Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (1960. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
43.808
Cevap
303
Favori
2.931.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19581959196019611962
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim insanımız kemer takmayı sevmez bunu biliyorlar iptal ediyorlar işte. Kemer yuvasına toka takmak bir bizde var sanırım.

Zaten opsiyonların üzerine de ayrıca KDV ve ÖTV uygulanmıyor muydu?
  • 32aslan kullanıcısına yanıt
    28 Yaşındayım, ben de ilk aracımı 2018 Aralık ayında 2012 model 1,16i Sportline paket 82bin km 80bin TL bedel ile aldım. 4 ayda 10bin km yol yaptım.

Artıları;
    İç , dış tasarım
    sürüş keyfi

Eksileri;
    Bluetooth sadece telefon görüşmesine imkan sağlıyor, müzik çalamıyor.
    çok yakıyor 9lt/100km
    bakımı vs. pahalı

Şimdiye kadar bir problem yaşamadım. Çok da keyifli kullanıyorum. Eğer düzgün kullanılmış çok el değiştirmemiş araç bulursan kesinliklikle tavsiye ederim.
  • engman39 E kullanıcısına yanıt
    Görüşleriniz için teşekkür ederim hocam. Valla çok heves ettim, alacağım bu modeli inşallah😁 Ama şu bluetooth'tan müzük dinleyememe olayı çok saçmaymış. Spotifyı aktif kullanan birisiyim, aux'tan dinleyecez artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum dikkat ettiniz mi, cepten bir haber okumuştum; ülkemize nisan 1 den itibaren yeni seri araç girişi yapılamıyor diye, mesela yeni kasa bmw 3 serisi gibi, sebebi ise şu araçlarımızdaki fabrika çıkışlı sim kart meselesi, okuduklarımı doğru anlamış isem bizim BTK diyor ki; "eğer bir aracın içinde sim kart olacaksa bu bizim operatörlerimizin sim kartı olmalıymış, yoksa öngörülemeyen riskler olabilirmiş." henüz firmalar buna uygun bir çözüm bulamadıklarından, ya da zaten bulamayacaklarından ülkemie epey uzun bir süre bu tipte fabrika çıkışlı CALL" SİSTEMLİ araç girişi yapılamıyacak. Eğer taraflardan biri geri adım atmaz ise tabii. Bu arada tüm dünyada, bunu talep eden tek ülkeymişiz.. Hatta haberin yorum kısmında da, adaptasyon için verilen süre sonunda eğer ilerleme sağlanmaz ise mevcutta call sistemi bulunan araçların da sistemlerinin iptal edilme durumu olacakmış..
    Sizin bir bilginiz var mı bu konuda?

Merhaba,

Aracım son makyajlı kasa ve cepten bluetooth ile müzik dinleyebiliyorum (Spotify dahil). Makyajlılara bakabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    İlk defa duyuyorum ama bu tür bir diretmeye hiç şaşırmadım; garip nir ülkedeyiz!

Bunlar yüzünden donanımı kısıp yollayacaklar? Yazık ki ne yazık!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Mercedes araclarda Me Connect ozelligi 2019 itibariyle calismiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

Mercedes araclarda Me Connect ozelligi 2019 itibariyle calismiyor.
    O zaman BMW de aynı durumda olacak, gibi?

• Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ülkemizde sibop kapağının bile vergisi var ise sırf vergi almak için böyle bir sorun olabilir ama bana kalırsa dert başkada olsa faydalı bir uygulama,sim kart demek izlenmek demek,manipülasyon demek,kişisel verilerin ihlali demek sırf bu nedenle destekliyorum.zaten hertürlü izlendiğimiz ve takip edildiğimiz yetmiyormuş gibi birde araçlara sim kart takıp veri toplamak hatalıdır.

Mercedes me connect bir nevi bmw connect uygulamasi gibi bir uygulama. Tam emin olmamakla beraber sifir araclarda 2 sene ucretsiz bu uygulamayi kullandiriyor.
    Btk nin yasaklamasi uzerine sadece arac uzerindeki SOS ozelligi kullanilabiliyor.
    Bmw tarafina bakinca da bmw connect i kullanan sayisi da oldukca kisitli zaten.

