Şimdi Ara

Bluetooth Kulakiçi Kulaklık Önerisi / HUAWEI FreeBuds Pro 3 vs SAMSUNG Galaxy Buds3 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki kulaklık arasında kaldım, globalde dahi hiç karşılaştırma bulamadım. Sizce bu iki kulaklık arasından hangisini neden alırdınız HUAWEI FreeBuds Pro 3 ve SAMSUNG Galaxy Buds3 Pro

Telefon olarak Samsung Galaxy S23 e sahibim. (galiba benim telefonumda LDAC yok)

Baktığımızda Huawei Freebuds pro 3 ün bazı üstünlükleri

HUAWEI FreeBuds Pro 3 / SAMSUNG Galaxy Buds3 Pro

Ses Sürücü Boyutu 11 mm / 10,5 mm

Bağlantı Teknolojisi LDAC / LDAC yok AAC, SSC(Samsung Seamless Codec)

Frekans Aralığı 14 - 48 000 hz / 20 - 20 000 hz

Hawei'de Hi-Res varken Samsung'da böyle bir şey belirtilmemiş.

Ben karşıdan baktığımda Huawei çok daha donanımlı hemde 1000 TL daha ucuz.

Ben şarkı tipi olarak Basslı electro house şarkılar dinliyorum.

Siz olsanız hangisini alırdınız. Yorumlarınız için şimdiden Teşekürler...

Kulak üstü kulaklık önermeyin zaten Razer Barracuda Pro ya sahibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotryzer -- 9 Ekim 2024; 16:6:17 >

• @rotryzer

LDAC ile ilgili: ya Android 8'den ya da 10'dan beri işletim sistemine gömülü. Yani cihazınızda var, eşleştirecek cihaz olduğunda seçilip kullanılır hale gelir. Standartlaşan düşük genişlikli codeclere (SBC gibi) göre saniyede daha yüksek veri (max 990 kbps) taşıdığı için dinlediğiniz göreceli olarak daha kaliteli demek gerekir.

Pratikte kabaca tercümesi: Müzik dosyası olarak mp3 kullanıyorsanız ve mesele en yüksek 320kbps kullanıyorsanız LDAC zaten ihtiyacın çok üstünde olduğu için ekstra bir fark yaratamaz. (CD kalitesi dediğimiz ve "kayıpsız" bir dosya saniyede 1411kbps gerektiren bilgi içerir ve zaten kayıpsız kalitede aktarabilen bir bluetooth teknolojisi veya codec yok henüz).

LDAC kullandığınızda kullanım süresinde (neredeyse yarıya iner) ve cihazlar arasında otomatik geçişte (kullanılamaz) farkını dikkate almanızı öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.