Şimdi Ara

bluetooth ve kameralı cep telefonu 99 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.darty.com.tr/e_commerce/CEP-TELEFONU/SAGEM/401X-p-3317-c-12.htm

bilginize,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gakko$ -- 7 Kasım 2007; 17:44:00 >

• çok güzel ama my700x den alıyorlar öçlerini 539 ytl my700x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymobile -- 7 Kasım 2007; 18:42:59 >
  • bu darty piyasadaki sagemlerin kökünü kurutmaya kararlı herhalde
  • İnşallah 700x de düşer 100-200 arasınada alırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

İnşallah 700x de düşer 100-200 arasınada alırız.

arkadaşım ağzından bal damlıyor valla,şaka bi yana bir de o stereo bluetooth kulaklığı yok mu offffff ki ne offffff.
  • bende darty den sagem my101x aldım .37 ytl.bu adamlar sagemi merdiven altında falan mı üretiyolar ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokdeniz26

bende darty den sagem my101x aldım .37 ytl.bu adamlar sagemi merdiven altında falan mı üretiyolar ne

pazarkavgası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3,2 mb hafızası var kart girişi yok bence yaramaz kart takılamayacaksa ne anlamı kaldı 3,2 mb a ne yüklenirki ayrıca resimleri nereye çekiyor o da ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderace

3,2 mb hafızası var kart girişi yok bence yaramaz kart takılamayacaksa ne anlamı kaldı 3,2 mb a ne yüklenirki ayrıca resimleri nereye çekiyor o da ilginç

vga foto çekebilir
    bir vga fotograf jpegse en fazla 30kb yer kablar
    bu durumda 3200kb a yüzü geçkin fotoğraf sığar
    bt olmasıda cabası
    170YTL ye bu özellikleri bulamassın
    Sana 500ytl lik my700x i vercek değil yani
  • Kamerasız S68 bile 160YTL
    Adanm bide videolu kamera koymuş
    Fiyatıda yarıya indirmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkurtum

Kamerasız S68 bile 160YTL
    Adanm bide videolu kamera koymuş
    Fiyatıda yarıya indirmiş

Yine de yaranamamış...
  • telefonda kamera olsa ne olur olmasa ne olur ama olacaksa bi işe yaraması lazım..
    Bir malın ucuz olması için değerinin altında bir fiyata sahip olması lazım ucuz satılan bir ürün eğer değerininin altındaysa ucuzdur
    kim sagem marka telefon kullanıyor acaba bi söylesin kaç kişide var eğer etrafınızda yoksa talep yok demektir talep yoksa değeri azdır
    yani bu telefon ucuz değil talep olmadığı başka bir deyişle kimse almadığı için ucuz satıyorlar çünkü bi süre sonra çöp olacak..
    Size yarandıysalar alabilirsiniz para sizin hayırlı olsun...
  • quote:

telefonda kamera olsa ne olur olmasa ne olur ama olacaksa bi işe yaraması lazım..
    Bir malın ucuz olması için değerinin altında bir fiyata sahip olması lazım ucuz satılan bir ürün eğer değerininin altındaysa ucuzdur
    kim sagem marka telefon kullanıyor acaba bi söylesin kaç kişide var eğer etrafınızda yoksa talep yok demektir talep yoksa değeri azdır
    yani bu telefon ucuz değil talep olmadığı başka bir deyişle kimse almadığı için ucuz satıyorlar çünkü bi süre sonra çöp olacak..

Kardeşim bilmiş bilmiş iyi konuşuyon
    Ama o telefonun değeri düşmedi
    Tmarkete git bakalım, Sts ye git, Techcell e git bakalım, bunların bayilerine git bakalım kaç YTL imiş. Bne sopyliyeyim DVD hediyeli 235, hediyesiz 185 ytl,
    Bu firma kensinin reklamı yapılması için 8000 adet almış, aldığının yarı fiyatına reklam için satıyor.
    Aynı firma geçen aylarda 4000 adet telefonu 1 günde 1magazada satarak, tüm teknoloji sitelerinin haber sitelerinin gündemine oturdu. Çünki bu rekordu ve gneese başvuruldu
    Söyliyeyim hemen 4000 adet telefonun markasıda sagemdi. Yoksa bu alanlar çöpçülermiydi
    Ben sagem cep telefonun satılmayıp vitrinlerde kaldığını hiç görmedim. 8 yıldır sektorun öncü firmalarında çalışıyorum.adamlar 2.elleri bile gittigidiyoda sıfırının üstünde satıyorlar
    ----------
    orite çok satılıyor diye kaliteli demek değildir, canon la baş edebilir mi

• Kardeşim ben düşücelerimi yazdım bu telefon aldatmaca 3mb bellekli kameralı telefon olamaz sadece kamera var desinler diye bi kamerası var işine yarayan alsın yaramayan almasın..
    Bu kadar .
  • bu telefon fiyat performans olarak mükemmel, tartışmaya gerek yok, 3.2 Mb hafıza az belki ama zaten kameranin çöznürlüğü düşük.Bluetootla istendiğnde hafıza boşaltılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

quote:

telefonda kamera olsa ne olur olmasa ne olur ama olacaksa bi işe yaraması lazım..

Kardeşim bilmiş bilmiş iyi konuşuyon
    Ama o telefonun değeri düşmedi
    Tmarkete git bakalım, Sts ye git, Techcell e git bakalım, bunların bayilerine git bakalım kaç YTL imiş. Bne sopyliyeyim DVD hediyeli 235, hediyesiz 185 ytl,
    Bu firma kensinin reklamı yapılması için 8000 adet almış, aldığının yarı fiyatına reklam için satıyor.
    Aynı firma geçen aylarda 4000 adet telefonu 1 günde 1magazada satarak, tüm teknoloji sitelerinin haber sitelerinin gündemine oturdu. Çünki bu rekordu ve gneese başvuruldu
    Söyliyeyim hemen 4000 adet telefonun markasıda sagemdi. Yoksa bu alanlar çöpçülermiydi
    Ben sagem cep telefonun satılmayıp vitrinlerde kaldığını hiç görmedim. 8 yıldır sektorun öncü firmalarında çalışıyorum.adamlar 2.elleri bile gittigidiyoda sıfırının üstünde satıyorlar
    ----------
    orite çok satılıyor diye kaliteli demek değildir, canon la baş edebilir mi

+

o mağazadan alıp satan 10 larca bayi ve telefoncu var dersem yeridir , tedarikcisi firma toptan alsan bu fiyata ver-mez !!

bu arada 4000 çok olmuş bir günde tek mağaza (+/- %1) 1200 ad. cep telefonu sattılar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.