Bildirim
Bluetooth controller.. iyi güzelde, enerji nerden? :)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Valla güzel soru. Normal pille çok kısa süre çalışır gibi geldi bana da... Belki dahili pili vardır cidden... -
joistikler pilli şarj edilebiliyor ama biteceği zaman kablo ile fişle takıp şarj ediyorsun
oynama süresi : 24 saat -
Xbxo360 ınki tek kalem pille 24 saat gidiyormuş
ama üstünde şarj edilebilir pil var.Pili biterse kablo takıp devam edebiliyorsunuz bu aradada şarj ediyor.Gayet cillop bir alet yani -
quote:
Orjinalden alıntı: devilmycry
joistikler pilli şarj edilebiliyor ama biteceği zaman kablo ile fişle takıp şarj ediyorsun
oynama süresi : 24 saat
Senin yazdığın X360 ın kolu. Hatta başlığı ben açmış, detaylı bilgi vermiştim.http://forum.donanimhaber.com/m_4183235/tm.htm
Yok değil diyorsan bir web sitesini kaynak olarak göster lütfen.. -
playstation 2 dergisi -
quote:
Orjinalden alıntı: korayg
Xbxo360 ınki tek kalem pille 24 saat gidiyormuş
ama üstünde şarj edilebilir pil var.Pili biterse kablo takıp devam edebiliyorsunuz bu aradada şarj ediyor.Gayet cillop bir alet yani
Bildiğim kadarı ile Kablosuz pad de sadece pili (ya da pilleri) koruyan bir bölüm var. Eğer usb üzereinden pilleri şarj etmek istiyorsanız a zaman ayrı satılan kablo ve şarj ünitesinden almanız gerekiyor. Belki o kablo ile standart şarjlı pillerde şarj edilebiliyordur. -
quote:
Orjinalden alıntı: devilmycry
playstation 2 dergisi
Pek aklıma yatmadı ama neyse. Öyleyse sanırım Xbox dan kopya çekmişler diyebiliriz.
Zaten bir kolu tasarlasınlar da sonra şarj meselesini düşünürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saluki -- 12 Ekim 2005, 17:07:04 > -
Bide şimdi komik bi durum olabilir , 4 tuşa aynı anda basınca daha çok yer pilden falan ahaha
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X