Şimdi Ara

Güç tuşu bozuk Xiaomi telefon nasıl açılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Güç tuşu bozuk Xiaomi telefonlar nasıl açılır?
    https://www.youtube.com/watch?v=JNetrSPhpRU&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xiaomi Telefonun Güç Tuşu Bozukken Nasıl Açılır

Xiaomi telefonun güç tuşu bozulduysa, cihazını açmak için aşağıdaki adımları uygulayabilirsin:

• Alternatif açma yöntemlerini kontrol et: Bazı Xiaomi modellerinde, güç tuşuna alternatif olarak kullanılabilecek bir ses kısma tuşu bulunur. Ses kısma tuşunu birkaç saniye basılı tutarak cihazın açılıp açılmadığını dene.

• Şarj cihazını kullan: Telefonunu bir şarj cihazına tak. Şarj olmaya başladığında, cihaz otomatik olarak açılabilir.

• Bilgisayara bağla: Telefonunu bir bilgisayara USB kablosuyla bağla. Bilgisayar, cihazı tanıyabilir ve açılmasına yardımcı olabilir.

• Kurtarma moduna gir: Telefonunu kurtarma moduna geçirmek için ses açma ve ses kısma tuşlarına aynı anda bas ve basılı tut. Kurtarma modunda, "Sistemi yeniden başlat" seçeneğini seçerek cihazını açmaya çalışabilirsin.

Telefonun hala açılmıyorsa, donanımsal bir sorun olabilir. Bu durumda, cihazı tamir için yetkili bir servise götürmen gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kabloyu taktıktan sonra hemen çıkarırsanız da açılması gerek. Ses açma - kapama tuşuna basmaya gerek yok aslında. LG G2'yi dediğim şekilde açıyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 7 Ekim 2020; 17:17:21 >
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam açılmıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

Doğrudur, yeni telefonlarda bi' engelleme var belki de. LG G2 eski telefon.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.