Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (2134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43.608
Cevap
311
Favori
2.867.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21322133213421352136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emrefe kullanıcısına yanıt

    iDrive ayarlarından ekranı kapatabilirsiniz ancak ünite arka planda çalışmaya devam eder. Uyandırmak için joystickte herhangi bir hareket yapmanız yeterli. Ayrıca konsoldaki kısayol tuşlarından birine bu komutu atarsanız pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azengin -- 7 Haziran 2021; 15:21:48 >
  • İyi akşamlar herkese.Bugün akşam trafiğinde 2017 1.16 d aracım aldığım tarihten beri ilk arızasını verdi.Işıklarda durduktan sonra start-stop düğmesinin üzerindeki otomatik kapatma tuşuna gereksiz yere bastım ve araç bir daha marş basmadı.Çekici ile servise götürdüm ama güvenlik dışında kimse de yoktu ve servisten bilgi alamadım.arıza temsili olarak aşağıdadır.(engine start not possible) Daha önce böyle bir arıza ile karşılaşmış olan var mıdır?Muhtemel sorun nedir acaba?Umarım çok masraf çıkarmaz.(not:aracın yakıtı mevcut,akü bitti diye uyarı gelmedi,fren sertleşmiş,araç sürekli P modunda N ya da D ye alamıyorum ,direksiyon da kilitli idi)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apomania -- 7 Haziran 2021; 22:12:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Apomania A kullanıcısına yanıt
    https://g30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1761775

    Böyle bir konu buldum. Marş motoru garantiden değişmiş.

    Gerçi sizin koyduğunuz fotoğraf da aynı konudanmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 8 Haziran 2021; 1:34:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onurchik kullanıcısına yanıt

    Ben, araçtan inip kapıyı kilitlediğimde zaten her şey kapanmış oluyor..

  • Merhaba. V kayışını değiştireceğim. Marka önerisi olan, şu siteden al diyen var mı?

  • Selam arkadaşlar,


    Haftasonu İzmir - İstanbul otobanında seyahat ederken klima bir anda üflememeye başladı. High moduna alsam bile çalışma sesi geliyordu ancak kabin içine hiç hava üflemedi. Klimayı kapatıp yarım saat sonra denediğimde 3 dk üfleyip durdu. Yalova'dan feribot ile geçtim, İstanbul'a indikten sonra normal şekilde çalışmaya devam etti ancak yoldaki durum can sıktı.


    Bu durum ile ilgili bir yorumu olan var mıdır?

  • zoom_grange kullanıcısına yanıt
    Benimde basima benzer bir olay gelmisti ayni yolda. Hemde iki kere. Yani hem gidiste hem donuste. Klima auto modda 18-19 derecelerde calisirken birden sicak oldu icerisi. Baktim sanki klima kapaliymis gibi sadece fan calisiyor ve en kisik sekilde calisiyor. Durdum bir yarim saat bekledim sonra duzeldi. Ozel servise baktirdim sorun gorunmuyor dediler. Ama artik sicak havada uzun yoldan korkar oldum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zoom_grange kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Aynı durum geçen sene benim de başıma geldi. Çok sıcak bir günde 18C’de kullanıyorken bir saat kadar sonra soğutmadan üflemeye başladı ve yolculuk tamamlanana kadar normale dönmedi. En düşükte uzun süre çalıştırmanın donma nedeniyle geçici soğutmamaya sebep olduğu yorumunu duydum ancak açıkçası çok mantıklı gelmedi. Yeniden uzun yol yapmadığım için tekrarlamadığından üstüne düşmedim ancak soruna ilişkin destekleyici deneyimimi paylaşmak istedim. Cevap verecekler açısından belki faydası olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zoom_grange kullanıcısına yanıt

    aynı durum geçen sene yazın uzun yolda benim de başıma geldi, şöyle ki aracı otobanda performanslı sürerseniz eğer 160-170 üzerindeki hızlarda uzun süre motor performans alabilmek için maalesef klimayı kapatıyor ondan dolayı sıcak hava üflüyor fakat belli süre sonra motor performansa ihtiyaç duymadığında eski haline dönüyormuş. Ben her ihtimale karşı servise götürdüm ve soğutma gazı %40 civarında azalmış, tekrardan dolum yapıldı, sonrasında bir sorun yaşamadım fakat performanslı da kullanamadım hiç henüz.

  • Dediğiniz gibi 160-170 km/h civarında giderken oldu. Sonrasında 130’a düştüm ancak düzelmedi.

