Şimdi Ara

BLUETOOTH USB ADAPTER SORUN???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bugün gidip pc ile telefonumun bağlantısını yapmak için bluetooth cihazı aldım. markası inca. fakat bir türlü yükleyemedim içinden cd falan çıkmadı bide 6600 dan cd çıkmıştı pc suit falan diyo onunlada ilgisi olabilirmi ilgilenirseniz sevinirim....

• Cd yoksa bluetooth çalışmaz.Bluetooth un cd sini alarak bilgisayara yükle.Tel cd sine gerek yok.
  • Bluetooth markası nedir?
  • bluetooth markası inca dostum. pcgold dan aldım bana cd falan vermediler uyuz oldum bak şimdi
  •  BLUETOOTH USB ADAPTER SORUN???

bu mu kardes
  • evet arkadaşım bu
  • Nasıl olurda driver cd sini vermezler onu anlamadım.... Moralini bozmak gibi olmasın ama Ben ce kazık yemişsin bende bir bluetooth cihazı kurdum bilgisayara markasını bile bilmiyorum driverini kurdum xp onuda farklı bir bilgisayar olarak otomatik olarak kurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Generic Bluetooth Adapter problemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşım kazık falan yemedim yarın giderim icabında geri veririm pc gold dan aldım diorum başka br yerden almış olsam hadi neyse kredi kartıyla aldım ama kutulu kutusunda da içinde cd var gibi bişey yazar başka şeylerde ama bunda öyle bişey de yazmıyo
  • siz imkan veriyomsunuz hem pcgold dan alcam hemde kazık yicem
  • Orjinal cd sini al,kopya cd ler i bilgisayar bazen okuyamıyor.Ben kopya cd yüzünden bir bluetooth kullanamıyorum.Yenisini aldım.
  • yarın ben pcgold a gider kafalarına fırlatırım bu aleti. cd siz işme yaramaz ki bu yaa delircem valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: skaralar

arkadaşlar ben bugün gidip pc ile telefonumun bağlantısını yapmak için bluetooth cihazı aldım. markası inca. fakat bir türlü yükleyemedim içinden cd falan çıkmadı bide 6600 dan cd çıkmıştı pc suit falan diyo onunlada ilgisi olabilirmi ilgilenirseniz sevinirim....

orijinal cd si olmadan nasıl satarlar pez...ler.... olurmu öyle şey ya... leblebi alsak içinden cd çıkacak heriflere bak BT adaptöründen CD çıkmıyor...
  • bende dijital foto. makinası var da onda destekliyo xp yi cd sini istemio bende bu aldığımı onun gibi bişey zannettim nerden bilebilirdimki dime ama daha 10 gün oldu zaten teli alalı yarın ben bunu geri götüreyim en iyisi
  • geri götür... hatalarını anlasınlar....
  • Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bugüngiitim pcgold a geri götürdüm cihazı işte hata bizim kutunun içinden düşmüş cd falan filan neyse bende değiştirdim aleti zaten hoşuma gitmemişti epox aldım 300 m süperbir alet tavsiye ederim....
  • iyi haydı geçmiş olsun...300 mt.de iyiymiş haa...güle güle kullan
  • eger bununda cdsinde problem olursa bende var
  • saol dostum cd si orjinal mükemmel çalışıyo alet çok hoşuma gitti ilgilendiğiniz için saolun... iyi bayramlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.