Şimdi Ara

Bluray Film Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Bugun hobbit in 31 gblık versiyonunu indirdim 1 haftadır büyük bi hevesle bekliyordum.Ama büyük hüsran yasadım Samsung bluray oynatıcım heralde aşırı bluray i kaldıramadı Böyle aksiyonu yüksek sahnelerde ekranda bozulma oluyor tam olarak o sahneleri göremiyorum.Filmin en alıcı noktaları zaten o sahnelerı ve onlarda bozulma oluyor.Benim iki sorum olucak.Bir kere filmde sorun yok yani pcde falan sıkıntısız izliyorum.Birinci sorum sıkıntı oynatıcıda mı yoksa lg led tvde mi?İkinci sorum bu filmin kalitesini biraz düşürebilme imkanımız var mıdır?Filmi görüntüden ziyade ses kalitesi için indirmistim ses çok güzelde görüntü bozdu işi

• Filmi boş bd diske yazdırıp izliyorsanız disk kapasitesi yetersiz kalıyordur. Örnek olarak söylersem,

bende normal bir hd videoyu kingston bellekle bd oynatıcıda izlerken takılmalar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Merhaba arkadaslar.Bugun hobbit in 31 gblık versiyonunu indirdim 1 haftadır büyük bi hevesle bekliyordum.Ama büyük hüsran yasadım Samsung bluray oynatıcım heralde aşırı bluray i kaldıramadı Böyle aksiyonu yüksek sahnelerde ekranda bozulma oluyor tam olarak o sahneleri göremiyorum.Filmin en alıcı noktaları zaten o sahnelerı ve onlarda bozulma oluyor.Benim iki sorum olucak.Bir kere filmde sorun yok yani pcde falan sıkıntısız izliyorum.Birinci sorum sıkıntı oynatıcıda mı yoksa lg led tvde mi?İkinci sorum bu filmin kalitesini biraz düşürebilme imkanımız var mıdır?Filmi görüntüden ziyade ses kalitesi için indirmistim ses çok güzelde görüntü bozdu işi

aşırı blu rayi kaldıramadı nasıl bir tabir onu anlayamadım.. senin blu ray playerın varsa zaten 1080p görüntü verecektir.. indirdiğin film 121909204p çözünürlükte değildir sanırım

çözünürlük düşürmek diye bir kavram yok, adam siteye nasıl yüklediyse onu indirirsin..

arkadaşın dediği gibi yüklediğin dvd'den sorun olabilir.. dvd player la alakalı olacağını sanmıyorum.. tv ile hiç bir alakası yok.. eğer olmuyorsa, seyretmek için çokda hevesliysen 10TL civarında satılıyor zaten, çok cimrilik yapmaya gerek yok..

ha ben özel seçenekler vs seyredicem diyorsan o zaman ya indirdğin filmi pc'den devam yada orjinal alman gerek.. bluray player alıpta filmler çok pahalı diye şikayet etmek olmaz.. minareyi çalan kılıfını hazırlar.. ben orjinal filmlerden yanayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 20 Mart 2013; 9:54:24 >

• Arkadaşlar;

Liu Kang ın indirdiği dosya bir kere BLURAY falan değil.

31 GB boyutunda hele de HOBBIT gibi uzun bir film 31 gb olmazzz

Burada MKV den bahsediyoruz. Dolayısı ile Boş BLURAY diske de yazdırsa HDD olarak USB den de oynatsa
    Kullanılan BLURAY Player ın bitrate sorunu olduğu görülüyor. Film PC de sorunsuz oynadığına göre dosya da bozuk değil.

MKV oynatımında başarılı ve yüksek bitrate li mkv leri oynatabilen bir player sorunu çözer.
  • İndirilen film boyutundan anlşaıldığı kadarıyla muhtemelen Blu-ray Remux, yani .mkv bir dosya.

Blu-ray oynatıcı muhtemelen yüksek bitrate+harici kaynak üzerinden oynatıldığı için oynatmamıştır bunu. Normal bir sonuç. Herhangi bir media player %99 takılmadan oynatacaktır bu filmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Merhaba arkadaslar.Bugun hobbit in 31 gblık versiyonunu indirdim 1 haftadır büyük bi hevesle bekliyordum.Ama büyük hüsran yasadım Samsung bluray oynatıcım heralde aşırı bluray i kaldıramadı Böyle aksiyonu yüksek sahnelerde ekranda bozulma oluyor tam olarak o sahneleri göremiyorum.Filmin en alıcı noktaları zaten o sahnelerı ve onlarda bozulma oluyor.Benim iki sorum olucak.Bir kere filmde sorun yok yani pcde falan sıkıntısız izliyorum.Birinci sorum sıkıntı oynatıcıda mı yoksa lg led tvde mi?İkinci sorum bu filmin kalitesini biraz düşürebilme imkanımız var mıdır?Filmi görüntüden ziyade ses kalitesi için indirmistim ses çok güzelde görüntü bozdu işi

aşırı blu rayi kaldıramadı nasıl bir tabir onu anlayamadım.. senin blu ray playerın varsa zaten 1080p görüntü verecektir.. indirdiğin film 121909204p çözünürlükte değildir sanırım

çözünürlük düşürmek diye bir kavram yok, adam siteye nasıl yüklediyse onu indirirsin..

arkadaşın dediği gibi yüklediğin dvd'den sorun olabilir.. dvd player la alakalı olacağını sanmıyorum.. tv ile hiç bir alakası yok.. eğer olmuyorsa, seyretmek için çokda hevesliysen 10TL civarında satılıyor zaten, çok cimrilik yapmaya gerek yok..

