Şimdi Ara

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim (1095. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.894
Cevap
124
Favori
965.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10911092109310941095
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fiyatlar o kadar olmuş mu ya? Ben uzun zamandır almıyorum. Elimde 300-400 tane falan vardır kutulu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    PS4+HUAWEİ MATE20 LİTE+asus tablet
  • razzPoker kullanıcısına yanıt

almanyada özelikle türkçe sesli çok oluyor eşe dosta aldırıyorum kara cumada bazı cdcilerde indirime girmiş mesela inception 4k türkçe dil de var 9.99 euro ya düşmüş aldırdım hemen :D

M.Kemal Atatürk
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt

10 Euro gerçekten çok iyi fiyat. Bende bir süredir dediğim gibi bakıyorum. Aslında fiyatlar fena değil. Ama buraya getirmeye kalkınca kargo ve gümrük vergisini ekliyor Amazon fiyat oluyor 2 katı hatta daha bile fazla. Orada alacak birinin olması büyük avantaj. Artık en son üçe beşe bakmadan fiyat bu diyip alıcam. Yoksa burada aynı ürünü ikinci el mi sıfır mı belli değil üzerine 300-400 lira koyup satıyor insanlar.

yeni gördüm bu yazınızı güclüde birde mercedes sl koleksiyonu vardı acayip acayip koleksiyonları vardı benim bir arkadaşımın arkadaşı halen görüşürler

bende sizin gibi yapıyorum artık yaza yada gidip gelen arkadaşlar getiriyor gelirken sagolsunlar bu arada inception 4k nerde 10 euro acaba ? link paylaşma sansınız varmı

berlin bölgesinde kleistparkın yukarısında bir tane ufak avm gibi bir yer var onun içerisinde 3üncü katta film oyun bölümü var oradan aldırdım bir sürü filmleri 9.99 euro ya indirmişler yenileride 14.99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 27 Kasım 2025; 2:19:32 >

M.Kemal Atatürk
  • Türkiye'ye film gelmiyor. Bunu anladım. Fakat sanırım dünya üzerinde de DVD, Bluray ve Bluray 4K film üretiminde de bir azalma var. Mesela Aşırı şekilde Superman hayranıyım. Son filmini de almak istiyorum. Gerçi Dijital platformlara verilmeyen bir film. İnşallah DVD veya Bluray olarak çıkar da, birileri vasıtası ile alabilirim. Kadıköy Film Kulübü sahipleri inşallah getirtir. Alırız.

• Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim Ben bir şekilde almaya devam ediyorum filmleri. Önceden amazon'dan alıyordum ancak yeni gümrük tarifelerinden sonra almayı hiç denemedim. Gerçekten pahalı bir hobi olmaya başladı ancak kutulu filmlerin de ayrı bir zevki var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO|| INTEL CORE İ7 13700K || NZTX KRAKEN ELİTE 240 RGB || 32GB GSKİLL TRİDENT Z5 RGB 7200MHZ CL34 || PALİT RTX 5080 GAMİNGPRO || 512 GB SAMSUNG 970 PRO || 2X 4TB SAMSUNG 870 EVO|| || PHANTEKS EVOLV X|| ASUS ROG THOR 850W PLATİNUM || 24'' ASUS ROG STRİX XG248Q || ELAC DEBUT CONNEX DCB 41 WİTH AUDIO PRO SW-5 || CREATİVE SOUNDBLASTER ZX || RAZER BLACKWİDOW CHROMA V2|| RAZER DEATHADDER V2 PRO || RAZER KRAKEN V3 PRO || BOWERS &amp; WİLKİNS PX8

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    Ben zamanında steelbox olarak almışım kim bilir hangi siteden almıştım. Polonya, İspanya, Çekya, Almanya, Fransa, İngiltere gibi ülkelerden denk geldikçe alırdım. O zamanlar hem kur düşüktü hem gümrük vergisi gibi saçmalıklar yoktu. Hey gidi günler

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    PS4+HUAWEİ MATE20 LİTE+asus tablet
  • Merhaba

Manyak derecesinde Superman hayranıyım. DVD veya Bluray baskısı ne zaman çıkar diye bekliyordum. 2 Eylül'de çıkmış. Ama maalesef ne TR dublajlı, ne de TR altyazılı çıkmamış. Çok aradım. Maalesef yok. Ben bulamadım. Korsana şiddetle karşı biriyim ama bu filmde beni zorla korsana yönlendirecekler. Kadıköy'de bir han var. Orada %100 bulurum gibime geliyor. Gerçek DVD ve Bluray kalitesinde yapıyorlarmış.Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim 

Birisi vardı. İTunes uygulamasından film indirirdi. Onu da Bluray diskine basardı. Menüsünü filan yapardı. Kendisinden 3 tane film almıştım. Aldığım filmlerin orijinal diskleri ülkemize TR'den mahrum olarak gelmişti. O kişiden aldığım disklerden çok memnun kalmıştım. Gerçek Bluray gibi net, keskin ve hatasızdı. Menülü idi.

Haklısınız bu tarz kopya bluray yapanlar vardı.Bence hiç uğraşmağa değmez,iTunes film fiyat olarak artış göstersede ben ara ara filmler alıyorum.

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.