Şimdi Ara

bluetooth sisteminizde kurulu değil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopuma xbox kolunu tam bağlayacakken bluetooth ayarlarının gözükmediğini gördüm.
    Geçen gün windows küçük bir güncelleme indirmişti ondandır dedim ve bluetooth sürücüsünü tekrar yükledim.

Yüklerken karşıma "Realtek bluetooth sisteminizde kurulu değil" diyor.
    Anladığım kadarıyla sürücü yazılımı ve windows laptoptaki bluetooth çipini görmüyor.

bunlar çıkıyor

EK OLARAK BUNLARI DA EKLEYEYİM:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 23 Ocak 2019; 18:21:55 >

• Arkadaşlar, sürücü yükleyin gibi öneriler sunmayı lütfen. Bunları denedim.

Windows update'in yaptığı lanet bir güncellemeden dolayı olduğunu düşünüyorum; çünkü daha bir hafta öncesine kadar xbox kolunu bağlayabiliyordum, bluetooth ayarlarını görebiliyor ve açabiliyordum.
  • format atabilirsin
    En kesin çözüm bu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bocha Boston

format atabilirsin
    En kesin çözüm bu olur
    Dostum, format atmayı ben de biliyorum. Ama saatlerce ayarlarımı yapıp programlarımı kurmakla uğraşacağım ve bu bana çok zaman kaybettirecek.
    Arkadaşlardan tek ricam format dışında çözüm önerisi olan varsa lütfen çekinmeden söylesin. Belki işe yarar.

Hoş formatın kesin çözüm olacağı de belli değil.
  • uplan

bu sorunu çözmem gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Dostum, format atmayı ben de biliyorum. Ama saatlerce ayarlarımı yapıp programlarımı kurmakla uğraşacağım ve bu bana çok zaman kaybettirecek.
    Arkadaşlardan tek ricam format dışında çözüm önerisi olan varsa lütfen çekinmeden söylesin. Belki işe yarar.

Hoş formatın kesin çözüm olacağı de belli değil.

Alıntıları Göster
    haklısın tabi
  • Konuyu giren arkadaşlar en azından konuyu uplarsanız bilen arkadaşların görmesini sağlamış olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler yardımınız lazım. bilen yok mu?
  • Halledebildin mi?
  • aynı sorunu yaşıyorum...

1 hafta önce windows 7 den 10 a geçiş yaptım ancak 7 de çalışan bluetooth 10 da çalışmamaya başladı

sürücüler driver lar hepsini yükledim güncellemeleri yaptım çözemedim.

Bir çözüm yolu buldunuz mu ?

• Aynı problemi yaşıyorum. Anakart'ın BT u yetersiz olduğu için UGREEN marka bt 5 destekli dongle aldım. Yükleyemiyorum bir türlü.

Manuel olarak driver kaldırıyorum restart atınca geri geliyor anlayamadım bi türlü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.