Şimdi Ara

Bluetooth mouse bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde early 2015 macbook pro ve razer orochi 2013 bluetooth mouse var.

orochi mouse u usb olarak bağladığımda gayet stabil kullanabiliyorum fakat bluetooth olarak kullanmak istediğimde türlü sıkıntılar yaşıyorum. Mouse bulunuyor fakat 10 15 saniye sonra bağlantı kopuyor mose tekrar bağlanmıyor. Bluetooth u kapatıp tekrar deneyeyim diyorum ama sistem tercihleri donuyor oradan da çıkılmıyor. bilgisayara res de atamıyorum oda kitleniyor düğmeden kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Sizce sıkıntı nerede mouse bluetooth bağlantısı olmadan hiç bir sorun çıkarmıyor yabancı forumlarada baktım ama pek bi sonuç alamadım. şimdiden teşekkürler.

• Aynı sorun bendede vardı.smc reset atmayı deneyebilirsiniz.Birde hatırlamıyorum şu an nerede olduğunu ama ayarlar sekmesinde bağlantı öncelikleri diye bir bölüm vardır.Oradan bluetooth'u wirelessin önüne geçirince sorunum çözülmüştü.Sıkıntı wireless ile internete bağlanıyorsanız,wireless in daha çok gerekli olduğu zamanlarla -yoğun sayfa yüklenirken vs-bluetooth adaptörünün önüne geçip bağlantıyı kesmesiymiş sanırım.En azından bana öyle demişlerdi.
    Bende logitech g700s kullanıyorum.Bi ara bu sorundan çok çekmiştim.Mesela hala wireless kulaklıkla ilgili sorunumda var.Ondada bağlantı gidip geliyor.Apple'in bu konularda ciddi sıkıntıları var.
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam dediklerini yaptım ama bi sonuca ulaşamadım. şunu farkettim mouse ortadaki scroll tuşunu kullanınca gidiyor aşağı yada yukarı.
  • iyi geceler dell xps 13 L321x bilgisayar (windows 10 home) ve logitech m557 bluetooth mouse bağlantı sorunum var mouse u bağlıyorum fakat bilgisayarı yeniden başlatınca otomatik bağlanmıyor her seferinde cihazı kaldırıp yeniden bağlamam gerekiyor driverlar güncel mousun driverı da kurulu
  • direknet D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Aynı problemi bende yaşıyorum, siz bir çözüm buldunuz mu? Benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.