Şimdi Ara

BLUETOOTH DÜĞMESİ MASAÜSTÜNE NASIL GETİRİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptobu sıfır aldığımda işletim sistemi hazır kuruluydu, bluetooth simgesi görev çubuğundaydı..

Sonra ben win 8 bing den win8 home a geçtim...bluetooth simgesini bir türlü masaüstüne veya görev çubuğuna getiremedim.

Bluetooth u aktif veya pasif etmek için;

bilgisayar ayarlarına tıklayıp ordaki arama kutusuna bluetooth yazıp ancak öyle bluetooth'u bulup açıp kapatabiliyorum..

bluetooth simgesini nasıl masaüstüne veya görev çubuğuna getirebilirim acaba?

Netteki çözümler bana göre değil çünkü ordaki çözümler işletim sistemi değiştirilmediği zaman geçerli

• Ordan sağ tıklayıp kısayol yapamıyormusunuz yada üzerine basılı tutup masa üstüne taşıyın kısa yolunu taşıması lazım ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl mümkün olsun ki...Ancak aşağıdaki ekran görüntüsünden görüldüğü şekilde bluetootha ulaşıp açıp kapayabiliyorum, 2. bir seçenek yok

• Denenetim masasından bluetooth aygıtını ve ayarlarına bakabilir misin bu şekilde arama bölümünden değil. bende aygıt olmadığından bakamıyorum ama

• Zaten o seçeneği de denemiştim ama nafile

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Bildirim alanınızda görülüyor mu ? Görev çubuğunu sağ tıklayın görev çubugu ayarları/bildirim ayarlarından sistem simgeleri ayarında görülüyor mu aygıtınız? bi bakın orda görülüyorsa ordan açın ve bi üst menüden sistem görünürlüğünü açık tutun. wifi ayarınız gibi açıp kapama yapabilirsiniz kısa yoldan cihazim olsa kolay olacak ama kulladığım pc lerde bluetooth yok :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 12 Mart 2019; 23:22:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsk35

Bildirim alanınızda görülüyor mu ? Görev çubuğunu sağ tıklayın görev çubugu ayarları/bildirim ayarlarından sistem simgeleri ayarında görülüyor mu aygıtınız? bi bakın orda görülüyorsa ordan açın ve bi üst menüden sistem görünürlüğünü açık tutun. wifi ayarınız gibi açıp kapama yapabilirsiniz kısa yoldan cihazim olsa kolay olacak ama kulladığım pc lerde bluetooth yok :/
    görev çubugu ayarları/bildirim yeri tam olarak nerde bulamadım.. görev çubuğunu gelip sağ tıklıyorum bulamadım
    .. sağ tıkladığım şu çıkıyor;

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows kaç kullanıyorsun o versiyon bi pc bulup bakayım bende win 10 olduğundan tam anlatamıyorum

• win 8 home kullanıyorum
  • Koca forumun teknik yardım kısmından bluetooth düğmesinin nasıl geri getirileceğini bilen 1 kişiden başka bilen çıkmadı.. Demek ki bu iş bu kadar zormuş!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.