Bildirim
bluetooth ile ağ kurma yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
SERVER Olacak PC’de Yapılması Gereken Ayarlar
Ağ Bağlantılarım üzerinde sağ tuş tıklayarak Özellikler bölümünü seçiniz.
Yerel Ağ Bağlantısı üzerinde Özellikler bölümünü seçiniz.
Gelişmiş sekmesinden “Diğer Ağ kullanıcıları, bu bilgisayarın Internet Bağlantısı yoluyla bağlansın” bölümünü seçili hale getiriniz.
Bu işlem sonucunda Yerel Ağ Bağlantısı üzerinde bir paylaşım simgesi olacaktır.
Mavi-Beyaz Bluetooth simgesi üzerinde Advanced Configuration bölümüne tıklayınız.
Sekmelerden Local Services bölümünü seçiniz. Network Access bölümüne çift tıklayınız.
Bluetooth özelliklerinden “Allow other devices to Access the Internet/LAN via this computer” seçeneğini seçiniz ve Tamam bölümüne tıklayınız. Server(sunucu) olarak kullanılacak PC Bluetooth üzerinden Network ve Internet Paylaşımı için hazırdır.
PC’de Yapılacak Ayarlar (Client)
My Bluetooth Places bölümünden Entire Bluetooth Neighborhood’a tıklayınız.
Bağlantı yapacağımız bilgisayarı seçerek “Discover Available Services” bölümünü seçiniz.
Network Access on Test Not Connected simgesine çift tıklayınız.
Network bağlantısı gerçekleştiriliyor.
Network bağlantısı için kısa yol oluşturabilirsiniz. Artık hem network’e hem de Internet’e bağlısınız.
Kaynak :http://www.turanli.com.tr/billionton/network.doc
-
teşekkürler ama ben iki laptop arası bluetooth ile diyordum
ayrıca bunu yapınca 2 bilg arası oyun oynanırmı lan ile?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6418E089B -- 21 Ekim 2007; 15:18:12 > -
Merhaba arkadaslar benim bluetooth cihazını pc ye takıyorum telefonu buluyor ama hiç bişey göndermiyor (İstenen iletişim kuralıyla uyumsuz bir adres kullanıldı.)diyor. Lütfen yardımcı olurmusunuz -
quote:
Orjinalden alıntı: icen
teşekkürler ama ben iki laptop arası bluetooth ile diyordum
ayrıca bunu yapınca 2 bilg arası oyun oynanırmı lan ile?
büyük bi ihtimalle aynı seylerı yapıyosun laptop ıcınde ama oyun oynaman cok zor bt'nın hızı yetmeyebılır... -
quote:
Orjinalden alıntı: cetin_003
Merhaba arkadaslar benim bluetooth cihazını pc ye takıyorum telefonu buluyor ama hiç bişey göndermiyor (İstenen iletişim kuralıyla uyumsuz bir adres kullanıldı.)diyor. Lütfen yardımcı olurmusunuz
başlat--->çalıştır--->netsh winsock reset yaz bakalım olacakmı(alıntı) -
hayır hala aynı -
bide guvenlık duvarı ayarlarına baksana baskada bısey gelmıyo aklıma -
yapamadım ama önemli degil yinede teşekkür ederim -
btct senin bildigin baska yer varmı burda bu konuyla ilgilenen bi yer ??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X