Şimdi Ara

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim (210. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.878
Cevap
123
Favori
964.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

hepsiburada da yine bazı filmlerde indirim var, örneğin kingkong, halk düşmanları, devlet oyunları, robin hood, medusa darbesi, geçmişi olmayan adam, sahtekar, kara şimşek, kurt adam, vb flmler 29,90 tl ye düşmüş. aynı filmleri d&r önceden yaptığı gibi 23.90 a düşürür mü bilmem. biraz daha beklemekte fayda var.

çok güzel haber filmlerin fiyatları süratle geriliyor, bu filmler bir süre sonra d&r'da da indirime girecektir muhakkak.

Edit: şimdi kontrol ettim kısa süre önce almayı düşündüğüm bir çok film indirime girmiş, bu çok iyi oldu yeşil bölge, soysuzlar çetesi, apollo 13 gibi çok iyi filmler var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furai -- 10 Şubat 2011; 18:00:17 >
  • önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum berki o zamana kadar fiyat düşerthe bourne boxset almak istiyorum en uygun nerden alabilirim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdmaniac

önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum berki o zamana kadar fiyat düşerthe bourne boxset almak istiyorum en uygun nerden alabilirim acaba

dr de var 103 tl fena bir fiyat sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum berki o zamana kadar fiyat düşerthe bourne boxset almak istiyorum en uygun nerden alabilirim acaba

dr de var 103 tl fena bir fiyat sayılmaz.

evet dr dekini gördüm yurtdışında altyazılı bulursam daha iyi olur diye düşünüyorum bulamazsam dr den alıcam
  • bir zamanlar disketler vardi kbaytlardan bahsederdik.
    sonra cdler cıktı mbaytlar konusulur oldu.
    en sonunda dvdler cikti imkansiz dediler gbaytlar cdye sıgmaz dediler.
    simdi 60gblik film cdye yazila biliyor adıda bluray.
    bakalım bundan sonra ne cikacak ? benim asıl merak ettigim hddler ne olacak :)
  • Satılık SIFIR AMBalAJLARINDA 12 adet orjinal blu ray film.Hepsinde de Türkçe altyazı seçeneği mevcuttur.İlk 7 filmde Türkçe Dublaj seçeneği de var.Liste şöyle :

-PROM NIGHT = 20 TL (RF)

-ROCK'N RolLA = 30 TL

-THE UNINVITED = 30 TL

-G.I.JOE = 30 TL

-FRIDAY 13TH = 30 TL

-SHUTTER ISLAND = 30 TL

-THE SILENCE OF THE LAMBS = 30 TL (RF)

-DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS = 25 TL (RF)

-HOLLOW MAN = 15 TL (RF)

-THE EXORCISM OF EMILY ROSE = 15 TL (RF)

-UNDERWORLD EVOLUTION = 30 TL (Steelbook Özel Kutulu)

-SHUTTER = 25 TL (RF)

Yanında RF yazanlar tüm ps 3 ve blu raylerde izlenebilir.Diğer filmlerin hepsi PAL

• Arkadaslar blu-ray konusunda aklıma takılan bir soru var:
    Bizim yurt dısından alacagımız özel bir koleksiyon versiyonunda haliyle TR destegi yok. Bırakın ses olmasın [orj. ses her zaman en güzelidir] ama altyazı ihtiyac oluyor. Simdi, bizim ülkemize de collector's edition falan getirilmediginden dogru düzgün yurt dısından aldıgımız'ı Tr altyazılı olarak nasıl izleyebiliriz :?: Eger yapılamıyorsa biraz acı gelir bu durum zira BD formatı cidden en üst nokta ve bu bir platform [kendi database'ine baglantı saglayıp uygun altyazı destegi falan ekleyebilmeli bence]

Hmm bu konu hakkında bilgisi olanlar benle iletisime gecebilir mi???
  • ya aslinda dediginiz gibi nete baglanip eger altyazisi varsa onu bir sekilde almali bencede. Gerci bunu diyoruzda daha dogru duzgun farkli aci ozelligini bile bulamadim filmlerde. Yanilmiyorsam sadece hellboy filminde oyle bir secenek vardi. Hangi filmlerde farkli aci alternatifi var acaba?
  • Godfather üçlüsü amazon.de de 25 euroya düşmüş, ancak herhalde modakartalından almak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Godfather üçlüsü amazon.de de 25 euroya düşmüş, ancak herhalde modakartalından almak daha mantıklı.

