Şimdi Ara

Bluetooth Mouse Bağlantısı Kopması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar zamanında piyasanın oldukça üstünde bir fiyata aldığım Logitech marka bluetooth bir mouse'um var. Mouse'u bluetooth aygıtları arasına ekliyorum ve kullanmaya başlıyorum. Ancak ne zaman mouse'u kullanmaya ara vereyim bluetooth bağlantısı kopuyor. Hem de öyle uzun bir süre değil, 5-10 saniye hareket ettirilmemesi yeterli oluyor kopması için. Mesela mail adresimi ve şifremi yazana kadar geçen 5-6 saniyelik süreden sonra bile bağlantının kopmuş olduğunu görüyorum. Mouse'u bluetooth aygıtları arasından kaldırıp yeniden yüklersem kullanabiliyorum, sorun giderme seçenekleri falan işe yaramıyor. Tabi kaldırıp yeniden ekledikten sonra da kopma yaşanmaması için mouse'un sürekli aktif olması lazım, elimden bir an bırakayım kopuveriyor yeniden.. Öyleki surf yaparken birşeyler okurken mouse'u elimin altında kaydırıyorum ki kopmasın..

    Kurtarın beni bu dertten arkadaşlar, bu sorun neden kaynaklanabilir, nasıl çözerim, yardım edin bana üstadlar. Teşekkürler şimdiden..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur77 -- 21 Aralık 2011; 0:03:49 >







  • Bir fikri ya da bilgisi olan hiç kimse yok mu arkadaşlar? :( Zamanında 90 TL'ye aldığım mouse'u çöpe mi atacağım şimdi?..
  • tam olarak bir bilgim yok fakat aldığınız yere bir başvurun.normal bir hata değil gibi geldi bana.en kötü garantiye gider.donanımsal ise problem yenisini bile yolluyorlar merak etmeyin.

    hangi model ayrıca ?
  • Alalı iki yıl oldu mnf.trb, hem de internetten almıştım. Eskiden böyle bir sorunu yoktu, ama yaklaşık altı aydır kullanmıyordum, bir kenarda duruyordu. Şimdi tekrar ihtiyacım oldu kullanayım dedim ama dediğim gibi sürekli aktif olmadığı zaman hemen kopuyor bluetooth bağlantısı ve yeniden tanıtmak gerekiyor. Logitech M-RBB93 diye bir model..
  • Win + X tuşlarına basın ve Aygıt Yöneticisi'ni seçin
    Orada Bluetooth Adaptörü bulacaksınız
    Sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin.
    Oradan güç yonetimi sekmesine gelin.
    "güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın" kutucuğunun seçili tik işaretini kaldırın.
    sanırım sorun bu şekilde çözülür.
     Bluetooth Mouse Bağlantısı Kopması Sorunu




  • kilic16 K kullanıcısına yanıt
    Bluetooth soundbar var. Müziğe ara veriyorum bazen. Hatta saniye tuttum. 21 saniye sonra kesiliyor. Şarkıya devam edince 3 saniye sonra geri geliyor. Sürekli bağlı kalması için dediğin ayarı yaptım. Bir işe yaramadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.