Şimdi Ara

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.563
Cevap
147
Favori
210.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayni sorunu ben de yaşıyorum. Bugün son güncellemeyi yükledim. Araç sarj bilgisini göremediğim gibi akşam eşim aracı kullanırken konum bilgisini de göremedim. Bir sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • güncellemeden sonra benim de radyo da sorun yaşıyorum.
    Direksiyon dan ileri kanal arama yapınca takılmalar yapıyor, ilerlemiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Valla bizde de 2017 5.20i var, segment duscek olsa da ix1 dusunuyoruz

Bende de benzer sorun var konum bilgisi 2 gündür doğru çalışmıyor.

Conneted drive duzeldi calisiyor tekrar.

bu radyo sorunu birtek bende var saniyordum direksiyondan kanallar gecmiyor , direksiyondan favori kanallarda gezerken arada favoride olmayan kanallar geliyor :)

Segment önemli ama güncel kalmak da keyifli oluyor. Artık günü gelince bir karar verecez piyasaya göre countryman, ix1 vs.

UKL2 platformu ve üzerine inşa edilen modeller herşeyden yeteri kadar sunuyor. 10bin km yaptım keşke şu biraz daha iyi olsaydı dediğim önemli bir konu yok, belki ses sistemi bir tık daha iyi olabilirdi veya bagaj biraz daha büyük olabilirdi, bebek arabasıyla sınırda yetiyor. Bana gelişmiş güncel bir golf 7 gibi hissettiriyor, tabi ki malzeme kalitesi falan çok daha iyi durumda

Bu yazılımla alakalı bence.
    Daha öndecen böyle bir sorun yoktu.

2017 520i sportlindan gectim ix1 ve ix2ye.

size sunu acikca yazabilririm suspansiyon konforu haric ozledigim hicbirsey yok. Suspansiyonda konforundaki kayipta ix1 in pilagirligida onemli bir etken. G30 ve U11 arasinda teknoloji farki cok gorus iyi arac ferah , performans cok iyi, 2-3 yerde plastik kalitesini begenmedim ama g30da da kapi kolu soyulmasindan bikip deri yapmistim.

ix1 cok ekonomik 520de ben ecoda sehir disi 9 sehir ici 10,5 lt alti gormedim ix1 480 km sehir icini evde 340 tlye dolduruyorum.

akliniza takilan birsey olursa sorabilirsiniz.

Evet kanal tam cekmeyince sapitiyor favoride olmayan kanala geciyor yada gostergede tikaniyor daha once ceksede cekmesede kanala geciyordu

Ben aracı ilk aldığım günden beri radyoda çekim sorunu var kalitesiz ve cızırtılı ses alıyorum . Favoriler ekranındayken de bir kaç kez direksiyondan ileri geri kanal geçişi yaptığımda takılma oluyor ve ekrandan dokunarak kanal seçmem gerekiyor. Bu yüzden radyo dinlemiyorum Spotify gibi uygulamalardan müzik dinliyorum.

Orijinalden alıntı: Quattro16

2017 520i sportlindan gectim ix1 ve ix2ye.

size sunu acikca yazabilririm suspansiyon konforu haric ozledigim hicbirsey yok. Suspansiyonda konforundaki kayipta ix1 in pilagirligida onemli bir etken. G30 ve U11 arasinda teknoloji farki cok gorus iyi arac ferah , performans cok iyi, 2-3 yerde plastik kalitesini begenmedim ama g30da da kapi kolu soyulmasindan bikip deri yapmistim.

ix1 cok ekonomik 520de ben ecoda sehir disi 9 sehir ici 10,5 lt alti gormedim ix1 480 km sehir icini evde 340 tlye dolduruyorum.

akliniza takilan birsey olursa sorabilirsiniz.

Ekonomi konusu çok önemli, biz 5'in yanında Zoe araç kullanıyorduk günlük olarak. 5 işyerinde duruyordu öylesine, şimdi günlük kullandığı için babam 10 litre yakıt gerçekten sıkıntı. Bir de insan İzmir'in rezil trafiğinde benzinli/dizel araç kullanmak istemiyor. Otoyolda 1 saat boyunca sadece dur kalk gidildiği için elektrik çok daha konforlu. En azından sürekli titreyen, gazla zorlanan bir şey yerine yumuşacık bir sürüş oluyor BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ  İş yerinde şarj istasyonumuz var zaten, ben 230e'yi 18.000 kmdir kullanıyorum genel olarak hep elektrik kullanmışım.

Hazır fiyatlar makul duruyorken bir tane kapatmak lazım.

• masterap M kullanıcısına yanıt

Valla ben de aynı şekilde, araçta daha iyi olabilecek tek şey donanım. Onun da sebebi vergi dilimi zaten. 230e'yi değiştirirsem yerine koyacak alternatif de zor bulunur ilerde.

instagram
    TestDragTR on Instagram: "BMW 230e xDrive1.5 Plug-in 326 hp0-100 & 60-130 süresi ⏱️Teknik Veriler:•Beygir: 326 hp•Tork: 477 Nm•Vites: Otomatik•Ağırlık: 1930 kgAraç sahibi: @hakki_the_bilek #test #drag #türkiye #bursa #keşfet #bmw #230e #hibrit"
    https://www.instagram.com/reel/DP9DEJ_jEZP/?igsh=MTRwdm8zc3BxYWdodw==

Benim kendi yaptığım hızlanma linkimde şurada.

Tuğberk Çelikkolyoutube
    2025 Bmw 230e 0-100km 326hp xdrive acceleration 0-100
    https://youtube.com/shorts/5SV-OU-3nlc?si=GzQy1VDY-0YJDgFF

Ayrıca test yapan sayfanın top 5 listesi ekteki resimde. Ama 2. Araç fabrikasyon değil modifiyeli o yüzden bence 2. Sırada 230e olmalıydı 😀 BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubi2 -- 19 Ekim 2025; 15:15:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

Arkadaşlar kış lastik+jant kampanyası var, bilginize.838M ve Goodyear 1900 Euro+KDV Jant göbekleri ve sensörler de dahil fiyata..
    Merhaba bu kampanya devam ediyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tubi2 kullanıcısına yanıt

Senin videoda yolda eğim var gibi geldi hocam

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.