Şimdi Ara

BMW 2 Serisi Coupe & 3 Serisi Sedan !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Audi A4 2.0 son kasa kullanıyorum. Hem arkadan itiş hem performans beklentim var, genç ve spor görünümden dolayı gönlüm 2 serisinde ancak geniş büyük bir araçtan 2 serisi bana küçük gelir endişesi içindeyim. 3 serisi daha güvenli gibi görünüyor ama gözümde yüzü eskidi, satın alırsam en az 2-3 sene kullanırım ve muhtemelen bu zaman içinde makyajlanacaktır. Makyajlandığında yüksek ihtimal hayalet gösterge gelecek diye tahmin ediyor, bir de yalıtım 1 kademe daha iyi olur ve genel kronik sorunlar varsa onlarda düzenlenir.

2 serisi 0-100 7.1 sn
    3 serisi 0-100 7.4 sn

2 serisi kullanan arkadaşım var mı? Performans ve iç konforu, yalıtımı nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 16 Temmuz 2014; 20:34:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aile aracı olarak kullanmayacaksanız 2 serisi derim,hatta bütçeniz uygunsa 4 serisi yada m paket bir 328i daha iyi olurdu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cf-motors-bmw-3.28i-ic-dis-m-paket-hatasiz-full-171381759/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 16 Temmuz 2014; 21:13:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw 1 serisi mi audi a3 mü?
    20 yıl önce açıldı
    MAKYAJLI BMW 5 SERİSİ TANITILDI!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.