Şimdi Ara

^^Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
68.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende bu gün bu kulaklığı sipariş verdim: PLANTRONICS DISCOVERY 925 BLUETOOTH KULAKLIK ( Çift Telefon Desteği )
    http://www.hepsiburada.com/plantronics-discovery-925-bluetooth-kulaklik-cift-telefon-destegi-/productDetails.aspx?CategoryId=16218&productId=telbkulplan925

    Daha önceden sennheiser flx70'i şipariş vermiştim ürün arızalı çıkınca geri göndermek sorunda kaldım bununla değiştirdim bakalım kulaklık elime geçince ikisi hakkında detaylı yorumlarımı buraya yazacağım.




  • bende gecen aldigimi babama verdim kendime yeni bir tane aldim samsung wep420 ses kalitesi super zaten bang&olufsen tasarimi hizlial.com'da kampanya var 84 tl ye 10 taksitle aldim 24 saat gecmeden teslim edildi
  • Sonuda plantronics discovery 925 kualklığım geldi. Arkadaşlar buraya ilk izlenimlerimi yazmak istiyorum almak isteyenler için belki yardımcı olur.
    -Kulaklğın tasarımı gerçekten çok güzel resimlerden gördüğümden daha küçükmüş kulağıma taktım ve görüşmeler yaptım kulağa hiç rahatsızlık vermiyor silikon kulakçıkların olması da çok güzel olmuş 8gr hafifliğinde olan bu cihazı belli bi süreden sonra kulağınızda takılı olduğunu fark etmiyorsunuz tam istediğim gibi.
    -Kulaklıkla yaptıgım görüşmede karşıdan gelen ses çok net bi şekilde anlaşılıyor ilk 5dk karşı tarafa kulaklıkla konuştuğumu söylemedim daha sonra sordum sesim nasıl geliyor diye gayet güzel dedi kulaklıkla konuşuyorum fark ediyormu dedim yok dediler.
    -Kulaklık telefonumla eşleşmede hiç sorun yaşamadı hemen tanıdı ve bağlantıyı kopardım tekrar nasıl bağlanacak diye gayet hızlı bağlandı mesafeyi ölçmek için telefondan uzaklaştım araya duvar girdi yaklaşık 5mt felan uzaklaştım seste herhangibi bozulma olmadı.

    Gelelim daha önce kullanmış olduğum ve arızalı çıktı diye göndermiş olduğum sennheiser flx70 ile karşılaştırılmasına;
    Arkadaşlar bu iki markada kendini bazı konularda kanıtlamış ve forumdada görüdüğüm kadarıyla beğenilen markalar mesala sennheiser'ın daha önceden kulaklığını almıştım mx460 ses kalitesi hoşuma gitmişti bundan dolayıda ilk tercih olarak sennheiser'ı tercih ederek flx70'i almıştım ama kader 2 defa arızalı ürün gelince onu gönderip bunu almak zorunda kalmıştım şimdi buna göre;

