Şimdi Ara

bmw (2000 model 3.20) mi honda (2004 1.6vtec) mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar max bütce 40binTL bmw 2000-2001 model 3.20d baktım ama hep km ler uçuk düzgün birşey bulamadım 320i lerde sorun yok birde honda civic 1.6 ES vtec 2004 ve üstü baktım ikisi arasında kararsızız acaba hangisini almalıyız ve bmw yada honda alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir??
    ve aldığım aracı max 3 yıl falan bineceğiz daha sonra olrsa satıp bir suv almayı düşünüyoruz yani elimizdende hızlı çıkartabileceğimiz bir araç olmalı.

• Dostum 40.000TL ile 2.200TL 'yi karşılaştırıyoruz farkında mısın? 10.000 15.000TL değil fark...

Bunu sadece kur farkı ve vergilendirme ile de açıklayamazsın.

3 serisi de o model yıllarında taş çatlasın 1000€.

İçiniz siniyorsa buyrun gidin alın bana ne.

Burası herkese açık bir forumsa ben de fikrimi beyan ederim, uyarsa alırsın uymazsa eyvallah der geçersin.
  • 40 bin lirayı 15 yaşında arabaya mı gömeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • max bütce 40bn TL açıkcası bmw hevesi var 520d istiyorm ama şuan o kadar bütce yok yavaş yavaş gidiyoruz bu ikisi arasında hngisini sçmeliyiz şimdi bmw ağırlığı heves olduğu için
  • Bmw dururken hondaya laf düşmez !

• O model bmw bakan adamlarin cesaretine hayranim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O model BMW bakıyor olmak titizlik gerektirir.Üstelik 40.000 lira veriyorsunuz,büyük risk.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

O model bmw bakan adamlarin cesaretine hayranim

Kullandinizmi hic?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Amon|

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

O model bmw bakan adamlarin cesaretine hayranim

Kullandinizmi hic?

Aracin kotulugunden degil temizinin bulunmayacagindan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba harika ama temizini bulmak evet biraz sorunlu temizini bulmak verilen parada az uz bir miktr değil birde elden çıkartırken yine o fiyatlara zarar etmeden çıkartabilmek de olay
  • Bakın 40.000TL vermeyi planladığınız arabanın ederi Avrupa'da ne kadar???

http://www.autoscout24.com/offers/bmw-520-euro-3-d4-klima-gasoline-black-260675847
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Bakın 40.000TL vermeyi planladığınız arabanın ederi Avrupa'da ne kadar???

http://www.autoscout24.com/offers/bmw-520-euro-3-d4-klima-gasoline-black-260675847

1-Adam 3 serisi demiş sen 5 serisi atmışsın.
    2- Adam ne alırsa alsın durum aynı, gidip o parayı sıfır arabaya gömse o arabada aynı şekilde yurt dışında ucuz. Bu ülkenin sistemib öyle diye arabaya mı binmeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

quote:

2- Adam ne alırsa alsın durum aynı, gidip o parayı sıfır arabaya gömse o arabada aynı şekilde yurt dışında ucuz. Bu ülkenin sistemib öyle diye arabaya mı binmeyelim

Dostum 40.000TL ile 2.200TL 'yi karşılaştırıyoruz farkında mısın? 10.000 15.000TL değil fark...

Burası herkese açık bir forumsa ben de fikrimi beyan ederim, uyarsa alırsın uymazsa eyvallah der geçersin.

• quote:

quote:

quote:

Dostum 40.000TL ile 2.200TL 'yi karşılaştırıyoruz farkında mısın? 10.000 15.000TL değil fark...

Yav he kardeşim he, 10 yaşındaki çocuk gibi savunmanı yapmışsın.
    Sen bi arabanın fiyatını bu ülkedeki vergilendirme, fiyatlandırmayla eleştirebilir, değer biçebilirsin.
    Biz bilmiyorduk o arabanın gerçek fiyatının öyle oldugunu dimi ? Bu durum Türkiyede marka model farketmiyor, tüm motorlu taşıtlara böyle. Kalkıp bu arabanın fiyatı yurt dışında böyle sen kalkıp 40 bin tl veremezsin demen çok saçma.

• Alinir, Masraflarida bitmez

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he kardeşim he, 10 yaşındaki çocuk gibi savunmanı yapmışsın.
    Sen bi arabanın fiyatını bu ülkedeki vergilendirme, fiyatlandırmayla eleştirebilir, değer biçebilirsin.
    Biz bilmiyorduk o arabanın gerçek fiyatının öyle oldugunu dimi ? Bu durum Türkiyede marka model farketmiyor, tüm motorlu taşıtlara böyle. Kalkıp bu arabanın fiyatı yurt dışında böyle sen kalkıp 40 bin tl veremezsin demen çok saçma.

He güzel kardeşim he sen haklısın...

Ayrıca ben veremezsin demedim, ne dediğim yukarıda yazıyor.

