Bildirim
bluetooth kulaklığa bilgisayardan ses aktarımı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
selam evet dinleme imkanı var ama bilgisayarda bluetooth cihazı olmalı ve sizin kulaklıkla eşlemeniz gerekli.örneğin jabra bt200 ile sadece donnaım sürücüleri ve ikon üzerinde sağ yıklamak ve bağlantı türü sçmek / cihazı aramak. prg ise mesela sony ericsson t68i için bilgisayarla senkronizasyon sağlayıp, media uygulamalarını tlf. ile uzaktan bluetooth bağlantısı ile yönetmenizi sağlama imkanı var. _____________________________
-
var ben bu şekilde pc deki sesleri dinliyorum. yada en güzel tarafı skype yada msn den görüşme yapabiliyorum. pc açıkken balkondan görüşmek epey keyifli 8 saat konuşma süresi var bunun için bi bluetooth dungle ve bununla eşleşecek bi kualklık lazım. bende jabra var ama diğer markalarda olur. bunun için bluetooth dungle ile gelen yazılımı kurup cihazı eşleştirdikten sonra headset servisini aktif hale getireceksin. daha sonra denetim masasından ses ikonunu tıklayıp buradaki insan sesi ve ses seçeneklerini windows ses kartı seçeneğinden bluetooth a ayaralayacaksın. cihazla connect yaptıktan sonra sesleri dinleyebilirsin yada görüşmelerini yapabilirsin.
kolay gelsin..._____________________________ -
peki telefonla bilgisayar arasında sesleri anında iletecek şekilde bağlantı kurulabiliyor mu _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: uisik34
var ben bu şekilde pc deki sesleri dinliyorum. yada en güzel tarafı skype yada msn den görüşme yapabiliyorum. pc açıkken balkondan görüşmek epey keyifli 8 saat konuşma süresi var bunun için bi bluetooth dungle ve bununla eşleşecek bi kualklık lazım. bende jabra var ama diğer markalarda olur. bunun için bluetooth dungle ile gelen yazılımı kurup cihazı eşleştirdikten sonra headset servisini aktif hale getireceksin. daha sonra denetim masasından ses ikonunu tıklayıp buradaki insan sesi ve ses seçeneklerini windows ses kartı seçeneğinden bluetooth a ayaralayacaksın. cihazla connect yaptıktan sonra sesleri dinleyebilirsin yada görüşmelerini yapabilirsin.
kolay gelsin...
Bende jabra bt250v kulaklık ve bilionton usb dongle var...
Bilgisayarda cihazları tara dediğimde kulaklığı görmüyor, kullandığım yazılım ise xp pro'nun bağlantı sihirbazı ile yüklediği orijinal yazılımı... Artı bilgisayardan telefona bilgi aktarabilirken, telefondan bilgisayara dosya transfer etmek istediğimde, telefonda bağlantı kurulamadı diyor... Aynı dongle ile farklı bilgisayarda denediğimde yine olmadı... Xp kurulu iken çift taraflı veri aktarımı yapabiliyor iken xp pro yüklediğimde telefondan bilgisayara veri yollayamaz oldum..._____________________________ hmm
-
_____________________________ hmm -
arkadaşlar bluetooth dongle ve yine bluetooth özellikli kulaklık vrasa ses ve müzik aktarımı mümkün. ancak xp sp2 sonarası driver ları kullanmayın. xp güvenlik uyarılarına aldırmadan elinizdeki cd ile elle yükleme yapın ve kendi model/marka/bluetooth ikonu ile eşleme sonrası gönder/alma işlemleri gerçekleştirin. ( bilgisayara bluetooth kurulumu sonrası dosya ve ses aktarımı işlemleri de yapılmalı/ayarlanmalı , güvenlik duvarı okeylenmeli) _____________________________
-
bende de aynıları var tesadüfe bak. ama bende oluyor. yazılımın orjinalini yükle xp driver olmuyor benim başıma da geldi _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: uisik34
bende de aynıları var tesadüfe bak. ama bende oluyor. yazılımın orjinalini yükle xp driver olmuyor benim başıma da geldi
Tanııtktan sonra, ses ayarlarını naıl yapacaz o konuyu biraz anlatır mısın?_____________________________ hmm -
Küçük bluetooth hoparlör aldım, bilgisayarıma bağlayamadım. Bilgisi olan yardım edebilir mi?
15 yıl mı?
_____________________________ -
Bilgisayarın bluetooth özelliğini açın.
Hoparlörünüzü açın ve eşleşme (pair) moduna getirin. Bunun nasıl yapılacağı kullanma kılavuzunda yazar. Eğer klavuza erişiminiz yoksa hoparlör üzerindeki tuşlara sırayla 5sn boyunca basılı tutmayı deneyin. Zaten farklı bir ses çıkaracak veya yaydığı ışığın rengi değişecektir.
Sonrasında bilgisyarınızdan hoparlörün adını bulup bağlan demeniz yeterli.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yoğun çalışmamdan dolayı cevap veremedim, bilgisayarım eski olduğu için sürücülerle alakalı sorun yaşıyormuşum. Son zamanların bir bilgisayarında denedim ve harika ses veriyor bluetooth hoparlörüm. Güzel oldu, ses çok güzel.
Yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim @zwanzig
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: e1ektronickKüçük bluetooth hoparlör aldım, bilgisayarıma bağlayamadım. Bilgisi olan yardım edebilir mi?
15 yıl mı?
Sağlam hort, tebrikler..
Bu kulaklığa sahip olduğumu bile hatırlamıyorum şu an..
_____________________________ hmm -
Hort konusundaki tebriğiniz için teşekkür ederim
İnternette araştırırken ikinci sırada bu konu vardı
@BaMKaN _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı