Şimdi Ara

Bmw 2009 116i vs VW Scirocco 2009

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 60 civarı bir bütçem var, spor görünümlü araba istiyorum
    Dün bi scirocco bulduk kazasız boyasız temiz, 150k kmde, 2009 manuel 160 beygir, 1.4 TSI. Fakat satan adam şehiriçi 12.5 litre altına düşmen zor dedi, kmde 90 kuruş yapıyor. Tüp de uyumlu değil.

Hatchback 3 kapı diye geçen 1 serileri var 116i’ler, tüplü oluyor genelde ama temizini bulmak zor, tüple yakıtı heralde 90 kuruştan daha azdır. 2007-2009 arası bulunabiliyor benim bütçeme.

Sizce gerçekten rocco o kadar yakar mı? Bmw 1 serisi 08 model, tüpte nasıldır?
    Yani evet spor araba istiyorum ve 25 kuruş yakmasını beklemiyorum ama eskiden camoraları gösterip bu araba kmde 1 lira yakıyo derdik, şimdi 1.4 motor yakar olmuş.
    65kuruş(9.5-10 litre) bile iyi benim için. Ama 90 maalesef çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamen kendimden yola çıkıyorum;
    - Tek kapı, 160 beygir, özellikle gençlerin canını çıkardığı bir Scirocco ile asla işim olmaz. Böyle bir araç alıyorsam da, yakıtla işim olmaz.
    - 2009 1 serisi BMW (tek kapı olmadığını farz ediyorum) daha derli toplusu bulunabilecek, görece daha az dikkat çeken ama bunun yanı sıra sportif görünüme sahip olmayan bir araçtır. Eğer ki BMW'yi "Sportif" görünüme sonradan kavuşturmuşlarsa, o araçtan da olabildiğince uzak dururum.
    Özetle; sıkıntılı bir aracın denk gelme ihtimalinin yüksek olduğu beklentiler içerisindesiniz.

Her ne kadar şahsi olarak Tsi motor sahibi olmasamda Tsi motorlar yapı gereği bastıkça sonu olmayan ancak sakin kullanımdada ideal şehir içi değerler yakalayan bir motor . Yenılıyorsam arkadaşlar düzeltecektir.

Scirocco alacaksamda o adamdan almam şahsen anladığım kadarıyla araç sürekli zorlanan kullanılıyor manuel olması da arabayı çılgınlar gibi kullanmasına olanak sağlıyor olabilir.

Scircooyu kesinlikle manuel öneriyorum ve yakıtının o kadar yaktığını düşünmüyorum.

BMW içinde 90 kuruş yakmayacaktır ancak LPG de çok tassarruflu bir tercihte olmayacaktır. Ancak bazı şeylerden feragat etmek gerekiyor bazı şeyleri elde etmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 6 Eylül 2018; 11:59:59 >
    2020 1.5 Audi A3 Sport
  • Bende spor araç tercihiniz için bi kaç öneri yapayım belki içinize sinecek bir araç çıkar.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2.0-cvvt-143hp-598891558/detay

Buda sizi yakıtta ve görüntüde memnun edebilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hasar-kayitsiz-kazasiz-belasiz-yakit-cimrisi-584453660/detay
    2020 1.5 Audi A3 Sport

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.