Şimdi Ara

bmc kirpi ne kadar muazzam bir araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koskoca devasa 16 tonluk kamyon bildiğin otomobil gibi hızlanıyor hatta benim cruze ile kapışsa 5 boy fark atar Askerde bindiğim en muazzam araçlardan biriydi bilmem burada başka binen bu araçla nöbete veya operasyona giden var mıdır ama bilenler bilir hizlanması yol tutuşu falan insanı hayran bırakıyor.

Vikipedia dan baktım motorunu merak edip

Cummins ISLe+ 350 (Euro 350)
    350 ps (257 kW) 2100 rpm turbo dizel

Motor varmış kim bilir torku kaçtır bunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kirpilerin kaza yapma haberlerini görürdüm bir ara. Galıba kullanıcısına fazla guven verdiğinden dolayı böyle oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Kirpilerin kaza yapma haberlerini görürdüm bir ara. Galıba kullanıcısına fazla guven verdiğinden dolayı böyle oluyor.

Kullanmayı bilmeyince herşey olur, 4 çeker kirpiyi bizim uzman cvs çamura saplamıştı.Çamura batınca gaza daha çok yüklendi sonra hırs yaptı daha da zorladı sonra bi baktik bel hizasına kadar batmışız.Zpt bile çekemedi gidip iş makinesi getirip kurtardık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen1200 -- 22 Nisan 2017; 19:33:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: başaran

quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Kirpilerin kaza yapma haberlerini görürdüm bir ara. Galıba kullanıcısına fazla guven verdiğinden dolayı böyle oluyor.

Kullanmayı bilmeyince herşey olur, 4 çeker kirpiyi bizim uzman cvs çamura saplamıştı.Çamura batınca gaza daha çok yüklendi sonra hırs yaptı daha da zorladı sonra bi baktik bel hizasına kadar batmışız.Zpt bile çekemedi gidip iş makinesi getirip kurtardık

Doğrudur. Kaza haberini görünce üzülürdüm, çok dayanıklı, zırhlı araçta nasıl kazadan ötürü yaralanma veya ölüm olur diye.

Artık daha deneyimlileri veriyorlar sanırım. Çok şükür vukuat yok sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Askerde çok bindik heybetine bende aşık olmuştum, fakat kaza yapmaya çok müsait bir araç lastiklerinden dolayı sorunlu lastikleri durduk yerde patlıyor, ben 12 ay siopide sürekli bindim 4 araç bu yüzden bakıma gitmişti bizde lastikleri sürekli balon yapıyordu onun dışında mükemmel alet
  • Kapısını hafif eğimli biyerde açmıştım dışardan zor kapadım o kadar ağır
  • quote:

Orijinalden alıntı: P1YADE

Askerde çok bindik heybetine bende aşık olmuştum, fakat kaza yapmaya çok müsait bir araç lastiklerinden dolayı sorunlu lastikleri durduk yerde patlıyor, ben 12 ay siopide sürekli bindim 4 araç bu yüzden bakıma gitmişti bizde lastikleri sürekli balon yapıyordu onun dışında mükemmel alet

Çok yakar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: başaran

quote:

Orijinalden alıntı: P1YADE

Askerde çok bindik heybetine bende aşık olmuştum, fakat kaza yapmaya çok müsait bir araç lastiklerinden dolayı sorunlu lastikleri durduk yerde patlıyor, ben 12 ay siopide sürekli bindim 4 araç bu yüzden bakıma gitmişti bizde lastikleri sürekli balon yapıyordu onun dışında mükemmel alet

Çok yakar

Yaksın ya sesi bile yeter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.