Şimdi Ara

BMW 120 D MI AUDI A3 1.8 TFSI MI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar araba almama az bir sure kaldi..yardimlarinizi goruslerinizi esirgemeyin...

1-bmw 1.20 d 35000 km civari 2005 model otomatik olanlar 32000 euro civari..yada ben oyle dusunuyorum ama 32000 eder..34000 e filan var sahibindende fakat 32000 anca verilir gecen satilimis 28000 euroya vermis ama duz vites full..
    2-audi a3 1.8 tfsi otomatik olanlar 36000 euro sifir..ama dizel degil..ayrica ancak duz vitese param yetiyor..32000 euro duz vites

aslinda audi butcemi asiyor ben 55000 ytl civari istiyorum..hep aklimda dizel otomatik bi araba almak vardi..aslinda yilda 15000 km yi gecmem..
    bmw 163 bg cok begeniyorum satilan modeller full hersey var icinde.. audiye bakmadim bile ne var ne yok diye...zaten otomatiki 60000 i geciyor...ama bmwler 2005 model yani garantisi dolmus..bir problem cikarsa cok masrafim olur..ondan korkuyorum..hic ikinci el arac almadim kaziklanmam ama araba bu, ya bozulursa??
    sizin olsaniz ne yapardiniz yada baska onerileriniz varmi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserkarakus -- 16 Ocak 2008; 22:46:05 >

• Şu ikisi arasında 1.20d. İkisinin vergisininde aynı olduğunu düşünürsek kesinlikle 1.20d. Ancak 1 serisi çok geniş değil. Denemeden alma.
  • sıfır her zaman daha iyidir tabi bütçeyi de zorlamamak lazım sırf bunu için. performans ve ekonomi için 1.20d derim fakat A3 daha şekilli ve sanıyorum daha konforlu bir araç (ikisine de binmediğim için konforlarını karşılaştıramam fakat dışarıdan bakıldığından A3 daha ferah ve konforluya benziyor iç mekan olarak.) En iyisi kullananların yorumlarını bekleyin.
  • 55.000ytl bir bütçe ile 0 km yada garantisi devam eden 1-2 yaşında araçlara bakardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

55.000ytl bir bütçe ile 0 km yada garantisi devam eden 1-2 yaşında araçlara bakardım

bende garantili isterdim ama sifir 90000 ytlyi bulan ayrica sadece ozel getirtilen 1.20 d bulmak cok zor hep 2005 modeller var..
    55000 ytl bence cok para ama is araba almaya gelince bi bakiyorsun dogru duzgun bi araba bunun iki kati para..
    genel bir yorum yerine ornek gosterirseniz daha cok sevinirim..yinede tesekkuler
  • quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

55.000ytl bir bütçe ile 0 km yada garantisi devam eden 1-2 yaşında araçlara bakardım

bende garantili isterdim ama sifir 90000 ytlyi bulan ayrica sadece ozel getirtilen 1.20 d bulmak cok zor hep 2005 modeller var..
    55000 ytl bence cok para ama is araba almaya gelince bi bakiyorsun dogru duzgun bi araba bunun iki kati para..
    genel bir yorum yerine ornek gosterirseniz daha cok sevinirim..yinede tesekkuler

yalnız 55bin ytl'ye ne "0" araçlar alınır hocam, onları da bir düşün yani.

• Araba işi şans işi. Ya bozulursa diye yaklaşma derim . : )

Audi A3 sanki 1 serisine göre daha bir iddaa lı . Ama kasa falan değişecek deniyor. Git ikisinide kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikiside o paraları etmez ikiside marka fiyatına sahip,yoksa ahım şahım bi kaliteleri yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent14

ikiside o paraları etmez ikiside marka fiyatına sahip,yoksa ahım şahım bi kaliteleri yok

marka takintim yok ama guc takintim var 163 bg..
  • a3'ün karizması sınıfında bence hiçbir arabada yok. hatta tip olarak kendi sınıfını aşan bir araç. üstünde geçirilen her dakikanın hakkını verebilecek nitelikte bir zevk aracı.
  • Yılda 15 bin Km. yapıyorsan dizel için extradan o kadar para vermene gerek yok derim ben. Bakım masrafları, konfor sıkıntısı gibi dezavantajları olacaktır. Ayrıca 2005 model dizel bir araç arıza yaparsa (özellikle motorla ilgili) çok büyük masraf çıkarır... tabiiki bunu bilemezsin, yapmayadabilir...

