Şimdi Ara

BMW 116İ E87 ( 2009 - 2010 ) BİLGİ İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben araba alma aşamasındayım öğrenciyim ve hala bir araba alamadım ağustosun başlarında da bir konu açmıştım.

E87 Kasa bmw 116i yani benim ilgilendiğim model yılı 2009-2010 modelleri otomatik . Bu araba hakkında düşünceleriniz neler ? performans , yol tutuş , güven ,vs gibi aracı kullanan , test eden varsa yorumlarını bekliyorum.

• Performans bekleme derim ben. 1200 KG, 116HP, arkadan itişli araç, atmosferik araç. 0-100 değeri zaten 13 saniye civarı. Benim 1991 model Kartal 16 saniyede çıkıyor 100 km hıza. Yol tutuş ve yüksek hızda güven konusuna bir şey diyemem kullanmadım fakat yakıtı da çok bu aracın. Hele ki birde otomatik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Performans bekleme derim ben. 1200 KG, 116HP, arkadan itişli araç, atmosferik araç. 0-100 değeri zaten 13 saniye civarı. Benim 1991 model Kartal 16 saniyede çıkıyor 100 km hıza. Yol tutuş ve yüksek hızda güven konusuna bir şey diyemem kullanmadım fakat yakıtı da çok bu aracın. Hele ki birde otomatik.

Durum o kadar vahim diyorsun 1.6 civic kadar gitse iyi benim için ondan daha mı ağır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xOldof498

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Performans bekleme derim ben. 1200 KG, 116HP, arkadan itişli araç, atmosferik araç. 0-100 değeri zaten 13 saniye civarı. Benim 1991 model Kartal 16 saniyede çıkıyor 100 km hıza. Yol tutuş ve yüksek hızda güven konusuna bir şey diyemem kullanmadım fakat yakıtı da çok bu aracın. Hele ki birde otomatik.

Durum o kadar vahim diyorsun 1.6 civic kadar gitse iyi benim için ondan daha mı ağır ?

Hemen hemen onun kadar diyebilirim. Hatta belki Civic daha atik olabilir.

• Yakar ,gitmez .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yakar ,gitmez .

O Kadar kötümü bu araç ya
  • kardesım o kadar kotu degıl,cok kulak asma her fıkıre bence bı kere kırala kullan,soz konusu bmw1 olunca nedense soyle bırsy oluyor, sumuklu corsa 75 beygırle dha ıyı gıder,polo gıder golf gıder,clıo bıle gıder bmw 116 gıtmez ne hıkmetse,Bıraz mantıgınla hareket et gercegı goreceksın,corsa bıle nerdeyse 116i ile aynı agırlıkta olup 75beygırle ucmasada yerınden kalkmıo dedırtmezken aynı agırlıkta 115 beygır ve bmw aktarma organlarına sahıp arac nasıl gıtmez??yakıt konusnda da sunu soylıyım evet cok yakıyor dıyoruzda dıger benzerlerı ne yakıyorsa aynısı oburlerı bedava gıtmıyor,benzının fıyatı bellı,atıyorum bı corolla bı cııvıc daha az yakmıyor 1.6 motor cogu araba 10 lıtre ortalamada yakıyor kı kullanım seklıne gore daha da az yaktırmak senın elınde,gonlundekını almanı tavsıye ederım ıyı gunler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konunun üstünden epey zaman geçmiş ama araştırırken gördüm. Şimdi bu ağır hantal gitmez vs. diyen arkadaşlara bir sözüm var. Bu kanıya varabilmeniz için en az 7 gün bu aracı sürmeniz yada en az 300 km yol yapmanız gerekiyor. Siz bu arabayı ne kadar kullandınız ? Dediklerinize neden güvenelim. Bunun peşindeyim ben. Yalan söylüyorsunuz demiyorum ama kanıtta gerekir tabi. Sonuçda BMW bu.
  • farklı araçlar kullanan bi arkadaşım vardı en son bmw1.16 almıstı istanbulda kullanıyor kendisi ve hız sever. en rahat ettıgı araba oldugunu soyluyordu. buna gecınce rahat etmiş. dier arablarında basıyorum gaza gıtmıyor dıodu bunda sport modu ucuyorum vs gibi sozler soyluyordu ama tabi bilemem bende kullanmadım meraklısıyım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.