Şimdi Ara

BMW 2 SERISI - Coupe Cabrio (F22 - F23)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
7.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 ay once siparis verdigim 218i coupe'yi bugun teslim aldim. Resimleri yolluyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haraco -- 14 Temmuz 2015; 9:36:30 >

• Araba evin onundeyken biraz once cektim fotolari... Isik cok iyi degil, daha sonra daha iyi isikta yine yollarim fotolar..
     BMW 2 SERISI - Coupe Cabrio (F22 - F23) BMW 2 SERISI - Coupe Cabrio (F22 - F23) BMW 2 SERISI - Coupe Cabrio (F22 - F23) BMW 2 SERISI - Coupe Cabrio (F22 - F23) BMW 2 SERISI - Coupe Cabrio (F22 - F23)

• Ana konu olmadigi icin daha once arabanin siparis surecinde yazdigim mesajlar su linkte mevcut, arabanin donanimi fiyati vs vs...

http://forum.donanimhaber.com/m_86572112/f_//tm.htm#105687268
  • Bunlar da onden ve arkadan...
     BMW 2 SERISI - Coupe Cabrio (F22 - F23) BMW 2 SERISI - Coupe Cabrio (F22 - F23)

• Merhabalar,

Ben de yaklaşık olarak 1 buçuk ay önce Alp beyazı 218i Coupe M paket + Techno + M spoiler aldım. Bir de alırken bayide cam filmi yaptırdım. İlerde jantları değiştirmeyi düşünüyorum ama bakalım uyguna bulabilirsem.
  • merhabalar,
    güle güle kullanın araçlarınızı.
    sakıncası yoksa buradan veya özel mesaj yoluyla fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueMartini7

merhabalar,
    güle güle kullanın araçlarınızı.
    sakıncası yoksa buradan veya özel mesaj yoluyla fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?

teşekkürler

Sagolun...

Techno paket, M paket ve metalik siyah renk farki ile beraber 128 bin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 1 Serisi E87 E81
    10 yıl önce açıldı
    BMW 1 SERİSİ F52 (SEDAN)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haraco H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. siyah iyi seçim. dışarıda hiç görmedim. farklı ve güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueMartini7

teşekkürler. siyah iyi seçim. dışarıda hiç görmedim. farklı ve güzel duruyor.

Evet, bakimi zor tozu kiri vs hemen belli ediyor diye pek tercih edilmiyor ama ben begeniyorum siyah rengi.. zevk meselesi tabi biraz da...
  • çok güzel araba güle güle kullanın.bu kasada 220d alanlara fakir bmw'si almış diye gülüyorum.2 serisinin hakkını i serisi verir.218i çok yerinde seçim olmuş.bmw 218i'ye alternatif olarak 220i'yi de neden getirilmez anlamış değilim.
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    söylediğiniz fakir bmw'si 170 bin liradan başlıyor
  • BlueMartini7 kullanıcısına yanıt
    eee...?böyle bir aracı "...d" almışsa pintidir.bmw'ye biniyorsan 3ün 5in hesabında olmayacaksın.babalar gibi "...i"'ye binmeyeceksen bmw'ye biniyorum demeyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 13 Temmuz 2015; 10:38:46 >
    sizi duyan da 1.6 dizel aldı sanacak. 2000 cc 190 hp'lik bir dizel söz konusu burada. 218i ise 1.5 136 hp bir motor. 9 saniyelik 0-100 değeriyle bir şeyin hakkını vermiyor yani.
    yaptığınız karşılaştırma çok komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueMartini7 -- 13 Temmuz 2015; 10:39:51 >
  • BlueMartini7 kullanıcısına yanıt
    bmw alınca öncelik prestijdir,elde sallanan anahtardır.aman efendim dizel alınca benzine göre 30krş ucuz gidiyor hesabına giren biri gitsin bmw değil kullanımı ve üretimi ekonomi öncelikli olan ford,honda,skoda... gibi ekonomik,düşük giderli araçlara baksın.kalıbının adamı olmak lazım.

1.5lt için 136bg gayet başarılı.bmw'de benzinli daha güçlü motorlar(1.6lt 177bg,2.0lt 184bg,2.0lt 245bg) da var.dizel bmw'ye binen biri ya şirket arabasına biniyordur,ya kiralamıştır,ya da 3 kuruş benzin hesabı yapıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 13 Temmuz 2015; 11:01:42 >
    bmw nin 3 silindirli motoru nasıl bilemiyorum, ekonomik ağırlıklı gibi ama kullananlar pek fabrika verilerini tutmadığını söylüyor, hız verileri ise çok içacıcı değil, bmw dizel teknolojisi güçlü gerçekten, 2.20 d kuvvetli bir araçtır.

fakat yine de size de hak veriyorum kısmen, 3 veya 4 serisinde 2.0d zebil gibi satılırken 3.28 i 4.28 i ara ki denk gelsin, ikisi de 2000 vergi farkı da yok, o çok methedilen dizel beslemelerle 184 190 alırken benzinli 250 bg alabiliyor. nerdeyse güçlü bmw motoru dizeldir, hakkını veren 2.0 d almalı gibi bir propaganda bile var bir de

yeni dizellerin emisyonu falan da düşük, kötü şeyler değil ama tr de biraz mal alma takıntısı var, arabaya 250 bin vermek normal geliyor da birazcık fazla yakarsa gözü benzin ibresinden ayıramıyor, içleri rahat edemiyor diye yazıyorlar. onların da psikolojisi bu, sonuçta bu arabalar da ferrari maserati fln değil, golften 1 tık yukarı fiyattan giriş modeli satan markalar, yolda bakkaldan dağıtılmış kadar bulunan araçlar, yani aman bmw mercedes fln diye çok da abartıp dizeli mi olurmuş, gitmeyeni mi olurmuş dememek lazım. öyle uçuk abartılacak şeyler değil yani.

aracınız da hayırlı olsun, 2 ler gerçekten ruhlu bir araba
    Hayirli olsun kardes kazasiz belasiz gule gule bin insallah sevincini paylasalim bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pistachio kullanıcısına yanıt
    Sanada hayirli olsun kardeş sende kazasiz belasiz gule gule bin insallah seninde sevincini paylasalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun aracınız ,

Konu Başllığına F22 - F23 kodlarınıda eklerseniz güzel olur
  • ÜçHarfliyeBinenAdam Ü kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, sağolun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.