    İki ürün arasındaki farklar;
    -telefon görüşmelerinde iki kulaklıkta da görüşürken karşı tarftan hiç şikayet gelmedi kulaklıkla konuştuğum anlaşılmadı. Ama bana gelen seslerde plantroncs'in ses kalitesi biraz daha iyi geldi. ikisininde son ses düzeyinde sennheiser'ın ses yüksekliği biraz daha fazlaydı.
    -Kulaga oturma bakımından senheiser'ı daha hızlı yerleştirebiliyordum ama kanal içi olmasından mıdır nedir kulağımı rahatsız ediyordu eğerki o rahatsızlık olmasaydı flx70 de kulağımda belli bi süreden sonra yok gibi bi şey olacaktı, yukarda da belirtiğim gibi plantronicsin kulağa oturması rahatlığı ve hafifliği çok güzel bu noktada plantronic bence sennheiser dan önde.
    -Kulaklıkların eşleşmelerindeki hızlarda ben bi fark göremedim ikiside çok hızlı eşleşiyorlar
    -sennheiser da da denemiştim ne kadar mesafede konuşma bozulacak diye aynı 5mt mesafade arada duvar varken onda da seste bozulma olmamıştı.
    -Sennheiser da son aranan kişiyi tekrar arama yapılabiliyordu ama plantronicste bunu gerçekleştiremedim bu özellik yok.
    -Tasarım konusunda plantronics sennheiser'a göre gerçekten çok önde sennheiser'ın bu modelinin tasarımıda çok hoşuma gitmişti hafifliği olsun kullanım yönü olsun ses azaltıp ses artırma düğmelerinin olması gayet güzeldi, tek sorun cevaplama dügmesinin biraz küçük olmasıydı,ama plantornics'in zarifliği tasarımı görünümü kulağa oturmasındaki rahatlığı cevaplama dügmesinin bu tasarıma uygun büyüklükte olması ve kullanışlı olması sennheiser dan çok önde.
    Ardaşlar ilk izlenimlerim kısaca bunlar iki kulaklık hakkında sormak istediklerin olursa buraya yazarsınız elimden geliğince cevaplamağa çalışırım. Ben puanlayacak olursam iki kulaklığıda genel olarak;

    .............................. Flx70:::::::::disc.925
    Görüşme kalitesi.....:.....8...................8
    Ses kalitesi.............:...6...................8
    Rahatlık..................:...7...................8
    Tasarım..................:...7...................9
    Boyutlar.................:...7...................9




  • max 50 ytl için jabra önerirmisiniz,

    bu arada bilgiyi paylaşan herkese teşekkürlerç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: davidoff11tr

    max 50 ytl için jabra önerirmisiniz,

    bu arada bilgiyi paylaşan herkese teşekkürlerç



    http://www.hizlial.com/telefon/bluetooth-kulakliklar/jabra-bt2035-bluetooth-kulaklik_02.016.1429.0033.htm#tabs

    o fiyata jabra bir bu var... bt 2035.
  • Bende BT kulaklık almayı düşünüyorum samsung wep480 modeli nasıl öneren veya kullanan varmı ?
    Linki ;
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16218&productid=telbkulsamwep480

    Birde şu model nasıl acaba müzik dinleme özelliği de varmış ;

    http://www.hepsiburada.com/concord-g-688-bluetooth-kulaklik-muzik-dinlemedegistirilebilir-kapak-/productDetails.aspx?CategoryId=16218&productId=telblukcncrdg688




  • Arkadaşlar telefonum philips xenium 9q9u, bu tür aletlerde pil ömrünün uzun olmasını isteyen birisiyim, kaliteli ve pil ömrü uzun bir bluetooth kulaklık önerir misiniz?
  • Arkadaşlar samsung WEP495 bluetooth kulaklık aldım.Telefonum NOKIA C5-00.Gelen aramayı bluetooth kulaklık ben açmadan kendisi başlatıyor.Telefondan bir ayarı mı var yoksa arızalı mı çözemedim??? Yarın aynı modeli aldığım yere götürüp değiştireceğim konuyu bilen varsa yardımcı olursanız memnun olurum.
  • bir arkadaşıma jabra bt 2035 aldım, birine de vesile oldum.
    fiyat-performans olarak iyi bence, kendim de biraz bızıkladım.
    teknosada ve bimekste 35 lira, 50 lira altı ürün alternatifi için.
  • Motorola S9-HD bt kulaklıklar arasında efsanedir fakat hala satılıyormu bilmiyorum. Fiyatı biraz pahalıda olabilir.
  • Hem iş telefonumu, hem özel telefonumu kullanabileceğim, hem de mp3 dinleyebileceğim en ucuz bluetooth kulaklık tavsiyeniz nedir?
  • ben bi kaç ay önce bh-503 aldım nokia cok memnunum görüntüsüde çok güzel ben 45 e almıştım ama o kdr ucuza bulmak zor 60-70 arası fiyatları
  • Merhabalar bende sadece telefonla kullanmak için (Müzik dinlemeyeceğim) ama müzik dinleyebilme özelliğide olabilir 3 saatten fazla konuşturacak iyi bir kulaklık arıyorum.Daha önce ucuz bir tane aldım karşı tarafın sesi boğuk geliyordu benim sesimde kuyu dibinden geliyormuş gibi gidiyormuş ve bağırmak zorunda kalıyordum.Belirttiğim gibi konuşma konusunda sıkıntı yaşatmayacak kısık sesle bile konuşurken karşı tarafın rahatça duyabileceği benimde karşı tarafın sesini rahat duyabileceğim bir ürün arıyorum.

