Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.580
Cevap
507
Favori
991.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Daha önce hiç bluetooth kulaklık kullanmadım. Xiaomi Poco X3 NFC cihazım var. Bu cihaz için kulaklık arıyorum.

Oyun oynamıyorum. Alacağım kulaklığı müzik, video için kullanacağım. Almak istediğim kulaklık kulağıma tam otursun istiyorum ve silikonlu istiyorum. Biraz araştırma yaptım. Haylou T15 kulaklığı tavsiye eden arkadaşlar oldu. Siz tecrübeli arkadaşlardan bu kulaklı hakkında kullanıcısı veya bilgisi olan varsa yorum alabilirsem çok iyi olur.

Birde eğer bu kulaklık değil de başka bir bluetooth kulaklık tavsiye edecek arkadaş varsa onlarında önerilerini değerlendirmek isterim. Bütçem 150 ile 200 TL arasıdır. Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı günler herkese...

• tektonik1907 kullanıcısına yanıt

T15 kullanıyorum, memnunum, Enes Özen'in değerlendirmesi var izlemek istersen.

alterantif olarak 1more Omthing Airfree de değerlendirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Ciddi dip ses bu üründe. Anker olabilir. Q10. Fiyatı yüksek maalesef.

Philips shb3175wt aldim 179tlye gittigidiyor uzerinden normal fiyati 350 civari olunca dusunmeden aldim :) 40mm sürücü varmis eski kirilan kablolu philips kulanligimla ayni ayarda caliyor o da zamaninda iyi para verip aldigim bir urundu. Fiyatin ugun olma sebebi kutu hasarli olmasidi. Kulaklikta hicbir sorun yok 2 adet stok vardi burda paylasacaktim ama digeride satilmis. Suan 1 tane outlet urun olarak ayni fiyata ilanlari var.

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gittigidiyor
    Philips SHB3175WT/00 Kafaüstü Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık, Beyaz (OUTLET ÜRÜNDÜR) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/philips-shb3175wt-00-kafaustu-kablosuz-mikrofonlu-kulaklik-beyaz-outlet-urundur_pdp_679868287

• Hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3D0AF24B -- 11 Haziran 2021; 15:16:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quiet00

yanlış yazdılarsa kupon verirler bari tüketicinin de bi hakkı var sonuçta marketten bişey alınca durdurup poşeti alamıyorlar yani

İptal mi hocam?

• QCY T1C kullanan var mı?

Piranha 9958 alınır mı 59.95'e ?

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 7 Haziran 2021; 14:45:10 >
  • iptal ama her şeyde geçerli 50₺ hediye çeki verdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Taotronics liberty 79 260 tl hediye ceki ile alinabilir bir fiyatmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: themacir

T15 kullanıyorum, memnunum, Enes Özen'in değerlendirmesi var izlemek istersen.

alterantif olarak 1more Omthing Airfree de değerlendirebilirsin.

Teşekkürler hocam cevap için. Bende T15 almayı düşünüyorum. Genel olarak kullanıcılar memnunlar evet belki bir oyuncu kulaklığı değil ama beni fazlasıyla tatmin eder diye düşünüyorum. İşe gelirken otobüste müzik dinleme ya da video izleme.

Bir de şunu sorayım hocam. Hadi müzik dinlerken sadece ses geliyor gecikmeyi hissetmezsiniz ama video izlerken hem görsel olarak görüyorsunuz hem de sesini alıyorsunuz. Mesela film izlerken bluetooth kulaklıkta gecikmelerde önce oyuncunun ağzının oynaması daha sonra sesin gelmesi gibi bir durum oluyor mu yoksa gözle görülür bir gecikmeyi hissetmiyor musun?

Kupon ile birlikte Haylou T15 i TY den alacağım. 100/40 kupon ile çok iyi olur. Kupon bulabilirseniz hiç kaçırmayın.

• tektonik1907 kullanıcısına yanıt
    Kulaklıkla film izledim, hissedilir derecede bir gecikme yok. Kulaklığın oyun modu da mevcut zaten. Yalnız film izlemeye oturmadan önce tam şarj olması lazım. Yüksek sesle film izler veya oyun oynadığınızda 3-4 saat arası gider. Şimdiden hayırlı olsun.

• Sizce taotronics 97 mi 79 mu alinir ?

• Dostlar merhaba kablosuz kulaklık arayışındayım en büyük beklentim sesi yüksek çıksın çok önemli o. Bir de bu iphone bilerek mi kısıyor acaba kulaklık sesini sağlık vs için?

Bu arada kablosuz olup iki bağımsız parça olanlardan arıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba kablosuz kulaklık önerisi(kulakiçi) arıyorum. Önceliklerim dışarıdayken net ve temiz ses vermesi. Arka plan sesi vermesini istemiyorum ya da boğuk ses vs. Bütçem 150-250 arası önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harrydubois -- 8 Haziran 2021; 22:8:50 >
  • phoenixae P kullanıcısına yanıt
    Bunu mu alsam 97 modelini mi şuan çok kararsız kaldım... Spor salonunda ve koşuda kullanıcağım bi akıl verin aradaki fiyat farkına değer mi

• Turtle Punch kullanıcısına yanıt
    Bende 97 modeli var koşuda hiç düşmedi

• korkmazharun K kullanıcısına yanıt
    Birisi 180 TL ye geliyor birisi 230 aralarında 40 50 TL fark var. 97 nin ses seviyesi düşük diyorlar. İkisinde de düşme sorunu yaşamam diye düşünüyorum ya ama kararsızım yinede. Çok vaktimde yok karar için 😂 ikisinide denemiş birisi çıkıp bu daha iyi dese düşünmem

• Kristallklar kullanıcısına yanıt
    2. El dusunurseniz kulakici kulakliga donecegim icin satabilirim uyguna ozelden donersiniz bana isterseniz

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.