Şimdi Ara

Blur Yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar sondan bi onceki bolumde tum hedefleri tamamlamam ragmen bir turlu bir üst yarıs grubuna gecemiyorum. 2 tane fan istegini yapamadım saddece acıkcası ne istediklerinide anlamadım yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Registered -- 8 Mayıs 2011; 2:15:06 >

• 3 tane mayına karşı shield (kalkan) ile girmeni istiyor ve 6. yarışı Harumi (Daha önceden arabasını aldığın adamlardan biri muhtemelen) adlı adamın arabasıyla kazan diyor dostum.
  • konuyu hortlatmış olacağım ama blur da biri hariç bütün bölümlerin görevlerini yerine getirip one-one kısmını açtım..sadece sondan bir önceki bölümde bir tane görevim kaldı one-one kısmını açmam için..WİN EVENT 6 İN HARUMİ'S CAR yazıyor..internetten çevirisini yaptırınca haruminin arabasıyla 6 olayı kazan gibi bir tercüme çıkıyor..bir türlü geçemedim..aranızda nasıl geçileceğini bilen varsa yardımcı olursa çok minnettar kalacağım..6 olay dediği ne onu anlamadım..internetten araştırdım.malesef bişey bulamadım..şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _u_Ğ_u_R_ -- 2 Aralık 2013; 13:08:47 >
  • Event 6 yani 6. yarışı daha önceden kazandığın Harumi'nin arabasıyla yarış ve kazan diyor.

Harumi's Nissan Skyline GT-R NISMO Z-tune

İsmi bu tam olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Event 6 yani 6. yarışı daha önceden kazandığın Harumi'nin arabasıyla yarış ve kazan diyor.

İsmi bu tam olarak.

teşekkür ederim..akşam bi deneyeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _u_Ğ_u_R_

quote:

Event 6 yani 6. yarışı daha önceden kazandığın Harumi'nin arabasıyla yarış ve kazan diyor.

İsmi bu tam olarak.

gecebildin mi? Nissan arabayı ben bulamadım. nissan arabayı alacagımız yarısın ismi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_karizma

quote:

Orijinalden alıntı: _u_Ğ_u_R_

quote:

İsmi bu tam olarak.

gecebildin mi? Nissan arabayı ben bulamadım. nissan arabayı alacagımız yarısın ismi nedir?

evet geçtim,nasıl geçtin dersen.tam anlayamadım aslında.. en yüksek puanı aldım,sarı çizgilerin altından geçtim,daha sonra birinci olup tamamen tamamladım..sonra yarıştım,birinci oldum..görev tamamladığıma dair yazı çıktı..tam olarak benim yaptığım şeymi gerekiyor onu bilemiyorum,belki bana tesadüf denk geldi...nissan araba sondan 3.oyunda ikizlere benzer kızların olduğu bölümde..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Heavy Rain Hata acil yardım !
    15 yıl önce açıldı
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.