ha ben özel seçenekler vs seyredicem diyorsan o zaman ya indirdğin filmi pc'den devam yada orjinal alman gerek.. bluray player alıpta filmler çok pahalı diye şikayet etmek olmaz.. minareyi çalan kılıfını hazırlar.. ben orjinal filmlerden yanayım

Dostum ben senden daha cok orjınal taraftarıyım ama 50 tlden filmler cok pahalı gelıyor bana.Senede 2-3 tne alsan neyse ama rahat bi 10 tane alman gerekıyor ve ben ogrencıyım sen düşün Ps3 e sahibim orjınal oyun alıyorum mesela yılda 2-3 tane ama gel görki filme veremıyorum.Yani sizin belki imkanınız vardır alıyorsunuzdurda benım oyle bı ımkanım yok olsa neden kutulu yerıne, netten ındırıp ugrasayım ki degil mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Dostum ben senden daha cok orjınal taraftarıyım ama 50 tlden filmler cok pahalı gelıyor bana.Senede 2-3 tne alsan neyse ama rahat bi 10 tane alman gerekıyor ve ben ogrencıyım sen düşün Ps3 e sahibim orjınal oyun alıyorum mesela yılda 2-3 tane ama gel görki filme veremıyorum.Yani sizin belki imkanınız vardır alıyorsunuzdurda benım oyle bı ımkanım yok olsa neden kutulu yerıne, netten ındırıp ugrasayım ki degil mi ?

yok hocam ne imkan,ı kim düşürmüş 50 TL yide ben gidip vericem bi filme

ama diyorum ya minareyi çalan kılıfını hazırlar, blu-ray pahalı bir teknoloji, malesef masraflı

bende bir dönem ps3 kullanıyordum, blu ray filmlerimin çoğu kopyaydı, e internetten indirme olaylarına girmedikte değil, film olsun oyun olsun.. o yüzden seni gayet iyi anlıyorum.. ama işte indirme olayları bazen problem çıkarmıyor değil.. o yüzden film veya oyun eğer makul fiyattan satılıyorsa orjinal alıyorum.. yoksa bende bir filme 50-60 TL vermem, bir oyunada 150-200TL vermem.. o kadar parayı bana göre haketmiyor çünkü bu benim şahsi görüşüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler ben bluray film indirmek istiyorum netten ama bana güzel bir site tavsiye edebilir misiniz ama gerçekten bluray filmler olsun bluray oynatıcım yok çünkü hardDiskten oynatıyorum filmleri???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaşmusa

Beyler ben bluray film indirmek istiyorum netten ama bana güzel bir site tavsiye edebilir misiniz ama gerçekten bluray filmler olsun bluray oynatıcım yok çünkü hardDiskten oynatıyorum filmleri???

Kat.ph yaz google a gir ilk linke dostum ıstedıgın fılmlerı ıstedıgın boyutta bulursun
  • Eyvallah kardes ama bluray değil mi mkv felan olmasın beklemè sıkıntım yok boyutu ne kadar olursa olsun indiririm paralı siteler var aylık 5.. 10 lirayla üye olunan onlarda olur yeterki bluray olsun

• quote:

Eyvallah kardes ama bluray değil mi mkv felan olmasın beklemè sıkıntım yok boyutu ne kadar olursa olsun indiririm paralı siteler var aylık 5.. 10 lirayla üye olunan onlarda olur yeterki bluray olsun

dostum 30 gb ustu filmler gerçek bluray remux yazar zaten onları ındır
  • Eyvallah çok sağol

• dediğin siteden film indirmeyi beceremedim ben biraz becereksizim bu konularda acaba bluray film alsam kopya ama 5 6 liraya satılanlardan onlarda
    30 gb felanmış bluraymış onu alıp bilgisayardan harddiske atsam harddiskten tvde oynatsam olurmu üstad ?
  • quote:

dediğin siteden film indirmeyi beceremedim ben biraz becereksizim bu konularda acaba bluray film alsam kopya ama 5 6 liraya satılanlardan onlarda
    30 gb felanmış bluraymış onu alıp bilgisayardan harddiske atsam harddiskten tvde oynatsam olurmu üstad ?

HDD'ye doğru şekilde kopyalarsan copy+paste ile olmyor böyle işler playerında desteklerse yaparsın ayrıca ****.se ve kat.ph gibi sitelere AVC yada remux yazarsan sıkıştırılmamış ham blu-ray videosu indirebilirsin.
  • hocam ilk yazdığın site şifrelenmiş
    aralarda boşluk yada nokta koyarak tekrar yazarsan bizde faydalanırız
    Teşekkürler
  • emreelci kullanıcısına yanıt
    the piratebay . se
    torrent kullanmayı biliyorsunuzdur umarım...
  • Sagol hocam torrent kullanmayı biliyorum
    2. Yazdigin adres görünür 1. Site yildiz ile sifrelenince bilgiyi öğrenelim faydasi olur diye sormak istedim
    Teşekkür ederim

http://www.blue1city. net bu adres üzerinden de direct olarak download yapabilirsiniz ancak dezavantajları uploaded ya da turbobit gibi tanınmış dosya paylaşım sitelerine yükleme yapmadıklarından premium hızda link generator kullanarak indirmek sorun olabilir
  • Ben uzun zamandır zamunda kullanıyorum
    Oldukca da iyidir

Zamunda davetiyesi veren oldu da biz mi almadık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.