sadece şu bi kaç ayı çıkarsın soğutma amaçlı düşük bütçede klima arıyorum nette de bu gözüme çarptı sanırsam Vestel ürünüymüş bu da ve r410a gazı kullanıyormuş segten iyi olduğunu düşünüyorun onda r22 gazı var sizce almalı mıyım ne diyorsunuz
Parası olana Mitsubishi daikin önermesini biz de biliriz bana f/p ürünü önerebilicek kimse yok mu şu forumda
önerdiğiniz ürünler sizinde bilginiz dahilinde zaten vestilin ürattiği ürünlerdir.çok birşey beklemek hata olur.ucuza kaçayım derken huzurunuzdan olursunuz.başınıza dert etmeyin derim.
koçtaşta greenin klimaları var bakabilirsiniz.
mideanın klimaları güzeldir.bütcenizi biraz artırmanız gerekebilir.on oflar belki bütcenize uygun alınabilir.
airfelin klimaları internet uzerinde ucuza alınabiliyor.yalnız kurulumda bakır boru farkı vermeniz gerekiyor.
siz siz olun bulaşmayın bu yazdığınız klimalara.
finlux vestelin ofiste tv isi var, ben olsam fiyat onemli ise finlux secerim servisinden dolayi ki malzeme aynı içinde. ama airfel de bunlara gore daha secilebilir bir klima, bence uygun fiyatlı bulabilirseniz alınabilir.
Konuyu hortlattığım için üzgünüm ama A+++ dan şaşmayın. bende A sınıfı var ve daha bir ay olmadan günde 4.5 saat kullanım ile faturası 100 TL yi geçti. Blyss Wpdd mi öyle bir modeldi.