Şimdi Ara

BMW 2001 E46 330 Xİ hakkındaki düşünceler ve yorumlar .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu bmw 330 xi e 46 kasa 2001 model arac ıcın dusuncelerınız nedır ? bu kac HP bide bunun yakıt sarfiyatı nedir ? bu araçların periyodik bakımları kac bin km de bir yapılmakda ve bakım masrafları ortalama nekadar yıllık bandrolü nedir bilen arkadaşlardan yorumlar bekliyorum . böle bi araç alsak sıralı LPG uygulaması yapsak sizce nasıl olur ? aşagıdaki e46 kasa resmi tam istedigim 3 series si gerçekden jantlar flanda çok uyumlu aşagıda da satılık ilanı var .

saygılar .

BMW 2001 E46  330 Xİ hakkındaki düşünceler ve yorumlar .

BMW 2001 E46  330 Xİ hakkındaki düşünceler ve yorumlar .

http://www.sahibinden.com/sahibinden_borusan_faturali_orjinal_88_000_km_de_emsalsiz_330WQQaXQQ9156145WQQpXQQdisplayitem

• Araç süper şüphesiz ama o paraya sıfır vergisi ve yakıtı düşük ne arabalar var arkadaşım mesela yeni c5 süper bi görünüme sahip hele bir de dizelini alırsan off diyeyim sonata var accord camry bunların sıfırını alabilirsin.Ayrıca bu arabayı alacaksan LPG taktırmak bana bu araca saygısızlık gibi geliyor bu aracın orjinalliğine ellenir mi yaw kıyamam ben

Opsiyonlar: M Yönetici AWD Spor Paket; Harmon Kardon Ses Sistemi
    Tip: 4 kapı, 5 yolcu kapasiteli lüks sedan
    Motor: 3 litrelik, DOHC, 24-valf
    Horsepower 225 @ 5,900 rpm
    Torque 214 ft-lb @ 3,500 rpm
    Şanzıman: 6-hızlı manuel veya 5-hızlı manuele geçişli otomatik
    Ağırlık: 1,580 kg
    Dingil aralığı: 2725 mm
    Uzunluk: 4471 mm
    Genişlik: 1739 mm
    Yükseklik: 1434 mm
    Bagaj hacmi: 440 litre
    Yakıt tüketimi: Şehiriçi: 11.8 l/100 km Şehirdışı: 7.4 l/100 km

vergisi:1.763 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 10 Haziran 2008; 18:34:58 >

• Bencede daha yeni, yası kücük araclar alınabilir bu fiyata.. Ama zevk meselesi bu aracında yeri ayrı 3000 cc ve 4x4
  • AWD Spor Paket feci bişi 4x4
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

şehir içinde 11 litre yakacağına hiç inanmıyorum 1.6 litr earabalar 10-11 litre yakıyor ki bu araç 3000 motor ve 4 çekiş 16 liteden aşağı yakacağını hiç sanmıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

0-100 100-0 ne kadardı bu aracın beyler?
    MERHABA
  • bunun arka farlarının ledli olan la değiştirmeyen ölsün....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

bunun arka farlarının ledli olan la değiştirmeyen ölsün....

kesinlikle
  • benim arkadaşta aynı yılın ci modeli var hatta aynı renkler,kullanıcılardan aldığım bilgiler sonucunda diyebilirimki mümkün olduğunca makyajsız e46 lardan kaçın derim sorunlular

Orjinalden alıntı: Atl@s

benim arkadaşta aynı yılın ci modeli var hatta aynı renkler,kullanıcılardan aldığım bilgiler sonucunda diyebilirimki mümkün olduğunca makyajsız e46 lardan kaçın derim sorunlular

bunu ben bi kaç yerde daha okudum biliomusun gercekden makyaj sız e46 larda bıseymı var gercekden 2001 2003 model arası
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

quote:

Orjinalden alıntı: Atl@s

benim arkadaşta aynı yılın ci modeli var hatta aynı renkler,kullanıcılardan aldığım bilgiler sonucunda diyebilirimki mümkün olduğunca makyajsız e46 lardan kaçın derim sorunlular

bunu ben bi kaç yerde daha okudum biliomusun gercekden makyaj sız e46 larda bıseymı var gercekden 2001 2003 model arası

açın sahibinden.com u satılık e46 ların %90 ı makyajsız olanları millet kurtulma sevdasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 12 Haziran 2008; 11:04:54 >
  • Bmw arkadan itişli olmayınca bence pek bir anlamı yok 3.30 saygım sonsuz ama 330X ne bilim garip geliyor bana.Audi de 4 Quattro olmayınca olmuyor takıntım mı var nedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.