    Bugün periyodik bakım için servise gideceğim. Gidince hata kodu vs var mı diye de bir baktıracağım. Sonucu burada paylaşırım.

    Edit: Serviste kontrol ettirdim, şuan bir sorun olmadığı ve donmadan dolayı olabileceği belirtildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoom_grange -- 17 Haziran 2021; 15:41:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tam olarak konusuna denk gelmişken yazayım istedim. Ctesi günü aracımın klimasını kullanmak istedim fakat 30-40 saniye beklememe rağmen soğuk üflemedi. Sanırım klima gazı bitti. Birkaç arkadaşım 2014 model bir araç için normal olabileceğini söyledi. Klima gazı doldurmak için tavsiye edebileceğiniz yer var mıdır İstanbul Anadolu yakası Kadıköy-Bostancı civarında?

  • Merhaba,

    Gectigimiz gunlerde yagan yagmurda aracin icine su girdigini farkettim. Sol arka koltuk onundeki paspasin alti kayda deger sekilde islakti. Havlu ile suyu 2,3 kez siktigimi soyleyebilirim. Taban dosemesinin etrafini inceledigimde islaklik yok. Yani sanki su dokulmus gibi ancak kimse de binmedi araca. Tecrubesi ve ya bilgisi olan var mi bu konu hakkinda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boomerang!

    Merhaba,

    Gectigimiz gunlerde yagan yagmurda aracin icine su girdigini farkettim. Sol arka koltuk onundeki paspasin alti kayda deger sekilde islakti. Havlu ile suyu 2,3 kez siktigimi soyleyebilirim. Taban dosemesinin etrafini inceledigimde islaklik yok. Yani sanki su dokulmus gibi ancak kimse de binmedi araca. Tecrubesi ve ya bilgisi olan var mi bu konu hakkinda?

    sanruf giderleri varmış galiba oraları tıkanabiliyormuş

  • Boomerang! kullanıcısına yanıt

    Her yıl düzenli olarak başıma gelir muhakkak. Evimin otoparkı ağaçlık olduğu için ağaçlardan düşen yaprak, kozalak, çam iğnesi gibi parçalar su tahliyesi sağlayan yerleri tıkadığı için yoğun yağmurlardan sonra sağ arka koltuğun önü su içinde kalır. Giderleri temizlediğimde bu sorunla karşılaşmıyorum.

  • Merhaba 2012 model 116ed aracimda kalkışlarda ve vites değiştirirken debriyaj titriyor sorun ne olabilir ? Fazla masraflı mıdır?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adewode A kullanıcısına yanıt
    1. Debriyaj bilyası 2. Volan 3. Baskı balata bunlara baktırman lazım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Boomerang! kullanıcısına yanıt
    Merhaba 3 ay önce başıma geldi. Kapı döşemesinin içindeki yapışkan zamanla açılıyor ve suyu içeriye alıyor araba.

    Olay ve çözümü bu

    https://www.youtube.com/watch?v=e9nX4NkI5Qc&feature=youtu.be

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yarın ilk iş sanayiye :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cevap veren herkese tesekkur ederim. Soyledikleriniz dogrultusunda inceleyecegim. Muhtemelen videodaki durum mevcut.

  • Öncelikle herkese merhaba.


    Başıma gelen bir sorundan bahsedecekken 2-3 hafta önce de başka arkadaşların da başına bu problemin geldiğini fark ettim.


    Kullandığım araç 2016 1.18i 1.5 motor.


    Dün İstanbula doğru yolculuk esnasında yaklaşık 100km gittikten sonra aracın kliması çalışmasına rağmen birden soğutmayı kesti. Aç kapa yapıp belli aralıklarla bunu tekrarlasam da bir düzelme olmadı. Ne zaman ki aracı park ettim 45 dk sonra tekrar arabayı çalıştırdım hiç bir şey olmamış gibi aracın içini buz gibi yaptı.


    Hemen bir servise götürüp bilgisayara bağlattım araçta herhangi bir arıza görünmüyordu. Usta bu motorlarda kompresör aşırı ısındığında klimayı kapattığını söyledi. İlk defa böyle bir şey duymakla beraber şaşırdım da.


    Gece tekrar dönüş yolunda havanında da gündüze oranla biraz daha soğuk olması sebebiyle istanbuldan sapancaya kadar sorunsuz şekilde geldim sonrası yine aynı sorun.


    Biz bu aracı kullanırken her 100km de bir yarım saat 45 dk mola mı vereceğiz ? Böyle saçmalık mı olur ?





  • 
Sayfa: önceki 21322133213421352136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.