    Birkaç model buldum kullanan arkadaşlar yorumlarını bildirirlerse veya başka tavsiyede bulunacak arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

    Plantronics Explorer 240 Bluetooth Kulaklık
    http://www.hizlial.com/telefon/bluetooth-kulakliklar/plantronics-explorer-240-bluetooth-kulaklik_02.016.1608.0011.htm

    Plantronics Explorer 395
    http://www.hizlial.com/telefon/bluetooth-kulakliklar/plantronics-explorer-395_02.016.1608.0009.htm

    Plantronics Explorer 210 Bluetooth Kulaklık
    http://www.hizlial.com/telefon/bluetooth-kulakliklar/plantronics-explorer-210-bluetooth-kulaklik_02.016.1608.0008.htm

    Jabra BT2050 Bluetooth Kulaklık
    http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/jabra-bt2050-bluetooth-kulaklik_02.016.1429.0029.htm

    Jabra BT2035 Bluetooth Kulaklık
    http://www.hizlial.com/telefon/bluetooth-kulakliklar/jabra-bt2035-bluetooth-kulaklik_02.016.1429.0033.htm


    Arkadaşlarım Jabra ve Plantronics modellerine bakmamı söylemişlerdi.Bende yukarıdaki modelleri buldum.

    Sizce hangisini almalıyım.Bütçem 40 TL ye kadar.Bu civarda yukarıdaki ürünlere alternatif ürün tavsiyesi bulunabilecek arkadaşlarında yardımlarını bekliyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chenk

    SAMSUNG WEP420 BLUETOOTH KULAKLIK -hepsiburada da 100tl civarında. Bang&Olufsen teknolojisi kullanılmıştı sanırım.

    Bunu yazıcaktım
  • başka tavsiyesi olan yok mu.Acil lazım arkadaşlar.
  • hm1500
     ^^Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi^^
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alperkon

    Arkadaşlar samsung WEP495 bluetooth kulaklık aldım.Telefonum NOKIA C5-00.Gelen aramayı bluetooth kulaklık ben açmadan kendisi başlatıyor.Telefondan bir ayarı mı var yoksa arızalı mı çözemedim??? Yarın aynı modeli aldığım yere götürüp değiştireceğim konuyu bilen varsa yardımcı olursanız memnun olurum.


    Menu-ayarlar-aksesuar ayarları-kulaklık-otomatik yanıtlama
  • motorolla HK200 almanızı tavsiye etmem. he hü ne demekden telef oldum hatta şimdi formda onu araştırıyordum ne alsam diye. daha evvel jabra bt2050 kullanıyordum hem küçük hem hafif hemde ses temiz ve net idi. tek sıkıntı müzik dinletmemesi.
    bt kulaklık için diğer tavsiyem; kulaklığınızı çengel ile kullanmayın, kulaklığa bir ince dikiş ipliğini kulaklığın arasına düğümleyin, genelde bayan kuaförlerde olan ince saç maşası alın uzun uçlarını kesin törpüleyin, ipi kullanıcağınız mesafeye göre ayarlayıp ipin diğer ucunu maşaya düğüm atın. böyle kullanmak daha rahat başta kulakda durarmı sorunu yaşayabilirsiniz ama merak etmeyin hızlı koşmadığınız sürece duruyor. :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.