Bilgi İçin Teşekkürler Tamda Almayı Düşünüyorum Bi de İlk Defa Amazondan Alışveriş yapıcam kargo felan Nasıl Oluyor Bilen Birisi Cevaplarsa Sevinirim
  • quote:

quote:

Godfather üçlüsü amazon.de de 25 euroya düşmüş, ancak herhalde modakartalından almak daha mantıklı.

Bilgi İçin Teşekkürler Tamda Almayı Düşünüyorum Bi de İlk Defa Amazondan Alışveriş yapıcam kargo felan Nasıl Oluyor Bilen Birisi Cevaplarsa Sevinirim

Kargo 6 euro ile 31 euro = indirimiyle 60-65 tl arası yapar. Geldiydi gelmediydi derken stres. Modakartalı yukarıda 65 e satıyordu. O açıdan arkadaşınkini almak mantıklı olabilir. Yanında birkaç film daha alırsan almanya daha iyi olur, ucuz ve beğendiklerinden kargo parası farketmiyor yine 6 euro kaç film olursa olsun...
  • quote:

quote:

merhaba,
    altyazı seçeneğinde türkçe var sizce doğrumu?
  • quote:

quote:

quote:

Kargo 6 euro ile 31 euro = indirimiyle 60-65 tl arası yapar. Geldiydi gelmediydi derken stres. Modakartalı yukarıda 65 e satıyordu. O açıdan arkadaşınkini almak mantıklı olabilir. Yanında birkaç film daha alırsan almanya daha iyi olur, ucuz ve beğendiklerinden kargo parası farketmiyor yine 6 euro kaç film olursa olsun...

the godfatherin yanında Once Upon a Time in America Salt (Deluxe Extended Edition) bu filmleride almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdertyan
    quote:

quote:

merhaba,
    altyazı seçeneğinde türkçe var sizce doğrumu?

Doğru.

Ben ingiltereden almıştım. Almanyada satılan ile farkı sanırım sadece resim. Üstteki linkte her türlü ayrıntı mevcut.
  • Arkadaşlar amazon da yazılan bilgilere herzaman inanmayın tekrardan söylüyorum orada yorumlar var onları okuyun içerdiği altyazılar diller yazıyor genelde yorumlarda
  • dr den bugün güneşi gördüm bluray satın aldım ses bakımından 10/9 görüntü bakımındanda 10/9 ilgilenenlere duyurulur gerçekten ses ve görüntü gerçekten güzel
  • Msj
  • quote:

Selamlar, bir arkadaşım da bu boxseti almak istiyor ancak aklımıza bir soru takıldı. Kutusunda falan almanca yazıyor eyvallah onlar sıkıntı değil. Yalnız blu-ray'in menüsünün dili almanca mıdır bu aklımıza takıldı arkadaşlar? Daha önce amazon.de'den blu-ray film dizi vs. satın alanlar menü dili hakkında bilgi verirlerse mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacredbrown
    quote:

Selamlar, bir arkadaşım da bu boxseti almak istiyor ancak aklımıza bir soru takıldı. Kutusunda falan almanca yazıyor eyvallah onlar sıkıntı değil. Yalnız blu-ray'in menüsünün dili almanca mıdır bu aklımıza takıldı arkadaşlar? Daha önce amazon.de'den blu-ray film dizi vs. satın alanlar menü dili hakkında bilgi verirlerse mutlu olurum.

İngilizce. Almanca olsa ne kadar farkedecek ki. Disci takıp kumandadan altyazı ve ses seçeceksiniz.
  • İşlev olarak bir şey fark etmeyeceğinin ben de farkındayım, ancak para verip orjinal blu-ray alınca insan özeniyor takdir edersiniz ki. Cevabınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.