Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (623. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
43.789
Cevap
304
Favori
2.924.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yavuzemreyesil

aracın manyetik valf inde problem vardı kronik arıza gökhanın da başına gelmişti manyetik valf i değiştirdiler o günden beri problem yok sadece yazılımla geçirilecek bir hata değil bence

Merhabalar,
    Yine motor tahrik hatasi aldim ve servise goturdum aracimi. Bu sefer yaptiklari incelemeden sonra manyetik valf dediler ve parcayi degistirdiler.
  • Tamamen tesadüf. Buyrun E87 ile F20 1 serisi arasındaki farktan bir kare

BMW 1 SERİSİ F20
  • benim için (Ankara) bu haftasonu itibariyle kış lastiğine geçiş dönemi başlıyor... bakalım kışlıklarla nasıl bir performans / yakıt tüketimi göreceğim? yakıt biraz artacaktır doğal olarak ama 0.5 L / 100 km üzeri bir artış beklemiyorum. hali hazırda 8.2 L / 100 km tüketim var, neredeyse tamamı yoğun trafik, ortalama hız 35 km...
  • ozahmetoz O kullanıcısına yanıt
    bazen servistekilerden daha fazla bilgiye sahip olduğumuzu düşünüyorum forumdakiler olarak =)
  • Merhaba Arkadaşlar,

İlk arabam olark bu aracı almayı düşünüyorum. 5 yıldır araç kullanıyorum trafikte yeni değilim fakat bmw dünyasına yeni bir adım atmak istiyorum.

Satıcı ile görüştüğümde,
    -Sağ önden darbe almış yaptırılmış, yürüyenine dokunulmamış,
    -benzinde 60 kuruş yeni taktırdığı gazda 25 kuruş civarı yakıyor dedi, doğru mudur sizinkiler nasıllar?
    -LPG işletmemiş ruhsata onun işletme bedeli nedir?

Kısacası sizce bu aracı alayım mı? 2 yıl falan kullanıp satmayı düşünüyorum, 35000TL Max olmak üzere başka önerileriniz olur mu?

Birde istanbul avrupa da aracı baktırabileceğim servis önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twm -- 4 Ekim 2013; 13:42:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzemreyesil

bazen servistekilerden daha fazla bilgiye sahip olduğumuzu düşünüyorum forumdakiler olarak =)

tamamen katılıyorum bazen ne kelime genelde
  • twm kullanıcısına yanıt
    Merhaba, inşallah istediğin özelliklerde kalitede bir araç bulabilirsiniz,
    - sağ önden darbe var ve boyanmış veya çamurluk değişmiş olsa bile hiç korkmayın bir sıkıntısı olmaz, fakat amortisör baglanti yerleri alt takim baglanti yerleri hasar gördüyse araç sittin sene ayar tutmaz.( 160.000km ticari taksi kullandıgımdan tecrubelerimle yazıyorum bunu.)
    -benzinde 60 kuruş yaktıgı dogru olabilir, fakat lpg taktıktan sonra hiç bir araç yarı yarıya yakamaz hele yarıdan az mümkün değil, zaten sadece lpg ile degil, düzenli olarak benzin de almalısınız aracına, bana göre maximum fiyat olarak %30 %40 tasarruf saglar. şahsi fikrimi sorarsanız da hiç bir bmw araca lpg takılmasından yana degilim.
    - ruhsata işleme konusu içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_58062935/tm.htm
    son olarak bu konu altında ilk defa bir yazı yazıyorum fakat dün gece konunun yarısını okudum, E87 kasa 1.16larla ilgili bir çok kişi sorular sordu ve cevaplar aldı, en azından sayfa 180 den bu yana dogru okuyabilirseniz yararınıza olur diye düşünüyorum, sonra üzülmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: twm

Merhaba Arkadaşlar,

İlk arabam olark bu aracı almayı düşünüyorum. 5 yıldır araç kullanıyorum trafikte yeni değilim fakat bmw dünyasına yeni bir adım atmak istiyorum.

Satıcı ile görüştüğümde,
    -Sağ önden darbe almış yaptırılmış, yürüyenine dokunulmamış,
    -benzinde 60 kuruş yeni taktırdığı gazda 25 kuruş civarı yakıyor dedi, doğru mudur sizinkiler nasıllar?
    -LPG işletmemiş ruhsata onun işletme bedeli nedir?

Kısacası sizce bu aracı alayım mı? 2 yıl falan kullanıp satmayı düşünüyorum, 35000TL Max olmak üzere başka önerileriniz olur mu?

Birde istanbul avrupa da aracı baktırabileceğim servis önerir misiniz?

1-2 sayfaki önceki yorumlarımı okumanızı tavsiye ederim.

BU ARADA F20 İÇİN YAY SATAN VARMI BEYLER SIFIR ÇIKMA FARKETMEZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemOzanUSTUN -- 5 Ekim 2013; 18:36:10 >

• arkadaşlar merhaba,
    116i M paket,comfort paket ve tekno paketli bir araç için borusandan fiyat aldım.araçta sunroof malesef yok.renk beyaz..aldığım fiyat ise 89.000 tldir.ayrıca 3 yıl veya 60.000 km bakımları hediye.
    sizce fiyat nasıldır?
    değerlendirilmeli midir bu kampanya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-1.16-i-3-kapi-beyaz-triptronic-137752534/detay/
    aracı almaya karar verdim. Almadan önce ekspertiz raporu almak istiyorum. Araştırdığımda kosifler ve borusanın bu raporu vermediğini öğrendim ve aşağıdaki iki dükkanı buldum, başka önereceğiniz var mıdır anadolu yakasında özellikle?

