
Aynı özellik mevcut. 20 veya 30km/s hızın üstünde aktif oluyor. Freni çoğunlukla durmak için kullanıyorum. Yavaşlamak için adaptif frenleme yetiyor çoğu zaman < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|