Şimdi Ara

bmw 116i joy edition değer mi değmez mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arabayı geçen yılbaşı test ettiğimizde oldukça beğenmiştim. O zaman 116 75bine 118 90 bin gibi rakamlara veriliyordu. 10 ay öncesi için 75 biraz çok ama araba yine de keyif arabası diye düşünüyordum. Fakat şimdi 116i 90, 118, 114 bin lira olmuş. Bence kesinlikle bu paraları etmeyecek bir araç.

Bu paralara sıfır d ve ya ikinci el e sınıfı araçlar alınır. Ben 1 serisini çok seviyorum ama kusura bakılmasın 90-100binin aracı değil ülkemizde satılan motor ve donanımlarla. O paraya sıfır insignia, passat, mondeo gibi araçlar veya ikinci el a6, e serisi almayı tercih ederim en azımdan paramı kuruşuna kadar hak eden bir araç almış olurum.

10 ay önceki fiyatları olsaydı yani 116 zf'i 75'e veriyor olsalardı kesinlikle gidin alın derdim. Kalburüstü golfün 60*65 olduğu yerde kesinlikle değerdi. Ama hatch arabaya 90-100bin yazık günah bence. Zaten içi de o paranın kalitesinde bir araç değil.

• Araç 75.000 den 90.000 e gelince halihazırda 2.elinde de fiyatlar uçtu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 116i almayı çok istemiştim gayet iyi bir araç. ama her araçtaki gibi fiyatlar uçtu.
    ortalama bir ev parasına geldi neredeyse.
    birikimin çoğunu otomobilde kullanmak hiç mantıklı değil.
  • İnsanların hayat gailesinden alamadığı, vazgeçtiği, bırakmak zorunda kaldığı zevklerinden sen vazgeçme
    madem ki bmw 116 almayı planlıyorsun al gitsin
  • Hocam kac para bütceniz var? 100 bine kadae cikabilirseniz.http://www.sahibinden.com/bmw-1-serisi-116i-m-sport?a5=2014-2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osurtan Boğa -- 7 Kasım 2014; 9:45:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Bu arabayı geçen yılbaşı test ettiğimizde oldukça beğenmiştim. O zaman 116 75bine 118 90 bin gibi rakamlara veriliyordu. 10 ay öncesi için 75 biraz çok ama araba yine de keyif arabası diye düşünüyordum. Fakat şimdi 116i 90, 118, 114 bin lira olmuş. Bence kesinlikle bu paraları etmeyecek bir araç.

Bu paralara sıfır d ve ya ikinci el e sınıfı araçlar alınır. Ben 1 serisini çok seviyorum ama kusura bakılmasın 90-100binin aracı değil ülkemizde satılan motor ve donanımlarla. O paraya sıfır insignia, passat, mondeo gibi araçlar veya ikinci el a6, e serisi almayı tercih ederim en azımdan paramı kuruşuna kadar hak eden bir araç almış olurum.

10 ay önceki fiyatları olsaydı yani 116 zf'i 75'e veriyor olsalardı kesinlikle gidin alın derdim. Kalburüstü golfün 60*65 olduğu yerde kesinlikle değerdi. Ama hatch arabaya 90-100bin yazık günah bence. Zaten içi de o paranın kalitesinde bir araç değil.

hocam tşkler görüşlerin için.. ancak 90-100 bin seviyelerinde bir araç dğl demişsin.. zaten araç o fiyatta dğl.. 84.400 tl.. biraz daha indirim yaptırmaya çalışıyorum bu fiyat üzerinden de.. zaten şu anda sadece 116i dğl hiç bi araç fiyatının aracı dğlki.. 1.5 sene önce 40 bine c sınıfı alıyoduk şimdi b sınıfını zor buluyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Osurtan Boğa

Hocam kac para bütceniz var? 100 bine kadae cikabilirseniz.http://www.sahibinden.com/bmw-1-serisi-116i-m-sport?a5=2014-2014

hocam 80 küsürler bile benim aslında aklımda geçirmediğim bir fiyattı.. o yüzden malesef 100 bine çıkmama olanak yok.. aracı alıcak olursam elimde biraz da nakit kalsın istiyorum
  • sekizkozalak S kullanıcısına yanıt
    84bin fiyat zf şanzımanla mı? Öyleyse 82'ye zorlayabilirseniz alın derim. Manuelse hiç bulaşmayın bmw'nin olayı motor+zf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

84bin fiyat zf şanzımanla mı? Öyleyse 82'ye zorlayabilirseniz alın derim. Manuelse hiç bulaşmayın bmw'nin olayı motor+zf.

84 bin olan manuel dğl. 8 ileri otomatik şanzıman, full donanım eksik yok gibi içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugurahmi

Alfa Romeo Giulitta 1.4 MA 170 BG ile BMW 116i arasında kararsız kaldım.

BMW'nin kırmızı rengini istiyorum ancak sunroofsuz kırmızı yıl sonuna kadar gelmeyecekmiş.Bugun sorduğumda € Düşüşü nedeniyle 84.000 e kadar düşmüş durumda.

Eger gönlünüzde Bmw varsa bir dakika bile düşünmeyin.Hayattan zevk alacağınız metaryallere vereceğiniz parayı düşünmeyin derim.Sonucta kendinizi bu kararla şımaracaksınız :)

Soylenenlere gore 2015 de ÖTV Zammı gelebilir ve Bmw 2015 model aracında onden çekiş sistemiyle pazarlayacak.Yani aldığınız arac 2015 de deger kazanacaktır.

tabi ikinci eli de önemli aracın.. hayatın ne getireceği belli olmaz günün birinde nakite sıkıştığım takdirde en az değer kaybıyla satmayı tercih ederim aracı.. dediğiniz gibi 2015te böyle bi durum varsa memnun oldum..

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Olaya gereklilik açısından bakacak olursak bence pekte gerekli değil sizin için böyle bir harcama.1.16 keyifli bir otomobil, ancak birikiminizin %70 ini gözü kapalı yatırılacak bir araç kesinlikle değil.

Olayın gereklilik kısmını bir kenara bırakırsak bir tavsiyem var.1.16 ve 1.18 kullandım.Bence ikinci el 1.18 almak daha mantıklı bir hareket olur.1.16'ya göre çok daha keyifli bir otomobil.Verilen parayı da hak ediyor.Ben olsam ikinci el 1.18 e yönelirdim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2013-118i-m-paket-geri-gorus-kamerali-estriol-mavi-170hp-tm-dolu-186026420/detay

Bunu yazmak için girmiştim.

M sport + Estoril Blue çok iyi bir kombinasyon. Canlısı daha güzel , fotolardan pek anlaşılmıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.