Şimdi Ara

Bluetooth controller.. iyi güzelde, enerji nerden? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kafama takıldı sabahtan beri düşünüorum , PS3 teki bluetooth gamepad ; iyi hoşta güçkaynağı ne olacak bunun ? Li Ion pil mi ? Şarjlımı ? yada kablolu bluetoothmu

• Valla güzel soru. Normal pille çok kısa süre çalışır gibi geldi bana da... Belki dahili pili vardır cidden...
  • joistikler pilli şarj edilebiliyor ama biteceği zaman kablo ile fişle takıp şarj ediyorsun

oynama süresi : 24 saat
  • Xbxo360 ınki tek kalem pille 24 saat gidiyormuş
    ama üstünde şarj edilebilir pil var.Pili biterse kablo takıp devam edebiliyorsunuz bu aradada şarj ediyor.Gayet cillop bir alet yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilmycry

joistikler pilli şarj edilebiliyor ama biteceği zaman kablo ile fişle takıp şarj ediyorsun

oynama süresi : 24 saat

Senin yazdığın X360 ın kolu. Hatta başlığı ben açmış, detaylı bilgi vermiştim.http://forum.donanimhaber.com/m_4183235/tm.htm

Yok değil diyorsan bir web sitesini kaynak olarak göster lütfen..
  • playstation 2 dergisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Xbxo360 ınki tek kalem pille 24 saat gidiyormuş
    ama üstünde şarj edilebilir pil var.Pili biterse kablo takıp devam edebiliyorsunuz bu aradada şarj ediyor.Gayet cillop bir alet yani

Bildiğim kadarı ile Kablosuz pad de sadece pili (ya da pilleri) koruyan bir bölüm var. Eğer usb üzereinden pilleri şarj etmek istiyorsanız a zaman ayrı satılan kablo ve şarj ünitesinden almanız gerekiyor. Belki o kablo ile standart şarjlı pillerde şarj edilebiliyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilmycry

playstation 2 dergisi

Pek aklıma yatmadı ama neyse. Öyleyse sanırım Xbox dan kopya çekmişler diyebiliriz.

Zaten bir kolu tasarlasınlar da sonra şarj meselesini düşünürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saluki -- 12 Ekim 2005, 17:07:04 >
  • Bide şimdi komik bi durum olabilir , 4 tuşa aynı anda basınca daha çok yer pilden falan ahaha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.