http://www.batioto.com/

http://www.bmwservisistanbul.com/gencler-bmw-servisi-tamir-bakim-onarim-iletisim

• quote:

Orijinalden alıntı: twm

Arkadaşlar buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-1.16-i-3-kapi-beyaz-triptronic-137752534/detay/
    aracı almaya karar verdim. Almadan önce ekspertiz raporu almak istiyorum. Araştırdığımda kosifler ve borusanın bu raporu vermediğini öğrendim ve aşağıdaki iki dükkanı buldum, başka önereceğiniz var mıdır anadolu yakasında özellikle?

http://www.batioto.com/

http://www.bmwservisistanbul.com/gencler-bmw-servisi-tamir-bakim-onarim-iletisim

Batı oto iyidir

• Beyler bende ufaktan bmw ci olarak aranıza girmek istiyorum.paylaştıgım linkteki araç örnek teşkil etmesi açısından bu araca mesela hangi upgrade ler yapabilirim. mesela bu aracı biraz modernleştirmek için tampon konusunda ne tavsiye edersiniz. angle eyes farlar multimedya sistemi 18 inç jantlar , yan aynaları siyah yapsak mesela.arka stopları değiştirebilir miyiz.egzoz çıkışını iki tane yapsak sağ ve sol olarak.kısaca tuning diyeyim neler yapabiliriz.bu konudu acayip yardımlarınıza ihtiyacım var.açım diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit2828 -- 6 Ekim 2013; 23:40:53 >

• 116i çok yakar az kaçar... iyi düşünün derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halit2828

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2007-model-ilk-sahibinden-beyaz-sunroof-otomatik-139938897/detay

Beyler bende ufaktan bmw ci olarak aranıza girmek istiyorum.paylaştıgım linkteki araç örnek teşkil etmesi açısından bu araca mesela hangi upgrade ler yapabilirim. mesela bu aracı biraz modernleştirmek için tampon konusunda ne tavsiye edersiniz. angle eyes farlar multimedya sistemi 18 inç jantlar , yan aynaları siyah yapsak mesela.arka stopları değiştirebilir miyiz.egzoz çıkışını iki tane yapsak sağ ve sol olarak.kısaca tuning diyeyim neler yapabiliriz.bu konudu acayip yardımlarınıza ihtiyacım var.açım diyebilirim

Plakayı kapatmışlar. İrrite edici bir durum.

• Sitede babamın aracının ilanıda var, imzamda da görebilirsiniz. Sahte plaka ile karışık buruşuk işler çevirilebildiğini hepimiz biliyoruz. Bu sebebten dolayı tüm sattığımız araçların plakasını kapatmayı tercih ederim. Gerçekten araçla ilgilenen insan zaten arar telefonla plakasını da şasi-motor numarasını da alır. Bence kapalı plaka 2. el araçta olumsuz bir şekilde değerlendirilmemeli.
  • yokmu yay satan f20 için
  • Herkese merhabalar,
    Size bir sorum olacak. Aracımın 2. bakımı için şu anda 800 km gösteriyor fakat bayramda bir Ankara-Adana yapmayı planlıyorum ve yaklaşık 1200 km yapıyor. Bakım için Km yi geçirsem sorun olur mu yoksa yola çıkmadan paşa paşa bakımı yaptırayım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_tmp

Herkese merhabalar,
    Size bir sorum olacak. Aracımın 2. bakımı için şu anda 800 km gösteriyor fakat bayramda bir Ankara-Adana yapmayı planlıyorum ve yaklaşık 1200 km yapıyor. Bakım için Km yi geçirsem sorun olur mu yoksa yola çıkmadan paşa paşa bakımı yaptırayım mı ?

uzun yol nedeniyle -3000 yaptığım oldu.yağınız varsa problem olmaz.. iyi yolculuklar
  • arkadaşlar merhaba,
    116i M paket,comfort paket ve tekno paketli bir araç için borusandan fiyat aldım.araçta sunroof malesef yok.renk beyaz..aldığım fiyat ise 89.000 tldir.ayrıca 3 yıl veya 60.000 km bakımları hediye.
    sizce fiyat nasıldır?

arkadaşlar neden bu kadar duyarsız kaldınız anlamadım.
    sadece sizin sorularınıza cevap arıyorsunuz sanırım.ben 1 serisi sahibi olsaydım bilgilerimi paylaşmaktan kaçınmazdım.
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: can.arch

arkadaşlar merhaba,
    sizce fiyat nasıldır?

arkadaşlar neden bu kadar duyarsız kaldınız anlamadım.
    sadece sizin sorularınıza cevap arıyorsunuz sanırım.ben 1 serisi sahibi olsaydım bilgilerimi paylaşmaktan kaçınmazdım.
    teşekkürler

2012 kasımda 116i comfort + techno + sport line 34300 EUR ya almıştım ben o zamanlar euro düşüktü (2,30 TL civarı). Bence aldığınız teklif gayet güzel güzel indirim yapmışlar.
    Şu anki euro kurundan hesapladığımda sizin aldığınız tekliften bile yüksek çıkıyor benim arabam hem de sport line olmasında rağmen, sizde ise M paket var.

3 yıl bakım olmasıda çok güzel. Eğer 3 yıl içinde 60 bin kmyi doldurursanız ortalama 8-9 binde bakıma girseniz, 7-8 kere bakım parası vermeyeceksiniz sanırım. O da en azından 600 lira cıvarı her bakım 4-5 bin lira demek.

Ben olsam kaçırmazdım bu teklifi.

• 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.