Arabanın gerçek ederini bile bile hurda piyasasına düşmüş modellere bu fahiş rakamları vermek hiç saçma değil zaten.

Ben bu konuda başka mesaj yazmayacağım ama benim mesajım üzerinden alıntı yapacaksanız, 10 yaşında çocuk falan olayı kişiselleştirmeden konuya uygun şeyler yazarsanız sevinirim.

• Bakıyorumda forumun nirvanaları gene uçuşta hey Allah'ım... Neyse sinirlenmeyeceğim.Kardeş BMW'nin o zaman ki dizelleri verimli değiller.Dizel alayım diyosan en az 2007 olmalı BMW'de.Sana tavsiyem en az 2001(mümkünse 2002 ve üstü) model 320i alman olur.LPG takarsın yada takılıdır zaten takılıysa mümkünse prins kiti olan bir BMW tercih et.Ne kadar dolu o kadar kolay satışı olur.Boyasına takılma kasası düzgün olsun vuruk olmasın.Motoruna dikkat et alırkne mutlaka servis görsün yağ yakıyor mu diye baksınlar bu bahsettiğim 320i yani m54b22 motorlu olanların yağ yakma huyu var.Onu kontrol ettir işte.Ha honda mı e46 mı? dersen İkisinide canlı gör ikisininde bir kapısını aç dokun hisset hala karar veremezsen bence BMW'den uzak dur derim.Şimdiden keyifli sürüşler dilerim

• GrandLotus kullanıcısına yanıt
    konu sahibi arkadaşa honda ve bmw kullanıcılarının fikirlerini dikkate alırsan daha net bilgiye ulaşırsın kapısını açmadıkları arabanın yorumunu yapanları ben ti ye alıyorum sende öyle yaparsın birde ne kadar ucuzluk o kadar kara et suyu ! gerisini zaten grandlotus hocam anlatmış size bende 3.16i e46 2005 model var 41.5 aldım 100 km lpg tüketimi 9-10 klima açık maxı bu. 2002 altına benzinlide düşme 2006 üstü dizellere bak bahsettiğin paralara benzinli seçenekler kalıyor prins lpg önceliklerinden olsun boyalı kısmı normaldir olabilir ama kazasız kasası düzgün olsun full almaya çalış en full leri e8 paket veya salon paket 3 serisinde başka merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin
  • Surveillance kullanıcısına yanıt
    fiyatları avrupayla kyaslamak çok mantıklı değil! sonuçta Türkiyede yaşıyoruz ona bakılırsa alacağımız civic'in fiyatı avrupada 3bin TL o yüzden Türkiyede Lamborghiniler vs yok :)))
    (yok derken alım gücü)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Bakıyorumda forumun nirvanaları gene uçuşta hey Allah'ım... Neyse sinirlenmeyeceğim.Kardeş BMW'nin o zaman ki dizelleri verimli değiller.Dizel alayım diyosan en az 2007 olmalı BMW'de.Sana tavsiyem en az 2001(mümkünse 2002 ve üstü) model 320i alman olur.LPG takarsın yada takılıdır zaten takılıysa mümkünse prins kiti olan bir BMW tercih et.Ne kadar dolu o kadar kolay satışı olur.Boyasına takılma kasası düzgün olsun vuruk olmasın.Motoruna dikkat et alırkne mutlaka servis görsün yağ yakıyor mu diye baksınlar bu bahsettiğim 320i yani m54b22 motorlu olanların yağ yakma huyu var.Onu kontrol ettir işte.Ha honda mı e46 mı? dersen İkisinide canlı gör ikisininde bir kapısını aç dokun hisset hala karar veremezsen bence BMW'den uzak dur derim.Şimdiden keyifli sürüşler dilerim

hocam bmw de şuan için 2002model üstüne çıkacak durumumuz yok 40bin TL max bütce.
    320 sanruflu full paketlere bakıyorm hep kmsi az olanları tercih ediyrm benzinlide. yaş itibariyle local boyayı çok umursamıyrm ama değişmiş parça falan olrsa direk o ilanları geçiyorm çünkü aldığım arabayı ömürlük binmeyi düşnmüyorm biraz hevesim geçsin ve 1-2 yıl sonra üst modelleri almak istiyorm şimdilik parayı o tarz bi araçta sabit tutayım istiyorm yani elden çıkartrken de zarar etmeden rahatca çıkartayım diye düşünüyorm 320ler bildiğim kadarıyla en çok tutulan kasalar 316 yada 318lere hiç bakmadım açıkcası..

birde bmw den uzak dur demişsiniz hocam sebebini öğrenebilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharq32 -- 17 Ağustos 2015; 2:13:00 >

• sharq32 S kullanıcısına yanıt
    Hocam o ironi yani BMWyi ve hondayı görüp hala kararsız kalırsanız almayın bmw demek istedim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.