A3 1,8 TFSI gayet güzel bir araç ancak sıfırlarında donanıma eklemen gereken şeyler olacaktır, ayrıca kasa makyaja giriyor bunuda düşün derim... yani bütçeni aşabilir.

Ben olsam senin yerinde 55 bin YTL ye donanımını seçerek, A3 1,4 TFSI s-tronic alırdım (henüz gelmedi ama sanıyorum sipariş alınmaya başlanmış)... dediğim gibi kasa değişiyor gerçi ama Audi nin kasa makyajı eskilerini pek etkilemiyor... Araç 125 Bg. ve DSG şanzımana sahip... keyifli bir araç, torku falan tatmin edici... üstelik vergiside düşük (1.20d ve 1,8 TFSI ya göre)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerobero -- 17 Ocak 2008; 9:44:12 >
  • hangi markayı içine sindiriyorsun ona bakmak gerekir.ama iki firmada yabana atılacak araçlar üretmiyor. şahsi fikrim olarak söylersem audı bana 1

serisinin yanında daha mantıklı ve albenili duruyor.ama bmw 3 serisi olsaydı ozaman hiç düşünmeden 3 serisi bmw derdim.

senede az km.yapacaksanda okadar fark vermek mantıklımı ,tabi satarken bu farkı alacaksın ama sen bilirsin.
  • bmw nin dizel olması bence bir artıdır.ama malesefki 1 serisinin tasarımı hıc hos deıl.şahsen almam ben yani.2.el 2 yas gecırmıs a3 1.8 tfsı alana kadar sıfır a3 1.4 tfsı alırsan bence daha ıyı ve sıfır km araca bınmıs olursun . tabıkı kendı gorusun sen bılırsın sadece onerı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 18 Ocak 2008; 11:32:44 >
  • İki seçenek arasında ben olsam audi A3 ü seçerdim.Yılda 15.000km. yapıosan dizel bir arabaya ihtiyacın yok bence.O fiyat farkına kaç depo benzin alınır ve kaç km yol yapılır sen düşün.
    Bir diğer seçenek de sıfır km fakat daha düşük motor hacmine sahip bir Audi almaktır ki bence bu en mantıklısı olur.Her ne kadar hacmi küçük olsa da beygir gücü ve torku yüksek araçlar üretir Audi.
    Saygılar..
  • arkadaslar ıyıce aklıma gırdınız..gıdıp su audı a3 1.4 tfsı a bakayım..golfe baktım 1.4 tsı 122 bg dsg ama gelmemıs henuz 2 aydan once gelmezmıs fıyatta bellı degıl..audıde de otomatık gelmemıs galıba...27000 euro gorunuyor..
  • 1.20d test etmiş biri olarak kesinlikle bmw derim ancak güclü motoru olmasına rağmen

1.8TFSi Motorlu önden cekisli benzinli bir aracı tercih ederim.

karsılastırmam sadece motor üzerine..

gerisinde terch size kalmış
  • BMW motor olarak çok cazip ama bence 15.000 km için dizel ve ikinci el almaya değmez. 0 alabiliyorsanız A3 derim. Bir de yukarıda da belirtildiği gibi çok güçlü bir araba istemezseniz 1.4 TFSI de oldukça ideal bir seçenek olur.
  • Arabada markadan cok motor gucune önem verdiğinizi belirtmişşiniz.O zaman 0km Jetta yada golf tsi 170hp dsg de dusunebilrsiniz.Artan bir kaç milyar ile sunroof,xenon da yaptırılabilir.Ancak kalite olarak ihtiyaclarınızı karsılarmı onu bilemiyorum
  • bmw 1serisi malesef fiyatına göre gerekli donanımı ve kaliteyi vermiyor,yakın bi akrabam 118 aldı fakat 2 ay sonra arabanın ön farı buhar yaptı yaptırıyor gene buharlaşıyor far değişti gene aynı şey oldu,carşıda gördüğüm farklı 1sersindede diğer far camında aynı sorun olduğunu gördüm acıkcası diğer abilerine göre kalitesi zayıf,a3 içinde aynı şeyleri söyleyebilrm fakat motor olarak ben olsam audiyi tercih ederdm son olarakta ben olsaydım eğer o paralara 2.el daha yüksek segment arabalara bakardım
  • bmw 120d tip olarak hoşuma giden bir araç
    o yüzden foruma üye oldum
    bmw 120di hangi donanımla tavsiye edersiniz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.