Mercedes me nin yasaklanmasinin sebebi arac uzerinde gelen simkartin bir nevi yurt disindan getirilen telefonun kaydi olmadigi icin kapanmasina benzetilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

Mercedes me connect bir nevi bmw connect uygulamasi gibi bir uygulama. Tam emin olmamakla beraber sifir araclarda 2 sene ucretsiz bu uygulamayi kullandiriyor.
    Btk nin yasaklamasi uzerine sadece arac uzerindeki SOS ozelligi kullanilabiliyor.
    Bmw tarafina bakinca da bmw connect i kullanan sayisi da oldukca kisitli zaten.

Mercedes me nin yasaklanmasinin sebebi arac uzerinde gelen simkartin bir nevi yurt disindan getirilen telefonun kaydi olmadigi icin kapanmasina benzetilebilir.
    Detay bilgi için teşekkürler.

• ogrenmeistegi kullanıcısına yanıt
    O kadar bütçem yok hocam maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhend88

Bizim insanımız kemer takmayı sevmez bunu biliyorlar iptal ediyorlar işte. Kemer yuvasına toka takmak bir bizde var sanırım.

Zaten opsiyonların üzerine de ayrıca KDV ve ÖTV uygulanmıyor muydu?
    Aynen bizim insanımız sevmiyor takmayı. Ben başka biryerde girmedim kemer tokası takan yadan terst3n takan çok nadir

• Kronik kayış sesinin kesin çözümünü bilen arkadaş var mı acaba?Gergi kütüğü ve kayış değiştirdik ama hala klima açınca gıcır gıcır ses çıkarıyor.
  • Beyler kullanan arkadaşlar bi cvp yazsın 2015 yeni kasa 116d kronik sorunları var mı? Aldıktan sonra sıkıntı yaşarmıyız öyle zengin değiliz pek arıza sonrası yaptırabilirmiyiz? Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonEyes

Beyler kullanan arkadaşlar bi cvp yazsın 2015 yeni kasa 116d kronik sorunları var mı? Aldıktan sonra sıkıntı yaşarmıyız öyle zengin değiliz pek arıza sonrası yaptırabilirmiyiz? Saygılar
    Her araç arıza yapabilir. Sadece kronik sorun değil, Parça/bakım/lastik/yürütme maliyetleri vs. iyi hesaplanmalı, bence böyle tereddütler var ise başka araçlara yönelmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 27 Nisan 2019; 0:10:47 >
    Cevap içim teşekkürler hocam ama tipine bayılıyorum aracın yani başka araçların hepsi itici geliyor ama masraf çıkarsa ve çok maliyetli olması gözümü çok korkutuyor zaten alırken borç harç alacağım o yüzden çok tereddütlüyüm😖

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonEyes

Cevap içim teşekkürler hocam ama tipine bayılıyorum aracın yani başka araçların hepsi itici geliyor ama masraf çıkarsa ve çok maliyetli olması gözümü çok korkutuyor zaten alırken borç harç alacağım o yüzden çok tereddütlüyüm😖
    Genel de yapılan en öncelikli hatadır; sadece duyguları dinleyip araç almak.

Sadece BMW de değil her araçta ince detay hesap lazım. Beklenti ve ihtiyaçlar öncelikli davranmak en doğrusu olur. Zaten borç ile araç alacaksanız, yürütme maliyetleri de ilk heyecan dalgasından sonra fazla gelebilir. Birde zor karşılanan maliyet döneminde ufak da olsa bir sıkıntı olsa, mutsuzluk başlar.

Önce, ihtiyaç/beklentinize uygun mu? ona bakın.
    Sonra; borç ödeme/aylık yakıt/kasko/sigorta/bakım/lastik vs ödemesi rahat karşılanabiliyor mu? hesaplayın.
    En son, küçük de olsa arızalar sizi nasıl etkiler tahmin edin.

Her şey size doğruyu veriyor ise; araba arayışına başlayabilirsiniz .

Arabaların aux girişine takılan bluetooth aparatları var. Birçok internet sitesinde benzer ürünlere ulaşabilirsiniz. bu ürünler belki işinize yarayabilir.

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Baktım hocam biraz, işime yarayabilir o aparatlar.

• 
Sayfa: önceki 19581959196019611962
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.